První HA s dovolenou

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
24.6.18 20:43

První HA s dovolenou

Zdravím a rovnou mi příjde, že píšu divný dotaz, ale zajímá mě to hodně a i zkušenosti.
Během týdne začnu brát poprvé HA a podle výpočtů dostanu za měsíc zas menzes zrovna při dovolené a to bych právě nerada. Chci se zeptat, zda není dobré si hned za měsíc pomocí HA posunout měsíčky (četla jsem, že prostě nevynechám týden a ten měsíc to nedostanu) a nebo tomu nic nevadí, i když ji teprve začínám brát. Nestihla jsem se zeptat na gyndě. Děkuji za odpovědi.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3115
24.6.18 20:46

Nevadí to, vezmi si dvě plata za sebou bez pauzy. Ale může se stát, že budeš třeba špinit. Uvidíš, jak ti HA sedne. Užij si dovču a ať sedne :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
24.6.18 21:06

Pokud máš monofázovou antikoncepci, tzn všechny prášky máš v jedné barvě, můžeš klidně vzilt dvě platíčka v kuse. Pokud jsou ovšem prášky v několika různých barvách, nejde to. Informuj se u svého lékaře.

• Citovat
  • Upravit
10
24.6.18 21:51

Já třeba mám takový problém, že jsem teď v začínajícím cyklu, prvni dnu krvácení, začala brát poprvé antikoncepci no a jelikož na to mé tělo není zvyklé, tak momentálně krvácím dvanáctým dnem a stále docela silně :( tady na emiminu jsem u té mé určité HA četla že je i možné krvácet i 3 měsíce, jen ta představa pro mě je nepředstavitelná 8o takže je možné že nebudeš mít stejný počet krvácení jako předtím :roll: doufám, že do dovolené již nebudeš krvácet ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí