Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky, mám polyb jsem těhotná s už jsem byla 2 i v nemocnici kvůli tomu. Mám teď jet do Prahy k jinému doktoru metrem autobusem. Dva dny za sebou to vyšlo. Mám strach aby jsem nezačala krvácet cestou jak vše hází a tak. Muže se to stát nebo panikařím, díky za uklidnění ![]()
Tak při běžném těhotenství to obecně nehrozí, ale nevím, jaké máš problémy ty, když jsi byla 2× v nemocnici…klidový režim ale asi nařízení nemáš, jinak bys nikam nejela?
@Beruska999999 klidoví režim nemám. Jen víc odpočívat. Kvůli tomu polypu jsem krvácela. Z toho 2× v nemocnici. Tak se bojím aby se to nezhoršilo
nebo nezačalo zas krvácet jsem 22+3
Myslím, že obavy jsou na místě. Autem tě nikdo odvézt nemůže?
@Lil Kitkatt bohůžel, auto nemáme
mám to tedy zkusit radši zrušit?
A nemůže tě někdo odvézt autem? Já jsem krvácela z jiných důvodu často, ale metrem by mě rodina fakt jet nenechala…později už ani nechtěli, abych sama někam řídila po tolika hospitalizacích…někdy jsem na kontrolu jela i sanitou převozovou, pokud jsem v oblastmi nemocnici ležela a potřebovali mě vzít do fakultky…
A ten kdo tě poslal až do Prahy ví, že nemáš odvoz a cesta bude komplikovaná?
Doktor by měl vědět co tě čeká a doporučit případně jiné řešení. Pokud máš klidový režim..
Já bych se tedy taky bála ![]()
Já začala slabě krvácet někdy ve druhém měsíci a ještě jsem jela na gyndu tramvají přes celou Prahu
Doktor z toho byl na mrtvici, když jsem mu to řekla a okamžitě volal sanitku a do nemocnice. Naštěstí to dobře dopadlo. Ale nejezdí autobusem, fakt ne. Raději si domluv jiný termín a zajistí do odvoz. Zbytečně neriskuj.
@Anonymní píše: Více
No auto nemáme. A rodina daleko a chodí do práce teď mě napadla alternativa. Dojet autobusem na zličín a tam si zaplatit Bolt
. Nebo nevím jak to vymyslet jinak :/
@Anonymní píše: Více
Právě taky se toho bojím no. Ale nevím jak to vyrěšit a to tam mám jet. 9.12 a 11.12. :/
Zdravím. Jsem těhotná 36+4. Stalo se mi že jsem měla pohlavní styk a během dne jsem začala trochu krvácet je to trochu hnědé a malinko červené mám bolesti pod břichem. A nevím jestli bych si měla zavolat záchranku.. ![]()
@Katy 2024 jdi do nemocnice. V tomto stadiu to může znamenat cokoliv