Jaký nabytek pro miminko?

• Fotoalbum (4)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
16
3.10.16 12:12

Jaký nabytek pro miminko?

Ahojík maminky, prosím vás, co všecno potřebuji za nábytek pro miminko? :think: Postýlku mám se vším všudy zařízenou :-) Bude mi stačit jen přebalovací komoda se šuplíkama? Nebo mám pořídit ještě i skřín? :nevim: :-) děkuji ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8284
3.10.16 12:20

Nepotřebuješ kromě místa na spaní nic. Já nikdy neměla ani přebalovací komodu, ani spešl skříň :) (čtyři děti). Přebalovala jsem na přebalovací podložce položené v kuchyni na lince, později na zemi či gauči (když hrozilo, že mimčo už může spadnout).
Takže žádný nábytek není nutný, je to jen o tom, co chceš mít :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
345
3.10.16 12:25

Přebalovák na věcičky stačí :) já mám takový do kterého se vejdou jak všechni mimi věci tak i celá látkovací výbava :mrgreen: úžasná je hacka na spaní, lepší než kolíbka i postýlka ;) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27247
3.10.16 12:27

@Zavitova měla jsem postýlku, skříňku a stůl na kterém jsem přebalovala, na druhého mi taťka udělal přebalovák na míru do koupelny. Jo a koupili jsme skříň. Nicméně jsou maminky, které přebalovák nepotřebují, přebalují na posteli, gauči atd. Mě by to nevyhovovalo, jednak kvůli zádům, jednak by mě nebavilo si to po každý chystat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7198
3.10.16 12:29

Nemusíš mít nic, dítě může spát s tebou v posteli, přebalovat normálně na čemkoliv co má správnou výšku a skřín - však dětské věci nejsou infekční a můžou být ve skříny co máš ty :nevim:

Pokud spíš na podlaze a na oblečení máš jenom němého sluhu tak pak by stálo za to něco koupit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
345
3.10.16 12:35

@Zavitova je tedy pravda, že celé šestinedělí spala dcerka s námi, hodně mi to pomohlo v kojení ;) :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
3.10.16 12:38

Já mám postýlku a pak mám přebalovací pult, ten klasický z IKEI asi za 600,–.. dole je jakoby jedna polička, tam si dám vždy nějaké pleny a ostatní kravinky k přebalování a péči o mimčo, jinak žádný další speciální kus nábytku pro malou nemám. Její oblečení a další textil, jako zavinovačky, náhradní povlečení, atd. mám ve svojí skříni, kde mám na to celou jednu velkou hlubokou polici :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
3.10.16 12:41

Ještě co se týče spaní, tak asi ze začátku, počítám tak to šestinedělí, nebo třeba po kojení v brzkých ranních hodinách.. bude spát malá určitě s námi v posteli, buď jen tak nebo mám pro ni hnízdečko do kterého jí dám :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.10.16 12:43

@Zavitova my objednali komplet pokojíček - postýlka, přebalovací komoda se 3 šuplíky a šatní skříň, s tím že z přebalováku pak budou jen šuplíky a skříň mu zůstane na oblečení až bude větší :-)
A objednávali jsme na batoleshop.cz :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6590
3.10.16 12:57

@Zavitova ze zacatku staci komoda (my kupujeme Malm z Ikey a na to dame desku a prebalovaci podlozku), bude tam veskere obleceni, kosmetika a plenky, proste vse. A az bude dite vetsi, skrin, tak jsme to teda aspon udelali my. Syn sel do sveho v pulroce. Ty prebalovaky z Ikey jsou strasne malicke a diteti pak visi nohy, nemela bych na to nervy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3230
3.10.16 13:11

Mě komoda nestačila :oops: Máme i skříň, ale to záleží na Tobě jak si to uspořádáš :) My máme pokojíček jako @Kristyna.Vechtova :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2299
3.10.16 13:34

Do jednoho roku mi stačila jedna komoda, přebalovák (ten do půl roku, pak už mu z něj trčely nohy ven) a postýlka. Teď u druhého mám dokonce jen postýlku a jeden větší košík na ty pidi věci. Přebalovák jsem vytáhla taky, ale to spíše kvůli koupání, abych ho měla v koupelně kam položit a osušit. Stejně polovinu přebalování dělám na posteli /gauči.
Teď od tří měsíců tráví hodně času na zemi na pěnových puzzlích, to je taky dobrá investice :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2852
3.10.16 13:37

Záleží na každém, my máme postýlku, komodu s přebalovacím pultem nahoře dělanou na zakázku ( 80×80cm, výšku tuším 100cm). V postýlce mi děti spaly dlouho, dcera do 4 let, syn zatím spí v 19 měsících. do komody se mi oblečení vejde vždy tak do cca 3let, pak dávám do skříně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9719
3.10.16 14:05

@Zavitova mám k postýlce dvě komody, do naší skříně se nevcucne, teď čekám druhé vytáhnu ze sklepa koš na spaní a jednu komodu vyměníme za skříň jo a mám přebalovací pult s vaničkou na kolečkách

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6879
28.10.16 09:13

Mam pres celou jednu stenu vestavenou skrin a potom uz jen postylku. Zadny dalsi nabytek zatim do decaku neplanuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí