Jaký kulmofén?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2202
16.3.17 22:18

Já mám už několik let obyčejný Sencor a taky mi dělá dobrou službu, hlavice měnit nepotřebuju. Jen zkraje po prvních pár použitích se mi vypnul, manžel ho šel reklamovat a tam fungoval, natočila jsem moc vlasů, tak to vypnula nějaká ta bezpečnostní pojistka proti přehřátí, ale od té doby se mi to už nestalo. K čemu je to rotační? Jak to funguje?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7175
17.3.17 22:01
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.3.22 20:59

Holky poraďte. Mám dlouhé jemne vlasy, splihle a bez objemu, působí často neupravene a rozlitane. Myslíte ze by mohl pomoct kulmofen? Nenici to vlasy?

• Citovat
  • Upravit
6189
21.3.22 21:56

Ničí… asi jako každé vysoušení, nebo úprava vlasů vysokou teplotou. Jinak pokud máš jemné vlasy, tak věř, že úprava ať už kulmifénem, nebo žehličkou nevydrží moc dlouho.
Sama to znám :lol:
Nosím snad už jen cop, nebo drdol :mrgreen:
Když si natočím vlasy na ples, tak mi to vydrží cca 3 hodiny, pomohly jen natáčky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10680
22.3.22 10:39

Já mám jemný vlasy, takový krepatý, kulmofén je moje záchrana, vlasy jsou narovnané, ale ne zplihlé jak ze žehličky…foukám do kulata…mám https://www.notino.cz/…en/p-619418/?… měla jsem jeho obdobu od Rowenty už kdysi, pak se rozbil, měla jsem jinej, ale byl děsnej, teď mám zas tu Rowentu a spokojenost… jinak foukám i suchý vlasy, ráno prostě vyfoukám a pak mám celej den na hlavě cosi, co připomíná účes… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.3.22 12:16
@Tarinka píše:
Já mám jemný vlasy, takový krepatý, kulmofén je moje záchrana, vlasy jsou narovnané, ale ne zplihlé jak ze žehličky…foukám do kulata…mám https://www.notino.cz/…en/p-619418/?… měla jsem jeho obdobu od Rowenty už kdysi, pak se rozbil, měla jsem jinej, ale byl děsnej, teď mám zas tu Rowentu a spokojenost… jinak foukám i suchý vlasy, ráno prostě vyfoukám a pak mám celej den na hlavě cosi, co připomíná účes… :)

Díky! :) A poškozují se ti tím vlasy? Ja nakonec koupila od Braunu Satin care 7 a výsledek je super, mám takové upravené a hladké vlasy, jsem zvědavá jak dlouho to vydrží než budu zas vypadat jak Viktorka u splavu..

• Citovat
  • Upravit
10680
22.3.22 12:29
@Anonymní píše:
Díky! :) A poškozují se ti tím vlasy? Ja nakonec koupila od Braunu Satin care 7 a výsledek je super, mám takové upravené a hladké vlasy, jsem zvědavá jak dlouho to vydrží než budu zas vypadat jak Viktorka u splavu..

Nemám pocit že by se ničily, jdou mi líp rozcesat, takže se mi spíš min trhají…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
23.3.22 10:14

Z lidlu mám a jsem spokojená :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie