Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj holky, chtěla jsem se zeptat, jaký by jste mi doporučili kočárek? Nejraději bych kombinovaný, je jedno jestli tříkolku nebo čtyřkolku, ale určitě ne plastové kola, spíš nafukovací a to je z mých požadavků asi všechno - cca 10 tisíc a samozřejmě lehký.:) děkuju předem za Vaše tipy! ![]()
Tak já doporučím ten svůj, s kterým jsem moc spokojená a tvoje požadavky splňuje.
Mám Coletto Austin 3, poslední kolekci 2011 - je to tříkolka s nafukovacími koly, všechny má stejně velká a jednoduchá, do tvé cenové relace se +,– určitě vejde a je lehký - má odlehčený hliníkový rám o váze 9kg, kočár s korbou má má 13kg, sporťák 12kg.
Děkuju moc, je i pěkný
tak uvidíme, objednávala jsi ho přes internet nebo jsi si ho zkoušela v nějakém obchodě..? Nechci kupovat zajíce v pytli..:-) Díky moc!
Za mě radím hodně koukej na váhu u sportovní verze. Já měla trojkombinaci a u sporťáku měl cca 10kg a vyměnila jsem ho za sporťák ABC desing co má necelé 2kg a rozdíl nepopsatelný ![]()
Tp věřím, takže myslíš, že je lepší koukat zvlášť na sporťák a zvlášť na hluboký kočárek? Cenově to stejně vyjde asi nastejno…
Já měla V-cross a naprostá spokojenost. Do 10ti tis. se vejdete určitě i s autosedačkou. Podle mě nemá chybu
http://detsky-bazar.hyperinzerce.cz/kombinovane-kocarky/inzerat/2311686-kombinovane-kocarky-v-cross-v-travel-v-max-nabidka/
Děkuju moc! Bohužel mi ten odkaz od tebe nejde ani po zkopírování otevřít ![]()
Doporučuji Quinny Speedi. Mám sice koupený až sporťák, ale vím, že se dělá i s hlubokou korbou. Je perfektní na ovládání, lehoučký a s brzdou. Na začátku jsem měla Takko Fast Rider, byl super v tom, že měl velikou korbu a mimi se v něm v zimě vůbec nemačkalo, a to ani s fusakem. Ke kolečkovým bruslím jsem ale hledala něco s pořádnou brzdou a na Quinny nedám dopustit.
A kdy máš rodit? To je dost podstatné, protože letní mimčo se ti do některých hlubokých kočárků s fusakem sotva vejde. A nemůžeš vědět předem, jestli budeš mít obříka nebo drobka ![]()
Co můžu říct za sebe, kombinovaný kočárek bych si už nekoupila.Nebo si sehnala nějaký levně z druhé ruky a pak si koupila pořádný sporťák. Protože u těch kombinovaných kočárků bývá sportovní verze dost těžká, hluboký potřebuješ cca 8 měsíců, korba není zpravidla tak prostorná jako u nekombinace a v neposlední řadě ji pak musíš někde skladovat ![]()
Tak já jsem chtěla buď Quinny Speedy nebo Peg Pérego GT3 a nakonec jsme sehnali za dobrý peníz na inzerát PP GT3 i s hlubokou korbou, kterou jsme taky ještě využili. Jsme s ním moc spokojeni ![]()