Jaký odstín na schody?

690
29.4.12 21:03

Jaký odstín na schody ?

Měla bych ještě jednu prosbu ohledně odstínu dlažby - nemůžem se rozhodnout a zítra se to musí objednat. Po celém přízemí bude béžová dlažba, pak vedou schody nahoru a pak bude zase ta samá dlažba pokračovat nahoře k pokojům. A my ted nevíme, jestli nechat tu samou dlažbu i na schodech a nebo tam dát jinou, v tom samém dekoru, ale tmavě šedou. Jesli to nechat celistvé nebo tu plochu těma schodama jakoby rozbít, oživit. Neumím si to nějak představit, jak by to vypadalo vše v béžovém nebo schody tmavé. Mohu poprosit o názor ? Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
medvidek
29.4.12 21:13

Ahojik,můj muž zedník radí šachovnici-béžová-tmavá-střídat.To je mužův názor,jemu by se to tak líbilo,není to pravidlo.
PS: Záleží na tom jestli tam máte okna.Ta tmavá dlažba ty schody ztmaví,při oknech by to mohlo vypadat pěkně.
OPAKUJU JE TO JEN MUŽŮV NÁZOR.
Tak dobře vyberte :hug: .

• Citovat
  • Upravit
690
29.4.12 21:18

Díky, nápad to není špatný, ale na ty schody na střídačku by to nešlo, protože to není úplně ta samá kolekce dlažby, je jen hodně podobná, ale kdyby byl jeden schod z té béžové a druhý z tmavé, tak by ten rozdíl byl bohužel vidět. A okno tam je, nad schody. A jak když teda nejde ta šachovnice, jak by manželovi připadaly ty schody lepší- nechat to celistvé v jednom nebo kontrast tmavé ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101
29.4.12 21:22

Tak to stejně ve finále bude záležet hlavně na všem vkusu. Ale já osobně bych to nechala stejný. Oživit to pak můžete nějakým obrazem na stěnu, nebo kytkou nebo jiným doplňkem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
medvidek
29.4.12 21:26

Ještě se zeptám,ta dlažba dole to je v hale,v chodbě?
Jinak mi tu povídá,že by ty schody udělal tou tmavou pro rozdělení chodby-haly a zbytku domu.
I z bezpečnostního hlediska,aby nedošlo k nechtěnému pádu ze schodů pro splívání s horní chodbou a hranou schodu.
Ještě jeden nápad by měl-udělat horní a úplně spodní schod jinou barvou než je zbytek.

• Citovat
  • Upravit
690
29.4.12 21:33

Děkuji moc, s tím splynutím nás to nenapadlo, to je pravda. Za šera by to fakt úplně splynulo. Dole bude klasická chodba - ze které budou dveře do pokojů a do předsíně ke vstupním dveřím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18794
29.4.12 21:54

taky budeme mít dlažbu v chodbě i na schodech a popravdě mě nanapadlo tam dávat rozdílné odstíny… ještě jsem se chtela zeptat ze zvědavosti… na schodech bude klasická dlažba nebo schodovky kvůli bezpečnosti???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26894
29.4.12 23:02

Za mě jednoznačně stejnou ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
690
29.4.12 23:07

Právě, že klasická, v téhle kolekci schodovky nemají, a ta paní nám říkala, že ty vroubky jdou hrozně špatně udržovat, a že lidi dávají více klasickou, tak fakt nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
690
29.4.12 23:08

Právě, že klasická, v téhle kolekci schodovky nemají, a ta paní nám říkala, že ty vroubky jdou hrozně špatně udržovat, a že lidi dávají více klasickou, tak fakt nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18794
29.4.12 23:19

já teda budu mít asi schodovky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
690
29.4.12 23:29

Takže vám připadá divná varianta - béžová dlažba + černé schody a nahoře opět béžové pokračování ? Já to mám ted čerstvě na fotce v mailu, ale neumím to sem vložit, to bych musela přeposlat na maila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18794
29.4.12 23:47

přidávám fotky za @lenulik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
690
29.4.12 23:50

Díky moc za vložení. Není to fotka přímo našich schodů, my je budeme mít rovné nahoru. Musím se rozhodnout do rána 7 hod. Co se Vám zdá hezčí ? Je pravda, že ty světlé splývají, ale ty tmavé vypadají divně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18794
30.4.12 00:10

@lenulik mě se líbí ty schody taky svetle

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie