FOTO: Jaký mám typ postavy?

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
28.11.25 21:02

Jaký mám typ postavy? Foto

Ahoj,

jaký mám prosím typ postavy? Podle těch testu přesýpací hodiny ale nemyslím si :nevim:. Řeším totiž kalhoty, protože mi úzké asi prostě nesluší… A tak hledám marně svůj styl oblečení :nevim:.

Děkuji všem za pomoc…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2666
28.11.25 21:41

Bez urážky, opravdu…přesýpací hodiny podle me mas, ale protoze to brisko mas vetsi, neni to tak výrazně. Kdybys zhubla, mela bys pas uzsi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37124
28.11.25 22:32

Ja bych řekla ze bud ty přesýpací hodiny nebo obdélník, záleží kdybys zhubla trochu to břicho, jestli bys měla užší pas nebo zmizely ty boky a byla si rovna :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andrasteia
28.11.25 22:38

Nemyslim, ze mas tvar presypacich hodin.

Ani kdybys zhubla (nemusis!!!).

Mad hranaté boky a uzka ramena. Takze spos obdelnik. Koukni na typologii podle kibbe. Je to trošku modni new age ale zakladni pravidla toho, ja se obleknout, jsou vysvetlena dobre.

• Citovat
  • Upravit
andrasteia
28.11.25 22:39
@Dn0712 píše: Více

Jenomze zeny co maji presypaci hodiny, tak prave tlouhstou tak, ze jsou vic kulate. Vetdi bokyy zadek, jdd jim to do prsou a rukou.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.11.25 23:24

V klidu, osobně si to neberu. Jsem dva měsíce po porodu. Ale boky mám běžné široké, když jsem byla hubenější, asi tak deset let zpět, tak jsem měla jasnější pas než boky. :nevim: teď je to takový neurčitý.

• Citovat
  • Upravit
15696
29.11.25 00:41
@Anonymní píše: Více

To samozřejmě chápu…
Ale nezlob se, zcela upřímně si myslím, že postavu přesýpacích hodin nemáš.
A to ani vzhledem k tvému nedávnému těhotenství. Samotné boky, nejsou opravdu všechno. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7198
29.11.25 01:01

Právěže naopak nemáš přesýpací hodiny ale obdelník, ne že by na tom bylo něco špatného :nevim: s oblékáním neporadím protože se v tom prd vyznám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5216
29.11.25 01:30

Za me jablko :nevim: Presypaci hodiny opravdu vypadaji jinak. Se na ne podivej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15696
29.11.25 01:52
@Afrikana píše: Více

Tak typ „jablko”, si zrovna nemyslím…
Když teda vezmu v úvahu, že je několik týdnů po porodu.
Mně osobně přijde, tak nějak celkově oplácaná. Ale přesýpací typ figury, určitě nemá, byť by si to sebevíc přála. :P :D
Jinak teda oceňuju to, že sem dala takovou fotku, i když samozřejmě neúplnou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15100
29.11.25 07:45

Ted vypadáš spis jako jablko. Postavu přesipaci hodiny podle nemas, to by jsi musela mít širsi boky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2666
29.11.25 09:34

Me se zda, ze na jablko je tam náznak pasu, kdyby zhubla a na obdélník, jak nekdo psal, tak nema široká ramena

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4328
29.11.25 09:34

Mas hodne zarovnanou postavu, pokud se ti to jeste srovna (pac porod) tak spis zapracuj a obleceni res az se dostanes do vysledneho tvaru…
jinak ja mam neco podobnyho ale navrch maly raminka, takze takova hruska… a kalhoty jsou problem… vsechno s vysokym pasem mi dela priserny podbrisek a poklesly zadek
hodne jsem se naucila nosit saty, aspon to je zenske ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1704
30.11.25 14:08

Řekla bych, že obdélník. Přesýpací hodiny mají výrazný pas. Ne o něco málo užší než boky, ale o dost užší. A to i když jsou plus size. To mají společné s hruškami. Kdežto obdélník je všude skoro stejně široký, při pohledu ze předu nemá výrazné tvary. Třeba Cameron Diaz je obdélník a jaká to vždycky byla krásná baba. Můžete se zkusit inspirovat třeba u ní :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8302
21.12.25 19:37

Tohle fakt přesýpací hodiny nejsou. Klucici postava - žádný pas, žádné boky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková