Jaký máte bazén? :-)

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
69235
21.7.15 21:59

Ale na konci sezóny nebo hned leden únor to mají velké alce na sety, kde je komplet vše včetně montáže, jen podložka pod bazén tam není…a je v tom setu výhodné. Ale ta příprava toho placu na postavení je taky nákladná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74219
21.7.15 22:01

My máme tampu bazen s tim kruhem z Mountfieldu. Veškeré vybavení, filtraci taky a jsme spokojeni.
Tady ten jak mas ty v odkazu mají známí už dlouho, poprvé jsem u nich byla na návštěvě 10r. zpět a mají stále stejný.
Druzí známí mají tu tampu co my už 5r.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.7.15 22:10

Ty jo tak vylejt tampu sebnam jeste nepodarilo a co chudak vsechno zazil ( min 5 lidi) a total kraviny jsme v nem delali;-) na uplne rovine taktez nebyl a v poho. Jinak samost bazen cena sice nizka, ale pak ruzne filtrace, hadice, vysavac a to je x tisic navic

• Citovat
  • Upravit
74219
21.7.15 22:12

Nas sen je zapuštěny, kryty, vyhřívaný, aby se dalo i v zimě si jít zaplavat a v létě, aby byl venkovní, ale jestli někdy takový bude :nevim: :lol:
Až tampa praskne poridime jiny, nějaký pevnější. Ted je ideální, že i malý 2r.kluk když je úplně naplněny ten bazén po kruh dostane při nohama na dno.
Příště už to bude chtit hlubší než do metru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1806
22.7.15 06:04

Děkuji za názory :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
732
22.7.15 19:35

My máme z Mountfieldu Azuro 405 a nemůžeme si stěžovat :pankac: Ale jak tu někdo psal - výdaje jsou mnohem větší - filtrace, plachty, hadice, solární panely, vysavač, chemie, atd.
Navíc vykopat takovou díru do země na bazén je makačka. My máme základ vylitý betonem a strany zateplený navíc polystyrenem. Dnes má voda 30 stupňů! :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74219
22.7.15 23:17

My jsme byli do 21h. v bazénu z deckama, že jsem jim slíbila večerní koupání. Voda měla krásných 32°, přes den jak čaj, ale večer už to bylo příjemné, jak nesvítilo slunko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.11.20 10:36

Ahoj. Já spíše přemýšlela nad vířivkou teď si ji právě koupila známá a docela mě na ni nalákala :D každopádně to asi s vířivkou nebude tak lehký jako s bazénem. Máte s ní prosím někdo zkušenosti? Jaké jsou výhody a nevýhody?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
alohagirls
5.11.20 22:17

Lepsi aquapark

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat