Jaký doporučujete kočárek?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
93
27.7.12 13:52

Jaký doporučujete kočárek?

Ahoj holky, chtěla jsem se zeptat, jaký by jste mi doporučili kočárek? Nejraději bych kombinovaný, je jedno jestli tříkolku nebo čtyřkolku, ale určitě ne plastové kola, spíš nafukovací a to je z mých požadavků asi všechno - cca 10 tisíc a samozřejmě lehký.:) děkuju předem za Vaše tipy! :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
29436
27.7.12 13:56

Tak já doporučím ten svůj, s kterým jsem moc spokojená a tvoje požadavky splňuje. :mrgreen: Mám Coletto Austin 3, poslední kolekci 2011 - je to tříkolka s nafukovacími koly, všechny má stejně velká a jednoduchá, do tvé cenové relace se +,– určitě vejde a je lehký - má odlehčený hliníkový rám o váze 9kg, kočár s korbou má má 13kg, sporťák 12kg.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
27.7.12 14:01

Děkuju moc, je i pěkný :-) tak uvidíme, objednávala jsi ho přes internet nebo jsi si ho zkoušela v nějakém obchodě..? Nechci kupovat zajíce v pytli..:-) Díky moc!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marcelka89
27.7.12 14:06

Za mě radím hodně koukej na váhu u sportovní verze. Já měla trojkombinaci a u sporťáku měl cca 10kg a vyměnila jsem ho za sporťák ABC desing co má necelé 2kg a rozdíl nepopsatelný :palec:

• Citovat
  • Upravit
93
27.7.12 14:14

Tp věřím, takže myslíš, že je lepší koukat zvlášť na sporťák a zvlášť na hluboký kočárek? Cenově to stejně vyjde asi nastejno…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4433
27.7.12 15:03

Já měla V-cross a naprostá spokojenost. Do 10ti tis. se vejdete určitě i s autosedačkou. Podle mě nemá chybu :-)http://detsky-bazar.hyperinzerce.cz/kombinovane-kocarky/inzerat/2311686-kombinovane-kocarky-v-cross-v-travel-v-max-nabidka/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
27.7.12 15:09

Děkuju moc! Bohužel mi ten odkaz od tebe nejde ani po zkopírování otevřít :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
488
27.7.12 15:22

Doporučuji Quinny Speedi. Mám sice koupený až sporťák, ale vím, že se dělá i s hlubokou korbou. Je perfektní na ovládání, lehoučký a s brzdou. Na začátku jsem měla Takko Fast Rider, byl super v tom, že měl velikou korbu a mimi se v něm v zimě vůbec nemačkalo, a to ani s fusakem. Ke kolečkovým bruslím jsem ale hledala něco s pořádnou brzdou a na Quinny nedám dopustit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
27.7.12 15:40

@te.m. Já jsem si ho kupovala na veletrhu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1270
27.7.12 19:58

A kdy máš rodit? To je dost podstatné, protože letní mimčo se ti do některých hlubokých kočárků s fusakem sotva vejde. A nemůžeš vědět předem, jestli budeš mít obříka nebo drobka :)
Co můžu říct za sebe, kombinovaný kočárek bych si už nekoupila.Nebo si sehnala nějaký levně z druhé ruky a pak si koupila pořádný sporťák. Protože u těch kombinovaných kočárků bývá sportovní verze dost těžká, hluboký potřebuješ cca 8 měsíců, korba není zpravidla tak prostorná jako u nekombinace a v neposlední řadě ji pak musíš někde skladovat :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
152
27.7.12 20:02

Tak já jsem chtěla buď Quinny Speedy nebo Peg Pérego GT3 a nakonec jsme sehnali za dobrý peníz na inzerát PP GT3 i s hlubokou korbou, kterou jsme taky ještě využili. Jsme s ním moc spokojeni :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí