Jaký kávovar
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
My máme Dolce už několik let a neměnila bych. A teď, co mají ten nový tvar … ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já bych za sebe doporučila Tchibo Cafissimo - mají levnější kapsle, stojí 6,90 za jednu dávku - a my jsme s ním moc spokojeni a už i známí kolem, kterým jsme ho doporučili.
Kapsle mají v obchodech Tchiba, na internetu, ale i v Intersparu, Albertu - tedy v hypermarketech. Ve slevě jsem je nakoupila skoro za polovinu, což už je hodně super cena.
A kávička dobrá, snadná, víc druhů na výběr… kdyby náhodou někomu nevyhovovala, stejnou velikost kapslí dělají i jiní výrobci, na netu by se to zjistilo.
Jo a ten kávovar stojí cca 1.900,–, je pěkný, skladný a má trysku na pěnění mléka… z plnotučného uděláš pěnu jako v nejlepší kavárně, mňam ![]()
A v Tchibo obchodě ti zdarma předvedou kávovar a uvaří jedno kafčo - na ukázku je to suiper, vše si vyzkoušet, ochutnat, osahat…
uff, to byla reklama ![]()
- Citovat
- Upravit
werunka89 píše:
ahoj,no já bych dolce gusto nekupovala,přijde mi jako pěknej šmejd.a ten co jsi vybrala zas envím,jestli by tvé mamce vyhovovala pákovka.(tzn. že musíš používat mletou kávu a dát si vždy dávku do té páky. já bych rozhodně volila stroj na zrnkouvou kávy,který ti vždy kávunamele když si ji budete dělat,takže bude čerstvě pomletá.do takových kávovarů se dá dát i mletá a s většinou vyrobíš i jednoduše laté.
Máme dolce gusto.Už asi rok a lepší kafe sem nikdy neměla a návštěvy se mužou ukafovat ![]()
Proč šmejd?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky diky moc,
nene mamka ma rada jakoukoliv dobrou kavu - takze espresso i cappuccino. Turka nepije. Jen je problem, ze pije docela dost kavy (mimo jine i proto, ze ma stale nizky tlak
Tak se prave bojim, ze ty kapsle jsou dost drahe, ze by to tak casto nevyuzivala jako klasicke esspreso… Ale zase kdyz to tu tak chvalite - tak porad nevim. No prinejhorsim bychom ji pak k narozeninam a svatku misto bonbonier kupovali kapsle do kavovaru ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
verveve píše:
Holky diky moc,
nene mamka ma rada jakoukoliv dobrou kavu - takze espresso i cappuccino. Turka nepije. Jen je problem, ze pije docela dost kavy (mimo jine i proto, ze ma stale nizky tlakTak se prave bojim, ze ty kapsle jsou dost drahe, ze by to tak casto nevyuzivala jako klasicke esspreso… Ale zase kdyz to tu tak chvalite - tak porad nevim. No prinejhorsim bychom ji pak k narozeninam a svatku misto bonbonier kupovali kapsle do kavovaru
To není zlý nápad… a máš vyřešené i další dárky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
vereve, přesně tak to děláme my. Kupujeme kapsle k narozeninám, k svátku, na den matek a proč ne.
Zkus se aspoň do toho Tchiba mrknout, už mi pár lidí říkalo, že je z toho výborný kafe. Takže až nám doslouží Dolce, půjdu se na to minimálně podívat. Podle toho co píše xxZuzana je to i cenově v pohodě. Tak až se rozhodneš písni cos vybrala.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ještě doplním - Dolce Gusto myslím nemá trysku na napěnění mléka - opravte mě, jestli se pletu. Takže latte nebo cappuccino se udělá jen z kapslí s mlékem. Určitě je taky výborné, ale přece jen - cena pak leze nahoru a čerstvé mléko je lepší a bývá doma po ruce.
Cena kapslí je sice trochu vyšší, ale ta kávička zato stojí a opravdu je to dobrý tip na dárky. A přece si může dávat 1× denně dobré latte + vařit kapslové kafe pro návštěvy a sobě to případně střídat s turkem, nebo rozpustnou klasikou.
Jo, ještě jsem zapomněla - cenově je super i to, že odvápnění probíhá klasickým roztokem octa - jednou za čas se to tím prožene a je to. Žádné předražené odvápňovací roztoky. A obsluha je opravdu user friendly ![]()
- Citovat
- Upravit
xxZuzana píše:
ještě doplním - Dolce Gusto myslím nemá trysku na napěnění mléka - opravte mě, jestli se pletu. Takže latte nebo cappuccino se udělá jen z kapslí s mlékem. Určitě je taky výborné, ale přece jen - cena pak leze nahoru a čerstvé mléko je lepší a bývá doma po ruce.Cena kapslí je sice trochu vyšší, ale ta kávička zato stojí a opravdu je to dobrý tip na dárky. A přece si může dávat 1× denně dobré latte + vařit kapslové kafe pro návštěvy a sobě to případně střídat s turkem, nebo rozpustnou klasikou.
Jo, ještě jsem zapomněla - cenově je super i to, že odvápnění probíhá klasickým roztokem octa - jednou za čas se to tím prožene a je to. Žádné předražené odvápňovací roztoky. A obsluha je opravdu user friendly
Dolce gusto dělá takovou pěnu, že chvíli trvá, než jí cukr spadne dolů!
- Citovat
- Upravit
No tak jsem tu chválila Krupsíka a on mě včera pěkně vepekl.Přišla návštěva a že si dáme latte,zapnu,najednou začal prskat,pak z něj začala stříkat voda a nakonec děsnej smrad,už asi dosloužil.Vypadá to,že odešla ta hlava a nevím,zda má cenu to vůbec opravovat
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mám dolce jsem velice spokojena.Není to na pití kávy 5× denně ale vyloženě ráno a večer si uvařit kávu či čokoládu a vychutnat.Hodně lidí chválí kávovar z Tchiba,jedna kapsle vyjde levněji než u DG.De Longi je možná dobrý kávovar ale ne každý má 20 a více tisíc
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Rodiče mají Delonghi Esam Magnifica a jsou moooc spokojeni. Sám si mele tak jak potřebuješ, sám se čistí, párou šlehá mléko. Ale cena je trochu vyšší. Mě osobně se hodně líbí Delonghi s vestavnou nádobou na mléko, to je ještě vychytanější. Ale kde na to vzít
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kávovar Krups
Ahoj, chtěla bych přispět svou zkušeností a také jsem si před pár dny, když jsem šla z opravny, řekla, že o to se musím podělit
Pokud se budete rozhodovat, jaký kávovar, dejte pozor na Krups. Mrzí mě, nechci hanit, pokud funguje, káva je opravdu výtečná. Koupila jsem si před cca 3-4lety Krups Falcon, číslo už nevím(teď je v opravně, záručák se mi hledat nechce). Stál tehdy kolem 15ti tisíc kč. Do půl roka přestal fungovat, tak mi ho bez řečí vyměnili. Tenhle druhý, bohužel už po záruce jsme dali do opravny, protože kafe z něj neteče do hrnku,ale spodem a na displeji píše chyba třeba 09-to on umí
Tak nám ho za 2.300,– opravili,ale doma nefungoval a dělal to stejné. Opět jsme ho zanesli zpět(do značkového servisu) na reklamaci opravy. Vyzvedla jsem ho, měli jsme návštěvu z Ameriky, tak jsem se chtěla vytáhnout a kafíčko se udělalo zase na linku, tak jsem ho tam zase odnesla. Protože jsem vyjímečně nebyla naštvaná,když podobné věci řeším, tak jsem při reklamování mrkla za záda pána, který kávovar přijímal a tam v zadní místnosti stálo několik kávovarů v opravě a hádejte,které nejvíc, no přece Krups. A já jsem té německé výrobě tolik věřila. Dívala jsem se, můj typ už není v prodeji, celkově ceny klesly, ale dnes bych si pořídila určitě něco jiného. Doufám, že mi toho mého mazlíka třeba ještě opraví, a bojím se, aby mi nevrátili ty 2.300,– protože za to si dobrý kávovar těžko koupím. A rozdíl do 15ti tisíc je necelých 13 tisíc kč, tak tolík kafí nám ještě rozhodně nestačil udělat, protože já sama vypiju tak 3 za týden. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Poradil by mi někdo nějaký kávovar - espressa, který není na kaple a je cca do 3 tis.?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Miňulka delonghi maj pakovej presovac a do 3 tis urcite stoji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit