Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojte všichni. Došla jsem si za vámi pro radu. Před dvěmi dny jsem objevila na x testech //. Včera jsem začala krvácet celkem jako obvykle., dostala jsem strach jelikož zatím děti nemám a jela s partnerem na pohotovost kde mi vzali krev a že mam zavolat další den. Těhotenství mi dnes z krve potvrdili a že se mam ukázat u svoji doktorky že je to buď a nebo. Prozatím další testy stále sílí a vychází to na 5tt ale stále krvácím. K doktorce mohu až příští týden dřív to nejde. Je moc pravděpodobné že to nedopadne? Přikládám foto z dneška. ![]()
Příspěvek upraven 29.11.24 v 19:00
V pátek si zajdi znovu na krev, pokud víš hodnotu co jsi měla. Pokud to prostě jak má, tak by to mohlo být ok. Pokud ne, nebo dokonce klesne tak bohužel.
Ja kdyz jsem takhle v 5tt krvacela tak to jednou vyslo a dvakrat ne
![]()
To ti nikdo neřekne. Ale jak už řádila JancaS84 pokud víš hladinu, tak si ji v pátek můžeš nechat nabrat znovu a poznáš jestli roste nebo ne.
Každopádně prvních 13 týdnů je “nejcitlivějších” a stát se muže cokoliv a kdykoliv.
I kdyby hrozilo, že o to přijdeš tak to stejně nic nedokáže zastavit. Bohužel.
Držím palce ať to ale dobře dopadne ![]()
Kamarádka takhle krvácela (hematom), plod se udržel, pak ale po 14 dnech krvácela znovu a bohužel
je to opravdu 50:50
Tak zatim hodnoty rostou 26.11 byla hodnota pouze 25 U/l a k dnešnímu dni je 112 U/l a krvaceni 2,5 dne tak stále netuším co a jak. Na svoji gyndu mam jit v utery.
Hlavně se psychicky uklidní
já když čekala syna jsem krvacela opravdu celé těhotenství. Každý měsíc jsem krvacela třeba 4-7 dní. Měla jsem tam nějaký hematom. Rodila jsem ve 27 TT ale synovi je už 6 let živý a zdraví:)