Jaký koupit robot/mixér?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9867
8.4.12 21:41
@Breuovi píše:
aha takže je lepší a taky nevypadá špatně.

Já nevím jestli je lepší. Je to úplná novinka - a ETA poslední dobou trochu lavírovala s kvalitou… Když už investuji čtyřmístnou sumu, tak chci něco, na se můžu spolehnout - a to na úplnou novinku prostě nemůžu. Oba jsou poměrně dost drahé kousky - a já si zřejmě raději připlatím. Ještě nejsem úplně rozhodnutá - ale myslím, že si prostě koupím kuchyňský šperk.. (na zlato si nepotrpím, tak utratím jinde ;) )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Breuovi
8.4.12 21:43

@Lesina právě zlato nevyužiješ tak jak mixér :) rozumné.

• Citovat
  • Upravit
1539
8.4.12 21:44
@Lesina píše:
Já nevím jestli je lepší. Je to úplná novinka - a ETA poslední dobou trochu lavírovala s kvalitou… Když už investuji čtyřmístnou sumu, tak chci něco, na se můžu spolehnout - a to na úplnou novinku prostě nemůžu. Oba jsou poměrně dost drahé kousky - a já si zřejmě raději připlatím. Ještě nejsem úplně rozhodnutá - ale myslím, že si prostě koupím kuchyňský šperk.. (na zlato si nepotrpím, tak utratím jinde ;) )

od Ety máme vysavač a dost blbne, reklamace zamítnuta (prý ho blbě čistíme :think: ), takže pro mě je Eta uzavřená věc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
8.4.12 21:51
@Breuovi píše:
@Lesina právě zlato nevyužiješ tak jak mixér :) rozumné.

Podívej:
http://www.mylusciouslife.com/…tchenaid.jpg

Je překrásný :) A má více než stoletou tradici - bez větších změn se vyrábí už desítky let - šedesát nebo i víc… Leckde slouží po generace…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Breuovi
8.4.12 21:53

@Lesina je pěkný to uznávám,ty mě ještě na něj navnadíš a budu s tím otravovat manžela :)

• Citovat
  • Upravit
9867
8.4.12 22:12
@Breuovi píše:
@Lesina je pěkný to uznávám,ty mě ještě na něj navnadíš a budu s tím otravovat manžela :)

No, můj muž mě tak trošičku uplácí abych ještě vydržela s naší kuchyní. Je po bývalých majitelích, na pohled nádherná, ale úplně blbě udělaná, bohužel… A nedá se jednoduše předělat - a ani složitě. A taky si žehlí to, že je dárkový lump - neřeší ani narozky, ani Vánoce :nevim: Ale mně to nevadí :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Breuovi
8.4.12 22:17

@Lesina aha tak tě takto zásobuje:-) Už bys nejradši měla kuchyn podle svého,co?Někteří chlapi neřeší,můj bratr (taky) zapomíná na narozky.By měl,aspon manželce a dětem :)

• Citovat
  • Upravit
9867
8.4.12 22:53
@Breuovi píše:
@Lesina aha tak tě takto zásobuje:-) Už bys nejradši měla kuchyn podle svého,co?Někteří chlapi neřeší,můj bratr (taky) zapomíná na narozky.By měl,aspon manželce a dětem :)

No, chlap, který nezapomíná na na narozeniny a je i jinak skvělý je jasný ideál - ale žil někdy vůbec? :lol: :lol: :lol:

Kuchyň je problém, ona je krásná, i podle mého vkusu - ale fakt šíleně nešikovná. :nevim: A je zděná s podlahovým topením - jak kopneme, bude to asi muset být komplet…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
878
8.4.12 23:20

Ahoj, ma máme (už přes dva roky) doma KENWOOD KM 266
A upřímně řečeno nikdy žádný problém. :palec: Je fakt perfektní, my jsme moc spokojeni… Vybírali jsme ho dlouho.. Chtěli jsem co nejvíc funkcí za přijatelnou cenu..
Dá se sehnat cca od 5 000,– Kč
a tohle všechno má v ceně..
mixér AT262, food procesor + citrus AT264, odšťavovač AT265, mlýnek masa AT261, příkon 900 W, jemný rozběh s plynulým zrychlováním, pojistka proti přetížení, max. náplň 4,3 l, 1,8 kg objemu pro těsto, 500 g pro mouku plus přísady pro kynutí těsta, 2-8 bílků;, 3

