Jaký odkapávač na lahve?

147
7.5.14 09:20

jaký odkapávač na lahve?

Ahoj maminky, chci se zeptat, kde necháváte odkapat sterilizované lahve, máte nějaký „spešl“ odkapávač? Popřípadě jakou značku? Vše co jsem našla na netu, vypadá dost fórově, tak nechci zbytečně koupit nějakou zbytečnost. Díky a ahoj :mavam:

Příspěvek upraven 07.05.14 v 09:26

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16365
7.5.14 09:22

@mary-jane na ciste uterce :P :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
147
7.5.14 09:26

To já právě zatím taky, ale pořád proto tahám čisté utěrky, kdo to má žehlit? hihi :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8176
7.5.14 09:31

Já mám něco takovéhleho obyčejného, moc mi to vyhovuje. Původně jsem chtěla to s těma výstupkama, ale nechtělo se mi tolik investovat. Na utěrce mi vadilo, že do láhve nejde vzduch.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
7.5.14 09:33

@Krčka já mám tento http://detsky-bazar.hyperinzerce.cz/…bidka-praha/ a spokojenost.. na té utěrce mi vadí, že nejde vzduch přesně jak píše @Krčka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12691
7.5.14 09:34

Já mám tento a je perfektní
http://bigbig.cz/…ci-na-lahve/?…
nemám tedy zapíchané všechny tyčky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
147
7.5.14 09:39

@Moni25 @Tůmička Holky a vejdou se tam třeba tři velký Aventky, nevíte? a nepřevrací se to nějak? díky moc, uvažuju o něm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
147
7.5.14 09:40

@Krčka Kvůli tomu vzduchu to taky řešim :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12691
7.5.14 09:44

@mary-jane Mám na tom i skleněné lahve, velké, malé.. Většinou je to tak obvěšené, že nevidím ty tyčky :D a nikdy se mi to nepřevrátilo. Dobře se to čistí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
147
7.5.14 09:51

@Tůmička Tak děkuji, jdu do něj :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20155
7.5.14 09:55
@mary-jane píše:
Ahoj maminky, chci se zeptat, kde necháváte odkapat sterilizované lahve, máte nějaký „spešl“ odkapávač? Popřípadě jakou značku? Vše co jsem našla na netu, vypadá dost fórově, tak nechci zbytečně koupit nějakou zbytečnost. Díky a ahoj :mavam:Příspěvek upraven 07.05.14 v 09:26

Lahvičky myji v myčce, takže mi odkapávají v dolním košíku.
Sterilizace je v tomto smyslu hloupost a pouze tahání peněz, protože sterilní lahev může být pouze ve sterilním prostředí - jakmile se dostane do kontaktu s obyčejným vzduchem (kterým se mimo jiné šíří prach, pyly, viry,..), v tom okamžiku již není sterilní, aby bylo jasno :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
7.5.14 10:06
@mary-jane píše:
@Moni25 @Tůmička Holky a vejdou se tam třeba tři velký Aventky, nevíte? a nepřevrací se to nějak? díky moc, uvažuju o něm

nepřevrací vůbec, klidně tři tam dáš.. dá se hezky rozebrat a vyčistit, jako já nevidím nevýhodu.. a oproti jiným je cenově fakt super! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
439
7.5.14 10:11

Ja mam odkapavac od chicca viz. odkaz nekde vyse a je super ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5473
7.5.14 10:40
@Sluka píše:
Lahvičky myji v myčce, takže mi odkapávají v dolním košíku.
Sterilizace je v tomto smyslu hloupost a pouze tahání peněz, protože sterilní lahev může být pouze ve sterilním prostředí - jakmile se dostane do kontaktu s obyčejným vzduchem (kterým se mimo jiné šíří prach, pyly, viry,..), v tom okamžiku již není sterilní, aby bylo jasno :!

Tak on si asi nikdo nemyslí, že by lahvičky zůstávaly sterilní, samozřejmě máš recht, že „to lítá ve vzduchu“. Ale jde o to, že sterilizací se zničí event. mikroby, které se uchytí na mikrozbytcích mléka, v záhybech apod., mléko je pro ně živnou půdou. A takto čisté lahvičky se samo nikomu nechce fláknout na linku, která, ač vyleštěná, je taky celkem slušným zdrojem mikrobů. A mimochodem, když píšeš, že myješ v dolním košíku, nepíšou náhodou na všech kojeneckých potřebách, že když už do myčky, tak do horního košíku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
147
7.5.14 10:40

@Sluka To máš pravdu, ale některý bacily ta horká voda přece jen zabije, takže já zatím sterilizuju :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí