Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Bez urážky, opravdu…přesýpací hodiny podle me mas, ale protoze to brisko mas vetsi, neni to tak výrazně. Kdybys zhubla, mela bys pas uzsi…
Ja bych řekla ze bud ty přesýpací hodiny nebo obdélník, záleží kdybys zhubla trochu to břicho, jestli bys měla užší pas nebo zmizely ty boky a byla si rovna ![]()
Nemyslim, ze mas tvar presypacich hodin.
Ani kdybys zhubla (nemusis!!!).
Mad hranaté boky a uzka ramena. Takze spos obdelnik. Koukni na typologii podle kibbe. Je to trošku modni new age ale zakladni pravidla toho, ja se obleknout, jsou vysvetlena dobre.
@Dn0712 píše: Více
Jenomze zeny co maji presypaci hodiny, tak prave tlouhstou tak, ze jsou vic kulate. Vetdi bokyy zadek, jdd jim to do prsou a rukou.
V klidu, osobně si to neberu. Jsem dva měsíce po porodu. Ale boky mám běžné široké, když jsem byla hubenější, asi tak deset let zpět, tak jsem měla jasnější pas než boky.
teď je to takový neurčitý.
@Anonymní píše: Více
To samozřejmě chápu…
Ale nezlob se, zcela upřímně si myslím, že postavu přesýpacích hodin nemáš.
A to ani vzhledem k tvému nedávnému těhotenství. Samotné boky, nejsou opravdu všechno. ![]()
Právěže naopak nemáš přesýpací hodiny ale obdelník, ne že by na tom bylo něco špatného
s oblékáním neporadím protože se v tom prd vyznám.
Za me jablko
Presypaci hodiny opravdu vypadaji jinak. Se na ne podivej.
@Afrikana píše: Více
Tak typ „jablko”, si zrovna nemyslím…
Když teda vezmu v úvahu, že je několik týdnů po porodu.
Mně osobně přijde, tak nějak celkově oplácaná. Ale přesýpací typ figury, určitě nemá, byť by si to sebevíc přála.
![]()
Jinak teda oceňuju to, že sem dala takovou fotku, i když samozřejmě neúplnou.
Ted vypadáš spis jako jablko. Postavu přesipaci hodiny podle nemas, to by jsi musela mít širsi boky.
Me se zda, ze na jablko je tam náznak pasu, kdyby zhubla a na obdélník, jak nekdo psal, tak nema široká ramena
Mas hodne zarovnanou postavu, pokud se ti to jeste srovna (pac porod) tak spis zapracuj a obleceni res az se dostanes do vysledneho tvaru…
jinak ja mam neco podobnyho ale navrch maly raminka, takze takova hruska… a kalhoty jsou problem… vsechno s vysokym pasem mi dela priserny podbrisek a poklesly zadek
hodne jsem se naucila nosit saty, aspon to je zenske ![]()
Řekla bych, že obdélník. Přesýpací hodiny mají výrazný pas. Ne o něco málo užší než boky, ale o dost užší. A to i když jsou plus size. To mají společné s hruškami. Kdežto obdélník je všude skoro stejně široký, při pohledu ze předu nemá výrazné tvary. Třeba Cameron Diaz je obdélník a jaká to vždycky byla krásná baba. Můžete se zkusit inspirovat třeba u ní ![]()
Tohle fakt přesýpací hodiny nejsou. Klucici postava - žádný pas, žádné boky.
Ahoj,
jaký mám prosím typ postavy? Podle těch testu přesýpací hodiny ale nemyslím si
. Řeším totiž kalhoty, protože mi úzké asi prostě nesluší… A tak hledám marně svůj styl oblečení
.
Děkuji všem za pomoc…