• mixér AT262, food procesor + citrus AT264, odšťavovač AT265, mlýnek masa AT261
  • příkon 900 W
  • jemný rozběh s plynulým zrychlováním
  • pojistka proti přetížení
  • max. náplň 4,3 l
  • 1,8 kg objemu pro těsto, 500 g pro mouku plus přísady pro kynutí těsta, 2-8 bílků;
  • 3 přípoje pro příslušenství
  • Vybavení:
  • planetový systém míchání
  • bezpečnostní systém Kenwood „Safe Use“: bezpečnostní vypnutí při vyklopení míchacího ramene, při sejmutí krytů pro připojení příslušenství a při nesprávném nasazení míchacích prvků a částí příslušenství
  • 6 rychlostních stupňů plus impulsní stupeň
  • Patisserie souprava: metla na sníh, K-lopatka, hnětací hák
  • nerezová mísa s vysokým leskem a držadly
  • 1,5 l mixér z akrylu
  • odstředivka na šťávu
  • kuchyňský robot s nerezovými noži, 2 otočné pracovní nerezové kotouče (hrubý/jemný) ke krájení a strouhání, 1 kotouč na krouhání parmezánu a brambor
  • mlýnek na maso se 2 děrovanými kotoučky (4,5 mm / 6 mm)
  • ochrana proti rozstřiku
  • Barva: stříbrná
  • Příslušenství ve výbavě: mixér, metly, food procesor, odšťavovač, citrusovač, mlýnek masa, 3 krájecí disky, ochranné víko
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Breuovi
9.4.12 07:52

@Lesina ideál neexistuje :)
Takže někdo předtím měl nešikovný nápad s kuchyní.Takže pak už celkově se vším všudy.

• Citovat
  • Upravit
5437
9.4.12 09:51

Ahoj, k Vánocům jsem od manžílka dostala tento: http://www.mall.cz/…profimixx-46?… a nemůžu si ho vynachválit. Zvládně těsto z 1kg mouky a přísad. Jede téměř denně a v pohodě. Krásně vypracuje kynuté těsto na chlebík i jiné, krouhání, mlýnek na maso, mixér všechno v pohodě. Je skladný a ovládání je jednoduché. Dokoupila jsem si ještě jednu mísu a uvažuji i nad dalším příslušenstvím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1957
9.4.12 10:28

já jednoznačně doporučuju bosch MUM. kterýkoliv typ. liší se v podstatě jen množstvím příslušenství. a možná teď poslední rok mají novější design.
já už ho mám třetí rok a žádný problém. na mé doporučení si ho teď koupili rodiče a brácha a jsou taky spokojení.
je super, že na všechny ty typy pasuje stejné příslušenství. takže třeba já si dokoupila mlýnek na mák a půjčuju ho našim, ikdyž mají trošku jiný typ.
veškerá lehká těsta, krémy, šlehačka - naprosto perfektní. dřív jsem třeba piškot dělala zvlásť žloutky a do toho pak vmíchávala našlehané bílky. teď už dělám vše zaráz a celá hmota je krásně nadýchaná. do krémů se mi na jedno máslo vlezou třeba dva celé pudinky husté. o tom se mi dřív ani nesnilo.
kynutá těsta - ze začátku jsem měla strach. byla jsem zvyklá dělat třeba vánočku víc jak z 1kg mouky. nevěděla jsem, zda to utáhne. sice při tom míchání mám občas pocit, že jede pomaleji, že se mu to úplně nelíbí, ale zvládá to :)
mletí masa je prostě parádička. rychlé a pohodlné. delší čas mi trvá, než to pak na konci vyčistím a umyju.
strouhání, krouhání atd. nejvíc zatím využívám na strouhanku. párkrát jsem zkoušela zeleninu - např. mrkev. při zelenině nedokrouhá úplně do konce, zůstane tam kousíček vcelku. u strouhanky je zas problém, že jak je jemná, tak to nelítá všechno do mísy, ale i kolem. vyřešila jsem na základě rad z internetu. přichytím na mixér sáček gumičkou (na ten otvor, ze kterého to padá) a jde to všechno rovnou do toho sáčku.
plastový mixér taky ok. jak na koktejly, tak třeba na rozemletí kompotovaného ananasu s troškou šťávy, co pak přidávám do těsta. teď si nejsem jistá, zda je možné v tom drtit led, to jsem určitě nezkoušela.
všeho všudy bych neměnila. pokud bych chtěla vylepšovat, je ještě spousta příslušenství, které se dá dokoupit, takže možnost rozletu mám :)
třeba kitchen aid, je úžasná a krásná záležitost, ale cenově opravdu jinde, takže jsem ho oželela. design se srovnávat nedá, ale co do funkčnosti určitě nelituji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí