Jaký kočár na běhání a do města?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
415
8.4.23 17:30

Jaký kočár na běhání a do města?

Zdravím všechny a na začátek předesílám, že o kočárech nic nevím a ani jsem nedokázala určit správnou kategorii, kam dotaz zařadit. :oops:

Do teď jsem používala sporťák Moon z kombinace a nijak to neřešila. Strašně mě ale štve, že můj model nemá nánožník. Máme originální fusak Moon i zimní fusak Petite Cherie, ale obojí drží v kočáru převážně na pásech, pořád to klouže dolů nebo v něm klouže dcera.
Chtěla bych pořídit něco jiného, ale absolutně netuším co. :nevim:

Dceři bude rok, v kočárku nespí a netráví v něm extra velké množství času, protože v něm nevydrží, max 45 min.

Potřebovala bych poradit kočár na každodenní použití ve městě a na běhání převážně po asfaltových cyklostezkách. Nemusí jít do úplného lehu, ale vhodný na běh a dobře skladný do auta, s originálním nánožníkem, který drží. Žádný divoký terén zdolávat neplánujeme.

Existují takové golfky nebo zase sporťák? Jaký počet kol?

Díky za návrhy. Já jsem ztracená. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11796
8.4.23 17:38

Tak asi trojkolku na běhání…baby Jogger city Elite ten mají sestřenka i bratránek a maximální spokojenost…a nebo levnější Hauck Runner/Hauck rapid r3 ty se líbí mě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
415
8.4.23 18:00
@Vladusxx píše:
Tak asi trojkolku na běhání…baby Jogger city Elite ten mají sestřenka i bratránek a maximální spokojenost…a nebo levnější Hauck Runner/Hauck rapid r3 ty se líbí mě…

Ten Hauck vypadá moc pěkně, akorát nemá nánožník. Což je škoda, jinak by byl super. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11796
8.4.23 18:06

@Katalie jo pravda nanoznik hauck nemají…ale myslím Emitex dělá univerzální na trojkolky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
8.4.23 19:02

Moji jste pořídit univerzální nánožník.
A na běhání trojkolku, ideálně s ruční brzdou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
415
8.4.23 19:31

@g.sandova a ty univerzální nánožníky drží dobře? Já mám zkušenost s univerzálním zimním fusakem a spokojená jsem právě nebyla. Nebylo to jak pořádně přichytit a držel jen na provléknutých pásech. Jak se přichytávají ty nánožníky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6654
8.4.23 19:46

Ja mam Thule Urban Glide 2, do mesta i na behani super. Originalni nanoznik nema, ale ja ho ani nepouzivam. K cemu je dobry? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
415
8.4.23 20:24
@Ernais píše:
Ja mam Thule Urban Glide 2, do mesta i na behani super. Originalni nanoznik nema, ale ja ho ani nepouzivam. K cemu je dobry? :think:

Aby dítěti nebyla zima, když sedí v kočárku. Co používáš místo toho? Máš rovnou fusak? Nebo i v zimě nedáváš nic?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11796
8.4.23 20:28

@Katalie většinou se to chytá patentkama kolem tyček kočárku…můžeš taky nechat ušít nepadálaci deku přímo pro tvůj kočárek…určitě někdo na netu bude nabizet Já jsem se rozhodovala a nejvíce vahala mezi hauck rapid r3 a joie crosster…nakonec jsem koupila joie kvůli lepšímu recenzím a že k němu jde dokoupit případně hluboká korba…ale trošku toho možná lituji..teda kočárek je super, terenak, prostorný snadno ovladatelný jen trochu těžší což až tak nevadi. Ale chvíli po té jsem zjistila že čekám druhý takze jsme pak stejně kupovali dvoukocar… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
8.4.23 20:44

Na tohle jedine nejaky jogger, trojkolku, a potrebujes rucni brzdu.

Mam Baby Jogger Summit, origos je k tomu cosi mezi nanoznikem a fusakem, jde odepnout fleese vrstva nebo cely vrsek, ze na tom pak dite jen sedi. Pasuje a drzi skvele.
Ale nevim, zda je tu tohle prislusenstvi k dostani, my tehdy objednali vse z UK.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6654
8.4.23 20:56
@Katalie píše:
Aby dítěti nebyla zima, když sedí v kočárku. Co používáš místo toho? Máš rovnou fusak? Nebo i v zimě nedáváš nic?

V zime fusak, kdyz je o neco tepleji, tak je dite v chlupatem overalu, pripadne prehozene klasickou dekou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
8.4.23 22:28

@Katalie já mám od emitexu a drží tam na spony brzvadne, zipy má dva taktéž rozepisovat a dítě vyndaš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
8.4.23 22:32

Mám Sport deluxe, Emitex.
Měla jsem ho na trojkolku i čtyřkolku a nánožník využívám dost, pod to deku neboli na fusak chrání před větrem i zimou, neumím se představit jen fusak nebo deku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14692
9.4.23 07:55
@Lucie_Sx píše:
Na tohle jedine nejaky jogger, trojkolku, a potrebujes rucni brzdu.Mam Baby Jogger Summit, origos je k tomu cosi mezi nanoznikem a fusakem, jde odepnout fleese vrstva nebo cely vrsek, ze na tom pak dite jen sedi. Pasuje a drzi skvele.
Ale nevim, zda je tu tohle prislusenstvi k dostani, my tehdy objednali vse z UK.

Prislusenstvi jde sehnat snadno pomoci FB skupiny “Baby Jogger kočárky a vše kolem :srdce:”. Tam lze poptat z druhe ruky, nekdy tam jsou inzeraty na prodej. A taky tam jsou holky, ktere to prislusenstvi muzou usit nebo objednat ze zahranici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí