Jaký máte polštář pro dítě?

Jajvy
13.8.15 08:33

Jaky mate polstar pro dite?

Ahoj.Dnes jdu koupit holce perimu a polstar do velke postele.Ma 2 roky 8 mesicu. Vubec nevim, jakypolstar koupit, co se vysky tyka.Aby to nemela moc placate nebo vysoke. Muzete sem prosim dat fotky jaky polstar ma v posteli nebo i v postylce vase cca 2,5 az 3 lete ditko? dekuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
merde
13.8.15 08:37

Ted uz zadny, mala v noci chrapala, takze jsem polstar odstranila uplne a je bez problemu

• Citovat
  • Upravit
21905
13.8.15 08:38

Uplne normalni polstar, ktery je na zip a da se ubrat vypln. Rozmer klasicky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2889
13.8.15 08:43

Má dva. Takový super nízký i Ikea a normální. Většinou usíná na tom velkém, má často rýmy, tak to pomáhá s dýchání a ve spánku se mele tak, že skončí mimo. Má to tak od cca dvou a teď jsou jí 4.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
760
13.8.15 08:46

Všem dětem jsem dala úplně normální klasické péřové polštáře. Jeden spí otočený na peřině, jeden normálně a jeden chce ještě malý polštářek, aby byl výš. Oni si časem vyžádají to, co jim vyhovuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6525
13.8.15 09:50

Nejpohodlněší je péřový polštář. Jenže… malý se strašně potil, tak jsem začala vymýšlet. Nejdřív dostal klasický polštář s jakousi umělou výplní, která se ovšem slehla na placku. Výhoda, dal se vyprat, ovšem nikdy už neměl ten původní nadýchaný tvar. Takže jsem opět vyrazila rozhazovat peníze a koupila polštář, kde byla vlákna smotána do takových kuliček + to obsahuje kostičky z pur pěny, nebo molitanu. Vybrala jsem takový, kde se dá náplň ubrat, protože to bylo moc vysoké. No povím ti, že ani s tím nejsem spokojená. Je sice načechraný, ale není to ončo. Jak je tam té náplně po ubrání míň, tak se to pak zhlukuje všelijak, je cítit, že to prostě je jiná výplň a co mi vadí po mém osobním testování je… Ten polštář je hlučný :lol: Normálně mi vadí, jak praskají a slehávají se ty molitanové kostičky. Všechno slyšim, hrůza. No ale třeba dceři to nevadí… :nevim:
No a abych svůj elaborát o polštářích zakončila… Minule jsem viděla v Jysku polštář, kteří prý simuluje prachové peří, ale dá se prát. Náplň je polyesterová. Blbé je, že má menší rozměry než klasické polštáře /oni asi chtějí, aby se u nich kupovalo i povlečení, šetří na materiálu nebo já nevím co/. Ten polštář se jmenoval Okshornet Junior. od firmy Kronborg. Ten druhý Tronfjellet taky od Kronborgu.
No a teď si vyber… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25186
13.8.15 11:20

@Jajvy Já koupila klasickou sadu a polštář hodně vysypala. Má ho skoro placatý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30316
13.8.15 11:34

3 leťák má malý dětský nízký polštářek. 1,5 letá nechce žádný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6525
13.8.15 11:34

Jo a ještě bych zmínila, že je rozdíl mezi péřovým polštářem a polštářem z pápěří nebo draného peří. Teď se omlouvám, že možná ty pojmy nejsou úplně správné… Ale jde o to, že ten péřový polštář má i takové ty kostrnky a to může propichovat sypkovinu a je to celkově takové tvrdší. To jsem chtěla říct… :kytka: Tak pozor na to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
13.8.15 11:43

Kluk má klasický péřový polštář (s takovým tím jemným peřím)

• Citovat
  • Upravit
358
13.8.15 14:40

Holka 2,5 nemá žádný, ani peřinu, pořád spí v dětské postýlce a ve spacím pytli ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
14.8.15 20:22

@Jajvy Od cca roku má kluk placatý polštář z dutého vlákne ze setu tuším Scarlett. Pro druhé mám koupené to samé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí