Menstruace po vysazení HA

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
28.6.18 09:17

Jaký důvod? Nechápu

Ahoj,
mám dotaz. V Sobotu jsem dostala menzes, je to druha menzes po vysazení HA. Jednou dorazila po HA tak, jak měla a teď dorazila 24.den cyklus. Byla docela silnější, než při užívání HA a trvala do Pondělí, pak jsem dva dny špinila a dnes zase začala jemně krvácet, boli me i podbrisek, jak pri menzes. Měla bych mít všechno v pořádku, byla jsem minulý Patek na preventivce, nevíte co s tím nebo co by mohlo být za problém? Vím, že je to možná blba otázka, ale nikdy jsem se s tím nesetkala :roll:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21493
28.6.18 09:19

rekla bych, ze mas normalne rozhazeny cyklus po vysazeni HA. to se nekdy stava.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.6.18 09:20

@nozu ,děkuji moc :oops:

• Citovat
  • Upravit
21091
28.6.18 09:31

Rozhozený cyklus po HA. Jinak při braní nemáš MŠ ale krvácení z vysazení. Takže nelze srovnávat ani délku ani podobu.

Časem by se cyklus měl vrátit k tomu před nasazením HA.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
238
19.2.19 20:59

Ahoj, obnovuji diskuzi. Chtěla bych poprosit o Vaše zkušenosti. Jsem skoro 7 měsíců po porodu, po sestinedeli jsem začala brát HA. Jelikož mi ale nedělala dobře, tak jsem se ji rozhodla před více než 14 dny vysadit. Chtěla bych se zeptat, stále jsem ještě nedostala MS, ani nemám zatím žádné příznaky. Myslíte, že je to v pořádku? Brala jsem ji asi 5 měsíců. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
20.2.19 12:36

@NelcaZ A krvácela jsi, když jsi ji brala? V té pauze??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
238
20.2.19 14:27

@P4ja ne, tahle HA se brala v kuse a podle Dr většina žen ani menstruaci nemá. Je to nějaká speciální pro kojící ženy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
20.2.19 14:57
@NelcaZ píše:
@P4ja ne, tahle HA se brala v kuse a podle Dr většina žen ani menstruaci nemá. Je to nějaká speciální pro kojící ženy.

Tak asi budeš muset počkat až se tělo srovná. Případně zkus kouknout do příbalového letáku, jestli tam o tom nebude psáno. Ale pokud ještě pořád kojíš, tak to klidně může trvat delší dobu. Pro jistotu bych si udělala TT.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
238
20.2.19 17:41

@P4ja no uz prave nekojim. Budu doufat, že je to opravdu tím, že se tělo potřebuje srovnat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
419
4.6.19 12:33

Zdravim Vas holky :mavam:
Chtela bych se zeptat zda tady nema nekdo zkusenosti s vysazenim HA po dvou tydnech? Neudelaly mi dobre takze jsem prestala ze dne na den, dr. byl s tim seznamen. Jde o to jestli i za tak kratkou dobu uzivani je mozne mit rozhozeny cyklus?
Po vysazeni pseudoMS prisla hned, dalsi pak po 32 dnech a na me pomery kratsi jakoby jeste ovlivnena HA. Nyni jsem vice jak 35DC a zatim nic.. ovulace podle hlenu od 25dc. Sex nebyl, mozna cysta by mohla zpusobit zpozdeni? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
4.6.19 14:14

@kacenka87 pokud máš ovu 25 DC, tak klidně těch 14 dnů můžeš na ms čekat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie