Jaký kávovar

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
334
2.9.17 20:56

Tak jsem si objednala ten DeLongi, výše uvedený. Díky za tipy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6664
2.9.17 21:03
@mistakemm píše:
Tak jsem si objednala ten DeLongi, výše uvedený. Díky za tipy.

Tak pak dej vědět, jak ti vyhovuje. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
334
3.9.17 10:51

@klamonožka
OK :palec: Už se nemůžu dočkat. Rozpustného kafe už mám plné zuby :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
28.9.17 15:57
@MartaStov píše:
Mě kafe z kapslí chutná jen z tassima a to latté :D

a chutnala jsi i z jiných kapslí? Mě osobně právě Tassimo absolutně nechutná, tak mi to přijde zajímavý :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6664
11.10.17 13:18
@Sussannka píše:
Miluju kávu z kávovaru… Ale káva i kávovar musí být kvalití. Doma máme kávovar Jura a káva je z něj lahodná.

To věřím :) Ale cenově jsou Jury zas o třídu (nebo i o víc tříd) jinde, co si budeme povídat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6664
16.10.17 18:02
@Loveme píše:
Káva jedině z kvalitního kávovaru… Žádné kapsle, žádná rozpustná káva…

Souhlas, ale já si teda užívám i kávy připravené třeba v džezvě, mocca konvičce nebo z French pressu, zas si myslím, že pro přiměřeně dobrou kávu není nutné vybavení za (deseti)tisíce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2250
15.11.17 09:00

@Ilona.Mak mam Nivonu uz par let, spokojena jsem moc. Maji pomerne dobre udelane stranky a navic na internetu najdes spoustu videi, ktere ti o pouziti povi vice. Ten mlecny system je skvele udelany, samocisteni dokonale :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2250
25.11.17 17:21

@Aiuska tak ja tu odpovidala na dotaz tazatele, ktery se na Nivonu ptal, nepredpokladam, ze ji kazdy zna, nicmene pred PEP technologii byla prakticky totozna s Jurou, stejny mlynek, mlecny system a velmi podobne sparovani. Do budoucna premyslim o Jura E8, PEP je skvely vynalez.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6664
27.11.17 08:44

Tak, pokud nechceš investovat do automatického kávovaru (do kterého bys mohl sypat i zrnkovou), tak co takový ten klasický pákový? Má nasazovací „hlavu“ (nebo jak se tomu říká), do kterého se dá namleté kafe, nasadí se zespoda na kávovar a pod tlakem se tím prožene voda.
Je to jeden z těch, které se dají celkem bez obav pořídit za pár stovek z druhé ruky.

Ale jestli jsi zvyklý na překapávanou kávu, tak tohle bude něco jiného - je to spíš na menší, silné kafe, než na konvici slabšího. Ony i ty překapávače se dají ještě snadno koupit, kdyby sis nechtěl zvykat na něco jiného. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
221
21.12.17 10:39

My používáme https://kavovary-cajovary-espressa.heureka.cz/…am-350_55-b/ a rozhodně už jinou značku nechceme, jsme maximálně spokojený.;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6664
21.12.17 10:44
@sepos píše:
My používáme https://kavovary-cajovary-espressa.heureka.cz/…am-350_55-b/ a rozhodně už jinou značku nechceme, jsme maximálně spokojený.;)

Jo, souhlas, ty jsou fajn, máme takový v práci. Ale už je to o víc tříd výš, než pákový (o mocca konvičce ani nemluvím), takže záleží, jaký si kdo dá na koupi kávovaru rozpočet… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kiku.str
16.12.19 19:45

Holky, je tu některá, co zná a má zkušenosti s kávovarem zn. Nivona? Jde mi o to, že chlap si tento kávovar přeje, ale já tu značku neznám, tak se chci zeptat, jak jste s ní spokojené.

• Citovat
  • Upravit
6664
17.12.19 08:41

@kiku.str Zkušenosti osobní nemám, ale z doslechu ho považuju za jednu z lepších značek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kiku.str
27.1.20 11:44

Já právě taky zatím nemám osobní zkušenost, ale právě jsem taky slyšela, že je to hodně dobrá značka… No, asi si tu Nivonu koupím… :) A pak mužu dát osobní zkušenost :)

• Citovat
  • Upravit
kiku.str
28.2.20 11:16

Tak jsme do toho šli a koupili ji :) Jsme nadšeni. Na jednom shopu teď mají senzační ceny :) Akce a slevy, takže nebylo nad čím váhat :) nivona-eshop.cz

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí

Roborock S5 Max