Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ale na konci sezóny nebo hned leden únor to mají velké alce na sety, kde je komplet vše včetně montáže, jen podložka pod bazén tam není…a je v tom setu výhodné. Ale ta příprava toho placu na postavení je taky nákladná
My máme tampu bazen s tim kruhem z Mountfieldu. Veškeré vybavení, filtraci taky a jsme spokojeni.
Tady ten jak mas ty v odkazu mají známí už dlouho, poprvé jsem u nich byla na návštěvě 10r. zpět a mají stále stejný.
Druzí známí mají tu tampu co my už 5r.
Ty jo tak vylejt tampu sebnam jeste nepodarilo a co chudak vsechno zazil ( min 5 lidi) a total kraviny jsme v nem delali;-) na uplne rovine taktez nebyl a v poho. Jinak samost bazen cena sice nizka, ale pak ruzne filtrace, hadice, vysavac a to je x tisic navic
Nas sen je zapuštěny, kryty, vyhřívaný, aby se dalo i v zimě si jít zaplavat a v létě, aby byl venkovní, ale jestli někdy takový bude
![]()
Až tampa praskne poridime jiny, nějaký pevnější. Ted je ideální, že i malý 2r.kluk když je úplně naplněny ten bazén po kruh dostane při nohama na dno.
Příště už to bude chtit hlubší než do metru.
My máme z Mountfieldu Azuro 405 a nemůžeme si stěžovat
Ale jak tu někdo psal - výdaje jsou mnohem větší - filtrace, plachty, hadice, solární panely, vysavač, chemie, atd.
Navíc vykopat takovou díru do země na bazén je makačka. My máme základ vylitý betonem a strany zateplený navíc polystyrenem. Dnes má voda 30 stupňů! ![]()
My jsme byli do 21h. v bazénu z deckama, že jsem jim slíbila večerní koupání. Voda měla krásných 32°, přes den jak čaj, ale večer už to bylo příjemné, jak nesvítilo slunko.
Ahoj. Já spíše přemýšlela nad vířivkou teď si ji právě koupila známá a docela mě na ni nalákala
každopádně to asi s vířivkou nebude tak lehký jako s bazénem. Máte s ní prosím někdo zkušenosti? Jaké jsou výhody a nevýhody?