Zkušenosti s pračkami bosch
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
zkušenosti s pračkami bosch
Ahoj jaké máte zkušenosti s pračkami od značky bosch. uvažuji o nich ale nevím jestli raději nejít do aeg děkuji za rady
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Měli jsme před pár lety rozbila se těsně po záruce, ale mohl to být vadný kus.
- Citovat
- Upravit
Mě vydržela 3,5 roku… práno cca průměrně 1× denně pračka. Teď mám LG za 11tis.. zatím 1,5 roku. Ale opravář mi říkal že teď to tak vydrží ty cca 3-5 let vesměs ty pračky dle počtu praní, že to tak nějak je na určitý počet pracích cyklu. Před bosch jsem měla whirpool a vydržela taky necelé 4 roky…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já mám Bosch už 15 let a stále slouží. Ale novější modely až tak dobré být nemusí…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ještě dodám, že druhou pračku mám AEG, je ji cca 6 let a bez jediného problému. Zrovna dnes jede v kuse od 9 hodin. Nějak se mi to nastřádalo a peru jednu pračku za druhou…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mela jsem pracku a zustala v byte na pronájem a jela 15 let s jednou výměnou ložisek, myčka Bosch taky vydrzela 15 let bez opravy a taktéž zustala v byte pro nájemníky, ovsem rekord drzi lednice Bosch, ktera jede dvacatou sezonu - tedy nyní sezónně v letní kuchyni.
Nynější mycku mam taky Bosch, stala deset tisic a myje lip nez predchozi vestavna Siemens za dvacet tisic…mama i segra si koupily pracku Bosch stejne, asi dva roky po me, kdyby ji mama kvuli místu na susicku neměnila za mensi a užší, tak ji dosud funguje stejne jako segre, ktera ji ma pres deset let. Pracka je jinak funkcni u synovce na chate…
Všechny spotřebiče porizovane v roce 2001 do prvniho bytu, u vsech vyssi pořizovací cena, pouze německé značky a v energeticky setrive kategorii A a A+
Ovsem nedelam si iluze o trvanlivosti současných spotřebičů. Pracku Elektrolux mam od roku 2012, ve stejné dobe pořízena susicka v setu a ta se podelala po zaruce a jeste po výměně original dílu. Desne šetrná, s tepelným čerpadlem s pořizovací cenou 20 tisic. Po ni mam AEG a ta teda jede sedmy rok bez chybičky.
- Citovat
- Upravit
Měli jsme ji 10 let, zvládla tři děti na látkových plenách a velmi tvrdou vodu. Teď tedy odešla, zase jsme brali Bosch. Za nás dobrý.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dole mám bosch 5 let a v patře AEG. Která vydrží déle netuším, ale více spokojená jsem s AEG, kterou mám i 4 roky sušičku a také spokojenost ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky potřebuju koupit pračku a uvažuju nad Boškou… Potřebuju vědět, jestli ta pračka nevydává melodie? Párkrát jsem se potkala s pračkama, co hrály, když začaly prát, dopraly, kdykoliv člověk sáhnul na programátor…to bych fakt nesnesla…
- Citovat
- Upravit
Máme 4 roky Bosch pračku se sušičkou 2v1 a zatím jede bez problémů. Dost jsme studovali všemožné parametry a testy a jako největší držáky vycházely právě Bosch a AEG.
@Janli Melodie nevyhrává, jen na konci programu pípala, displej taky vydával nějaké zvuky, ale jde snadno zrušit ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit