Jaký neutralizér pracího prášku?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
129
18.1.13 14:08

Jaký neutralizér pracího prášku?

Ahoj, manžel je alergik, proto používáme neutralizér. Dosud to byl z Eurony. Používala jsem od nich i prací prášek, ale nejsem už spokojena, kupujeme jiný a ráda bych změnila i neutralizér. Který kupujete vy a doporučíte? Díky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
31594
18.1.13 14:49

Ocet? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2852
18.1.13 17:01

Není lepší koupit dětské prášky vhodné i pro alergiky? tuším že např baby takové je. Ani jsem nevěděla že nějaké neutralizéry existují 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
129
18.1.13 20:29

Jestli ocet takhle funguje, nevím.
Manželovi vadí i ta vůně pracího prášku. A po tomhle neutralizéru to není vůbec cítit.
Ještě jsem to našla u Dedry, ale neznám nikoho, kdo to vyzkoušel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
19.1.13 12:43

@pivecka ano, ocet se dává do přihrádky na aviváž, neutralizuje zbytky prášku, ale vůně teda nevím, jestli to úplně vypláchne. spolehlivě vyfouká zbytky prášku sušička.
jinak muže chápu, převoněný prádlo nesnáším, už roky kvůli tomu neeru v běžných komerčních pracích prostředcích.
Dlouho jsem prala v gelu ulrich, ten je naprosto bez parfemace, ale chlap si stěžoval, takže pak jsem prala celkem dlouho ve frosch pracím gelu aloe vera, ten je jemňounký a přežiju to i já, momentálně z důvodu finančních úspor přecházím na mýdlový sliz. Všechny uvedené varianty jsou hypoalergenní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný