Jaký máte bazén? :-)

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
26716
21.7.15 21:10
@SAJ píše:
Jj, hele, my ho koupili na doporučení, máme ten větší a vyšší a fakt super. Děti v něm řádí jak Černé Ruky a my dospěláci taky. ;) Postavený byl cca za hodinu, sklizení trvá o něco déle (čistíme a pečlivě skládáme), ale žádná hrůza. No a hlavně nestraší na zahradě celý rok.
Ta Tampa byla fakt naprd, ale tohle je super.

Verim, vypada dobre. My planujem bazen na pristi leto a pujdem asi taky do neceho od intexu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1724
21.7.15 21:12

Tampu nee, nám praskl a dokonce se dvakrát vylil. Ale někomu může vyhovovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56278
21.7.15 21:14
@Berousik píše:
Ja bych nesla do niceho z mountfieldu. Maji tzv. „kurvitka“ dotazena do dokonalosti, ze ti praskne presne za dva roky nejaka plastova trubicka a nova stoji to, co novy bazen :roll: bohate zkusenosti.

Máme v rodině bazén z mountfieldu, zapuštěný, funguje už šest let a naprosto bez problémů :nevim: Ono je to takové kus od kusu :?

My máme tyčkový Hawai a jsme s ním spokojeni. Máme teda malé děti, tak jsme nechtěli zapuštěný, ale nadzemní s možností ho na zimu složit, ale ne nafukovací. Funguje myslím třetí nebo čtvrtou sezonu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56278
21.7.15 21:16
@Anonymní píše:
Proc vam prijde tampa na prd? Fakt slouzi jiz 10 let a bez jakekoli ujmy

U nás právě v okolí špatné zkušenosti - bydlíme na vsi a jsou tu kočky, životnost u našich známých max dva roky a pak museli měnit :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3157
21.7.15 21:16
@Nikolllet píše:
Tampu nee, nám praskl a dokonce se dvakrát vylil. Ale někomu může vyhovovat.

Jak se stane, že se bazén vylije? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
21.7.15 21:18
@Moise píše:
Máme v rodině bazén z mountfieldu, zapuštěný, funguje už šest let a naprosto bez problémů :nevim: Ono je to takové kus od kusu :?My máme tyčkový Hawai a jsme s ním spokojeni. Máme teda malé děti, tak jsme nechtěli zapuštěný, ale nadzemní s možností ho na zimu složit, ale ne nafukovací. Funguje myslím třetí nebo čtvrtou sezonu :palec:

Jo, bude to asi kus od kusu. Ja mam jen s mountfieldem spatne zkousenosti tak nejak vseobecne. Asi jsem vzdy kapla na smejd /a ma rodina a znami/. Kazdopadne od nich uz nic, ale verim, ze maji spokojene zakazniky, co se jim nic nestalo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
21.7.15 21:21

Nam ted taky treti rok uprostred sezony zacala Tampa utikat… fakt super :/

Jinak jsme meli i drazsi bazen (napul zapusteny, taky mountfield) a ten byl super. Jen ty vicenaklady k temhle bazenum jsou fakt sileny.

• Citovat
  • Upravit
4535
21.7.15 21:21

Dva dny zpět jsem to tu řešila v diskuzi a holky mě od toho zradily. za 6 tis. kupíš tu vanu ale zprovoznění + upravy a další tě vyjde na 30tis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1724
21.7.15 21:22

@marmelada78 při bouřce se vylil, asi prostě větrem se udělala „vlna“ a ten okraj zohnula a náporem se to vylilo - ne celé. Udělalo to tak dvakrát :zed: Ale to byla fakt bouřka, že to sousedům smetlo střechu. Jinak se to asi nestane :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56278
21.7.15 21:25

Ono na ten nafukovací a i na ten tyčkový musí být dokonalá rovina, jinak to zlobí. Známým se ta tampa vylila, převážila se, takže se tomu až tak nedivím.
Já bych si připlatila a šla do tyčkového, jak píše @SAJ, má delší životnost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18573
21.7.15 21:27
@marmelada78 píše:

ten s nafukovacím kruhem je samonosný - drží ho vlastně jen ta voda, takže pokud se vevnitř hodně řádí a voda dělá vlny, tak se prostě vyleje. Nebo stačí skočit na ten nafuk. límec a také se vyleje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18573
21.7.15 21:28
@Mallorka píše:
Dva dny zpět jsem to tu řešila v diskuzi a holky mě od toho zradily. za 6 tis. kupíš tu vanu ale zprovoznění + upravy a další tě vyjde na 30tis.

jj, přesně tak, i k těm nadzemním stojí právě to dovybavení třeba 8tis. Oni reklamují bazén jen za 2tis, ale pod 10tis se s filtrací a dalším nutným nedostaneš ;o((

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2892
21.7.15 21:33

@svituska přesne tento bazén mame, už přes 10 let a spokojenost. Máme ho zapuštěn v zemi. Samozřejmě mít jakýkoliv bazén, není sranda a určite ne levna. Pokud má být voda čistá, musí se kolem toho běhat a starat se, čistit, měřit atd. A samozřejmě i napuštění něco stojí, je to spoustu vody…Chce si to promyslet, zdali by se vše rodičům nepříčilo :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
brko
21.7.15 21:37

Žádny. a těším se na další anketní otázku :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
69235
21.7.15 21:57
@marmelada78 píše:

nám jednou rupl mountfieldový, v tom spoji, jak se spojuje ten plech to povolilo a naráz se to vyvalilo, 20.000 litrů vody naráz letělo na barák, měli jsem ho kousek od baráku…to bylo žůžo.

Teď je zakopaný v zemi, takže ať si praská, jak chce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný