Jaký koupit robot/mixér?
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Jaký koupit robot/mixér?
.
Příspěvek upraven 08.04.16 v 13:10
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Já mám Bosch MUM 48CR2 a nemůžu si ho vynachválit.
Krouhá, šlehá, mele maso, odšťavňuje citrusy, míchá i hněte těsto. Naposled na mazance z kila mouky a za 5 minut bylo těsto krásně hladké.
Příspěvek upraven 08.04.12 v 21:09
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak já toužím po KitchenAid - ale je to pěkně drahý mazlík… Tenhle krasavec je u mě spíš věc lásky než rozumu
Levnější, ale rovněž skvělý je Kenwood, hodně si chválí i Bosh MUM (či jak se jmenuje…)
Kolik chceš/můžeš investovat?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já jsem pro to,koupím levný a za rok vyhodím
bo mi ani jeden nevydržel.Dostala jsem drahý robot,a za týden letěl.A tak to bylo skoro se všemi spotřebiči.
- Citovat
- Upravit
Osobně mám KitchenAid Artisan a je fakt, že jsem si jej koupila na rady kamarádky z Ameriky, která měla doma dva kousky. Ale příslušenství se dokupuje zvlášť a investice je to fakt obrovská.
Moji rodiče si koupili Kenwood KM 266, má bohaté příslušenství a cena přijatelná, jsou spokojeni.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ťouk píše:
Já mám Bosch MUM 48CR2 a nemůžu si ho vynachválit.Krouhá, šlehá, mele maso, odšťavňuje citrusy, míchá i hněte těsto. Naposled na mazance z kila mouky a za 5 minut bylo těsto krásně hladké.Příspěvek upraven 08.04.12 v 21:09
Ano potvrzuji, je skvělý
Mě to dokonce uhnětlo linecké těsto a dvojité těsto na vanilkové rohlíčky
Dělám v něm opravdu všechno ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@edevira píše:
Ahoj holky,
děkuji za odpovědi. Ten Bosch si hodně chválili, sice na Dtestu u tohoto typu psali, že hůř šlehá smetanu, ale myslím, že to nebude tak horkéTeď jsem položila manžovi otázečku kolik tak mohu počítat, že budu moci investovat při koupi nového robota .. prý 1500
tak jsem ho hned vyvedla z omylu, že se za tuto částku nedá koupit žádný pořádný stroj … já osobně počítám něco mezi 3.000 až 4.000
edvir, toho se neboj, šlehačku tam dělám pravidelně a ještě se mi nestalo, že by se nevyšlehala ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
jasně, neprohloupíte
Má ho mamka i ségra, ale ty mají bez lisu na citrusy
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lastkecka píše:
edvir, toho se neboj, šlehačku tam dělám pravidelně a ještě se mi nestalo, že by se nevyšlehala
přesně tak, někdy to třeba dýl trvá, ale je perfektně tuhá
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Breuovi píše:
My chceme kupovat kuchynský robot Eta 0028 Gratus.
JJ, na ten jsem také koukala - vypadá moc dobře - ale KitchenAid je jen jeden…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lesina píše:
JJ, na ten jsem také koukala - vypadá moc dobře - ale KitchenAid je jen jeden…
aha takže je lepší a taky nevypadá špatně.
- Citovat
- Upravit