Jaký koupit vysavač na okna?

22
1.3.22 20:15

Jaký koupit vysavač na okna?

Zdravím, máte zde někdo vysavač na okna a který je nejlepší s poměrem ceny a kvality? Zároveň bych ráda, kdyby byl co nejlehčí, jelikož mám nemocná ramena a dělá mi problém zvedat ruce :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
36135
1.3.22 20:26

Mám z Lidlu a jsem spokojená. Mamka má z Karcheru a je úplně stejný, akorát dražší. Ten z Lidlu má i líp řešenou násobku na vodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4164
1.3.22 20:59

Mám zkušenosti s Karcherem a Lidlem. Lidlackej je těžší, jinak stejně kvalitní. Pak ještě mě vadí tlačítko na vypnutí, protože je na místě kde se opírám palcem. Takže jsem si to několikrát vypnul.
A co vím tak Liebherr nebo jak to je, se dá nacvaknout na tyčku a tak nemusíš tolik zatěžovat ramena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
756
2.3.22 08:08

Já mám od značky Leifheit a můžu ho jenom doporučit. Zdá se mi lehký, na vše jsou náhradní díly, kdyby se cokoliv stalo. Má i mop na mytí oken a tyčku, která se dá připevnit jak na mop, tak na ten vysavač, takže nemusím vůbec vylézat na židle.

https://www.leifheit-online.cz/…okna-p-16026

Za mě naprostá spokojenost :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4164
2.3.22 08:24
@Katynka6 píše:
Já mám od značky Leifheit a můžu ho jenom doporučit. Zdá se mi lehký, na vše jsou náhradní díly, kdyby se cokoliv stalo. Má i mop na mytí oken a tyčku, která se dá připevnit jak na mop, tak na ten vysavač, takže nemusím vůbec vylézat na židle.

Já si říkal, že to asi nepíšu dobře. Nemyslel jsme Liebherr, ale Leifheit, tan je na násadu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2361
2.3.22 18:35

K čemu to má být dobré? Lidské sádlo ničím nenahradíš. A proč taky? Když se potřebuju podívat z okna, tak si ho otevřu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.3.22 10:16

My máme doma rovnou robotický čistič mamibot, který funguje sám. Cenou je to trochu dražší, ale opravdu nerada se vykláním v patře z okna. Výšky mi nikdy nedělaly dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10952
19.3.22 18:04

@magdalena85 to je šikovná věcička, ale rámy stejně musíš umýt ručně ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18151
19.3.22 18:07
@Katynka6 píše:

Mám ho taky, ale příště bych si koupila Viledu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.3.22 11:54

@Stevia Ano to musíš a i to mytí asi rukou člověk udělá líp když si dá záležet, ale tohle to určitě usnadní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí