Jaký kočárek pro říjňátko 2016

4.9.16 16:23

Jaký kočárek pro říjňátko 2016

Ahoj holčiny,

prosím vás která máte termín porodu v říjnu, pro jaký kočárek jste se rozhodly a proč?
Investovat chci tak do 15.000,– a čím více čtu a hledám, tím více jsem ztracená 8o

krásnou neděli! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1908
4.9.16 16:44

Ahoj, já mám druhého syna v září. Záleží i kde bydlíš, my jsme na vesnici, takže jsem si do terénu pořídila Firkon Verano Long kombinaci a do města na nákupy, k doktorům mám Valco Snap.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6257
4.9.16 17:11

Tak ted asi jako druho rodička bych volila jinak..docela hezký a praktický mi příjdou chico a nebo inglesina :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3230
4.9.16 17:18

Čekáme v září, koupila jsem JEDO. Má velkou korbu takže s fusakem není problém a vybrala jsem velké kola, protože MHD nejezdím a do sněhu jsou ideální. Nebudu pak s kočárkem zápasit. :) Navíc se nám líbil oběma. Ale musíš si především sama vybrat. Nevím co preferuješ. Pokud bydlí maminky ve velkém městě a jezdí MHD tak preferují rotační kola. Pro mě byla priorita velké kola :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
4.9.16 17:29

Ahoj,
My čekáme v půlce listopadu a vybrala jsem po pročtení všech možných recenzí od maminek Baby design Lupo Husky. Má super výbavu na zimu a podle maminek i pak super sporťák. Už ho máme doma a nepřišla jsem zatím na nic špatného. Stal 16tis i s autosedačku Max- Cosi, ale dá se koupit i bez a v ceně je i další zimní výbava. Fusak, deka, rukávník… Mrkni ;)
 http://www.detskyraj.cz/…-s-adapterem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.9.16 17:30

Ahoj, my cekame zacatkem listopadu a vybrali jsme Britax B motions. Je krasny, korbicka tak akorat, a sportak je super prostornej..ma i zvedani na nozicky. Vysel nas na 16.000kc bez prislusenstvi. (Taska ke kocarku, nanoznik atd..) u toho britaxu je i vyhoda toho, ze si muzes menit boudicku u sportaku. Ja mam treba korbicku tyrkysovou a na sportak jsme koupili boudicku bezvou. :) navic super snadno se slozi a rozlozi jednim zatahnitim a na autosedacku se nemusi ani kupovat adaptery. uz se na neho moc tesim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
521
4.9.16 17:56

Za mě quinny buzz také mam řijňátko…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1062
4.9.16 17:57

Mam Junama Impulse a spokojenost :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1362
4.9.16 18:31

Ja koupila loni Camarelo malagaa s hlubokou korbou jsem byla nanejvys spokojena. je krasne uzaviratelna, velka korba, krasna velka bouda - nefouka vitr, neprsi nic. Dite mam tak akorat a jeste v kvetnu byl v ni…i s fusakem super :) ted sportak a taky si nestezuju..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1818
4.9.16 19:56

Měli jsme baby design lupo comfort a spokojenost :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2852
4.9.16 21:14

Mám už starší říjňátko ( v první třídě) kupovali jsme kočárek jedo, pro druhé jsme ho zvolili také ( narozený v lednu). je to kočárek který má spoustu vychytávek, krásně houpe a jeden z největších na trhu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
176
4.9.16 21:36

Baby design husky 2016 :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie