Jaký máte botník?

• Fotoalbum (4)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
555
21.2.25 07:46

Jaky mate botnik?

Ahoj, můžete mi doporučit jaký máte botnik? :think: My máme momentálně boty v kotelne, kde máme starý dřevěný botnik. Boty denne omyvam, protože je na nich prach z uhli… Takový ten neviditelný. :roll: :zed:
Na botniku máme zhruba 40 páru bot. Letni/zimní. Není problém ty zimní dát do jine mistnosti..Nejvíc se mi líbí botniky typu otevřený regal, potrebuju sonomu nejlépe 4×4. Ale nevypadá to vlastně nakonec bl.be? Zápasit s místem nemusím, nicméně už teď si rikam ze je proste vsude všechno. Ze máme málo úložných prostoru..a přeci jen když je všechno „schovane“ evokuje to v člověku lepší pocit. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7250
21.2.25 07:55

My máme takový uplně obyčejný regál a mám v něm toto na každý pár botu, kromě těch vyšších ale těch vyšších botu nemáme tolik:

https://www.ikea.com/…da-20434832/

skřín něco takového, ne tak drahého.. ale vlastně stejné:

https://www.b2bpartner.cz/…00-mm-briza/?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
555
21.2.25 08:02

@KKK85 Díky. :kytka: No já hlavně potrebuju aby to bylo i snadno přístupné dětem.. :roll: Dost se mi líbí ta ikea, akorát bych holt musela vzít bílou..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3675
21.2.25 08:09
@Tajemnadama píše: Více

Bílý botník? To není moc praktické.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7250
21.2.25 08:11

noo já nevím nakolik je praktické na boty to rozdělené… vlezou se vůbec dvoje boty do jedné příhrádky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
555
21.2.25 08:21
@Fee-bee píše: Více

Proc by ne? Já vždycky po venku podrážky umyvam. Děti si nasazuji boty v dome :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9011
21.2.25 08:21

Mám to v bílé. Koupili jsme v IKEA ve slevach. No musí se to občas vytřít. To máme úplně v suterénu. A pak máme botníky tři ve verandě, jsou to tři stejné komody půd oknem. Tam mám kozačky a hlavně moje boty. Máme bot hodně. V suterénu máji boty hlavně děti a chlap. Každý chodíme do domu jiným vchodem :mrgreen: když jedu autem, jdu z garáže suterénem. Když pěšky, přes verandu. Takže boty mám na obouch místech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
555
21.2.25 08:22
@alisekR píše: Více

Takže ti přijde prakticke to mít takhle rozdělené? Dáš dotoho jedny boty, nebo dva páry? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2945
21.2.25 08:23

Žádný:D Boty, co aktuálně nosíme, máme prostě v předsíni navolno, resp. na podlozkach, co aktuálně nenosíme, máme ve skříni.
Omývat všechny boty každý den by mě slehlo, rozhodně bych je někam zavřela…
A ten první Kallax, co tam máš foto, je nesmysl, sice říkáš, že s místem nebojujes, ale ty chlivky jsou na boty nesmyslne vysoké…jestli teda nechodite 90% času v kozackach :nevim: :mrgreen:

Příspěvek upraven 21.02.25 v 08:25

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4185
21.2.25 08:24

@Tajemnadama boty co nenosime v danou sezónu máme umyté, nakremovane a schované v krabici ve sklepě.
Sezónní jsou v bytě u vchodu v třípatrovem otevřeném botníku.
Každý máme jednu přihrádku.
Pak ještě vedle máme plastové podložky, hlavně teď v zimě, aby boty okapaly a nebyla špinavá podlaha.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.2.25 08:28

@Tajemnadama
Já bych do otevřeného regálu na boty nešla. Máme normálně skříň s dvířky a pár šuplíků, tam schováváme čistší nebo úplně čisté boty. Ty, co nosíme běžně (hlavně teď v zimě), máme normálně na volno na rohožce. Otevřený regál mi přijde nepraktický hlavně kvůli prachu a celkovému dojmu nepořádku. Už teď píšeš, že máš pocit, že je všude všechno, zavřený botník ten prostor opticky uklidí. Navíc pokud máš boty v kotelně a musíš je denně omývat kvůli prachu, tak bych je radši zavřela do skříně, ať se na ně tolik neusazuje.

• Citovat
  • Upravit
10809
21.2.25 08:30

To Ikea je Kallax? To je zbytecne velke ty prihradky na boty. Ledaze bys do toho koupila policove díly jestli maji. Vim, se maji dvirka a zásuvky, police nevim, ale to se nedoplatis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10809
21.2.25 08:31

Jakoze si treba petkrat za den myjes boty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Asta135
21.2.25 08:33

My jsme vykopli na chodbu před byt starou komodu a normálně z ní máme botník. Žádný spešl botník nemáme. Kdybych měla volit, určitě bych zvolila zavřený s dvířky, otevřený, aby byly všechny boty vidět bych nevolila.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný