Jaký máte vysavač - doporučení

Anonymní
13.7.26 11:26

Jaky mate vysavač

Ahoj, mám obyčejný tyčový vysavač a chci koupit nový. Vysává pouze prach a malinké drobky, normálně domácnost a kuchyň kde jsou občas větší drobky proste nevysaje. Jste s nějakým spokojene?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
838
13.7.26 11:27
@Anonymní píše: Více

Tyčový vysavač je jen náhrada koštěte. A to i Dyson, zde mnohokráte promovaný.. Tzn. co zamete koště, to zamete i vysavač.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11941
13.7.26 11:28

Krásnej a černej, tyčová Rowenta.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1823
13.7.26 11:34

Máme Dyson V12 a nejlepší vysavač, jaký jsme kdy měli (máme ho už přes 2 roky). Baví mě to světýlko, takže vím, kde už jsme vysála. Ty rotační kartáče na koberce a menší plochy (gauč, postel apod) jsou fakt skvělé, vysají opravdu důkladně. Takže tvrzení, že je to jenom náhrada koštěte, je blbost. Já nikdy koštětem nezametala koberce.
Jinak já mám dlouhé vlasy a k tomu dlouhosrstou kočku, takže dostává vysavač zabrat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2017
13.7.26 15:09

Dyson, máme 4.rokem, klasický vysavač už vůbec nevyndavám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
13.7.26 15:59

Mě by zajímalo, když máte tyčový vysavač, jak vysáváte místa, kam se jim nedostanete? Třeba pod skříni, užší místa…
Také potřebují nějaký nový vysavač, ptže klasický vysavač mi drobky smete na hromádku na parketách, ale už bůhvíproč nevysaje..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1823
13.7.26 16:48

@MamaZBrd tyčovým vysavačem se dostanu všude, kde normálním. Naopak se tolik nemusím ohýbat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
13.7.26 18:12

@Magda124 no ale vždyť má široké zakončení, nelze jím vysàt třeba úzká místa jen jakoby trubkou bez nástavce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2017
13.7.26 19:05

K Dysonu je spousta nástavců, perfektní je dlouhý s kloubem na prach pod postelí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21783
13.7.26 20:23

My máme Hoover, vyšší řadu. Už třetím rokem a jsem moc spokojená. Vybírala jsem mezi ním a dysonem. Hoover má stejné parametry, byl levnější a navíc stojí samostatně v prostoru, což Dyson neuměl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5676
13.7.26 20:27

My mame tycak od Samsungu. Podruhe bych si ho asi nekoupila, ale sluha je to dobry. Dostanu se s nim vsude, tam, kam ne, tak bud vymenim nastavec nebo sundam tycku/jinou cast vysavace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1823
13.7.26 21:33

@MamaZBrd k tomu vysavači máte několik nástavců. Úplně stejně jako na klasický vysavač. Máme na pevnou podlahu, na koberce, na gauče, pak právě úzký a ještě jeden (tím vysávám prach a drobky)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3817
14.7.26 18:35

Já mám Eta tyčového Fénixe červeného, mají ještě modrý, ale ten nemá hubici na prach z předmětů a na čalounění. Jsem s ním velmi spokojená, hlavně, že ho mám pořád při ruce. Vysává dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38280
14.7.26 18:42

Něco k úvaze:
Teď jsme docela dost uklízeli. Do některých míst se prostě hubicí dostat nedá. Dost jsem litoval, že jsme zlikvidovali starý, který měl připojení hadice i na výdechu.
Většina moderních ho nemá. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1