Vestavěný set do kuchyně

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
292
29.4.12 18:16

vetaveny set

Ahojky chtela bych se zeptat,delame si novou kuchyn a rozhodli jsme se pro vestavenou troubu s deskou.Tak se chci zeptat vy co to mate tak ten prostor co delaji kuchyne pro vestavený spotřebice je univerzální nebo musim kupovat troubu nejak podle toho rozmeru mame totiž rozmer delka je 59,5,vyska je 60cm a hloubka je 57 vůbec nevim jaky rozmer spotřebice tam koupit moc dekuji za rady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24292
29.4.12 18:59

Nám kuchyň dělalo menší kuchyňské studio a jen jsme se dohodli, že varná plynová deska a vestavná trouba a ani nechtěli typ přístroje. Pak jsem po sestavení plašila, že se trouba nevejde (měřila jsem otvor sama a koukala na netu na popis trouby) a vešla. Prý je to standardizované :-).

Příspěvek upraven 30.07.14 v 08:21

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
292
29.4.12 19:08

zitra dojdu do prodejny na nejakou kouknout tak to snad bude dobrý.Taky jsem práve koukala podle toho co jsem změřila,že my tam žádná trouba nepasuje co udavaji rozmery ale asi se to meři jinak:-)než ja měřím:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17867
29.4.12 19:11

Oni to mají standardizovaný, to bys musela mít nějaký fakt netypický rozměr nábytku, aby to nepasovalo. My vybrali nejdřív nábytek, pak až spotřebiče a problém nebyl, akorát MW byla menší, takže museli dát větší rámeček, ale v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24292
29.4.12 19:39

Taky máme MW menší než je otvor, ale to je mi šumák.

Příspěvek upraven 30.07.14 v 08:21

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
29.4.12 23:26

vestavný set

Pokud je to vestavba, nic není třeba řešit, pokud nemáte nějakou kuchyňskou linku s nestandartními rozměry.To znamená jiná hloubka skříněk, ale to se většinou nedělá. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.4.12 08:05

Ahoj pokud vám dělá kuchyň stolař tak mu stačí říct jaký typ spotřebiče jste si vybrali a on si na internetu najde jeho rozměr všude to je. U nás v kuchyňksém studiu to tak funguje. O tohle by jsi se vůbec neměla starat měla by jsi jen nahlásit typ spotřebiče tzn. evidenční číslo to je vždy za názvem třeba Whirlpool AR6825

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
292
30.4.12 12:42

my jsme si prave nechali udelat kuchyn i s otvorem na vestavenej sporak a ted si ho do toho prostoru musime dokoupit proto mě to zajima,už jsem byla v prodejne tak snad koupime a padne tam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tadelka
30.4.12 12:50

Tak my jsme si nechali udělat kuchyni v kuchyňském studiu. Jen jsme si vybrali spotřebiče a nic víc jsme neřešili. O to se postarali ve studiu :palec:

• Citovat
  • Upravit
17867
30.4.12 13:01

Agvamarine, ty spotřebiče ti bude stejně instalovat nějakej elektrikář, ne, tak bych se domluvila s ním, protože to on by pak nadával jako první ;) Mně spotřebiče naisntalovali z kuch. studia zároveň s nábytkem, ale stejně pak elektrikář chtěl číslo na ty montéry, když přišel zapojit varnou desku, pro případ že by měl s něčím problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný