Padání vlasů po Yadine

13
24.6.18 09:12

Padání vlasů po Yadine

Ahoj holky :)

Potřebovala bych poradit. Beru HA Yadine. Je to jediná z které nezadržuju vodu. Akorát…bolí mě hlava což by se dalo přežít 8o Ale..všimla jsem si že mě dost pálí hlava a z mých hustých vlasů zbyla tak půlka a řídne mi pěšinka :zed: Už předtím a i teď beru Panthenol na vlasy a Biosil. Stalo se to někomu z Vás? Tuto antikoncepci beru 2 týdny- Předtím se mi to nikdy nestalo. Brali jste na to něco? Nebo to po čase přestane? Nechci se jeden den probudit holá.

Děkuji každému za radu. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Nmdl
24.6.18 09:25

Vlasy většinou na nějakou nesrovnalost v hormonech atd. reaguji až po delší, většinou se to projeví až za 2-3 měsíce, podle mě po 14 dnech braní HA by ještě nepadaly. Takže je otázkou, jestli tam není nějaká jiná příčina, nebo předchozí HA.

• Citovat
  • Upravit
13
24.6.18 09:27

@Nmdl Brala jsem jinou. Je pravda že by to tím mohlo být. Byla na mě docela silná. Nevíš co mám ted dělat?
:?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nmdl
24.6.18 09:36

Teď bych tu Yadine nevysazovala, počkala bych opět, alespoň 3-4 měsíce, než se ti srovnají hormony a tělo se adaptuje na tuhle HA a pak teprve uvidíš, jak na to tělo reaguje.
Chvíli přetrp to padání, pravděpodobně se to do pár týdnů samo ustálí.

• Citovat
  • Upravit
13
24.6.18 09:39

@Nmdl Děkuju Ti moc! :srdce: No uvidíme jestli to přejde. Ale dám na tvojí radu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nmdl
24.6.18 09:44
@Ellen97 píše:
@Nmdl Děkuju Ti moc! :srdce: No uvidíme jestli to přejde. Ale dám na tvojí radu

Není zač, držím palce. ;) V tom Pantenolu, či Biosilu pokračuj dál, tím nic nezkazíš, mně se ještě osvědčil Revalid, po něm vlasy hodně podrůstají a Bioaqunol vlasová voda.
Tak ať to rychle přejde. :)

• Citovat
  • Upravit
13
24.6.18 13:51
@Nmdl píše:
Není zač, držím palce. ;) V tom Pantenolu, či Biosilu pokračuj dál, tím nic nezkazíš, mně se ještě osvědčil Revalid, po něm vlasy hodně podrůstají a Bioaqunol vlasová voda.
Tak ať to rychle přejde. :)

I když kdo ví, jestli to je zpusobene minulou antikocepci. Jelikož u této je napsano nežadouci učinek jako vypadavni vlasu :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
24.6.18 15:21

To nebude antikoncepcí - zejména to pálení ukazuje na nějakou dermatitidu. Zajděte na kožní, aby bylo jasné co to je a podle toho se to léčilo.

Nejspíš půjde o důsledek nějaké mykozy, ale podle internetu to nikdo nepozná. Navíc tedy vlasy nevypadávají při hormonálních změnách takhle rychle, ale až po několika měsících.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
24.6.18 16:07

@Ou Děkuji ti za radu :hug:
No já už tuhle antikoncepci brala tak před třema měsícema a dělala mi to samý. Akorát jsem pak neměla peníze na ní tak jsem musela dobrat jedny co jsem měla schovaný doma. 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí