Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Ahoj holky,
mám velkou prosbu, nemáte náhodou někdo navíc tohoto usínačka? Dcerka ho má od narození, ale bohužel jsme ho ztratili, asi se už nenajde a jiného nechce
klidně bych vyměnila za jiného. Děkuji moc!
A v C&A uz ho nemaji. Nedavno jsem synovi kupovala stejneho, jen sedeho a bylo jich tam dost, ale nevim jestli tam byli ruzovi.
Měla tam být otázka jestli jste se v CA nedívala? Já byla tady u nás ve Zlíně. Případně až tam půjdu a nebudete ho mít se můžu podívat.
Dobrý den, tak jsem ve stejné situaci a hledám růžového muchláčka. Sehnala jste nakonec nebo máme smůlu? ![]()
@anetaroc Dobrý den, ano nakonec jsem sehnala. Pozeptala jsem se na Facebooku ve skupinkách o dětech ![]()
Dobrý den, prosím, mám stejný problém. Ztratili jsme ho na dovolené, vypadal podobně, jen měl menší, jako medvědí uši, a byl béžový. . Neměl by prosím někdo na vyměnu či prodej? Děkuju. ..
Dobrý den, prosím, mám stejný problém. Ztratili jsme ho na dovolené, vypadal podobně, jen měl menší, jako medvědí uši, a byl béžový. . Neměl by prosím někdo na vyměnu či prodej? Děkuju. ..
zajdi do CaA nebo Pepca nebo Tesca. Tam jsem viděla, že usínáčky mají, tak bys mohla sehnat
Děkuju za tip. Obávám se ale, že pomůže jen ten konkrétní. .. ![]()