Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Ženy,
mám na ples tyto šaty.
Vypadají hezky, ale jelikož jsem rozměrnější, chtělo by to upravit.
Zepředu dobrý, ale z profilu v tom vypadám jak housenka - zadek, břicho…
Zkoušela jsem jen tak pro představu pásky a to by docela šlo.
Nemyslím, že bych se stáhla v pase, ale spustila bych volnější pásek dolů, spíše jen uvazovací s delšími konci.
Tím se ten celek docela „rozbije“, vypadá to dobře, skutečně to šatům „neubližuje“ a ztratí se tam ta moje housenkovitost ![]()
Jen nevím, co by se k tomu hodilo.
Řetízek? Řetízek z černých (černozlatých) korálků?
Radši bych něco látkového, ale nevím, z jakého materiálu, co by se hodilo…
Z krajky nic neseženu a ani nejsem schopná ušít.
Co třeba satén?
Máte nápady?
Děkuji.
@Fircon Co sem hodit fotky těch pásků, které jste zkoušela? Nebo nejlépe rovnou vaši fotku v šatech s různými pásky
Abych byla upřímná, podle této fotky si to nedokážu představit.. Ale šaty jsou úúúžasné
![]()
Bud zlaty pevny opasek, nebo hodne jemny zlaty retozek okolo pasu (nic strasoveho - ponicilo by to krajku). a latkovej pasek teda rozhodne ne. aspon si to k tomu vubec neumim predstavit ![]()
Ja osobne bych tedy nevolila zadny, ale dala vyraznejsi sperky ![]()
No já nevím, ale pokud máš břicho, tak bych nedávala pásek. No chtělo by to vidět s a bez.
Pri cteni nadpisu jsem si rikala, ze k plesovym satum leda tak satenova stuha…ale k te krajce si nejsem uplne jista ![]()
Chtělo by to foto vás v šatech. Ale ke krajce bych volila možná pásek krémový, jemný, úzký…
A určitě látkový, nebo nějaký pletený, ne kožený se sponou, to určitě ne.
@mrs.gendy Jen kolem pasu by mi břicho ještě zvýraznilo, potřebuji, aby to bylo spadené jakoby na boky a trochu viselo (konce pásku třeba).
@Correy Zkoušela jsem pásky, které se k tomu třeba maeriálem nehodí. Jen jsem chtěla vidět, jestli by k tomu pásek šel.
A jaké šperky? Do zlata? Vzhledem k tomu, že látka pod krajkou je béžová…
Já jsem spíš na stříbro, ale to by asi nešlo…
@Fircon ja bych rada videla fotku, protoze pokud bych mela bricho, urcite bych tyhle saty nevolila
jinak zlaty retizkovy pasek se da sehnat lehce na netu. staci zadat do vyhledavace
sperky bych volila v barve zlata, smaragdova, stribrna (strasova)… zalezi na vkusu a barve vlasu. ta bezova, ma simulovat kuzi, takze to neni hlavni ![]()
Ahoj,
prosím neber to nijak špatně, ale jestli jsi, jak píšeš, silnější, nebrala bych si tyhle šaty. Umím si je představit jen na vysoký a štíhlý ženě. Možná se ale popisuješ zbytečně moc přísně a máš normální postavu. Ale já jsem si je představila na paní, co je spíš menší, má větší zadek i břicho a přes něj ještě pásek.. A byla by jich škoda, jsou fakt krásný. Ale pro mě nedosažitelný (měřím 165
A s tím páskem.. Podle mě narušíš jejich éteričnost, nebo jak to říct ![]()
@Rozinka24 souhlasim. vysoka, stihla nebo sexy krivky… urcite ne pro nesoumernou postavu nebo vycnivajici brisko ![]()
@Fircon pásek absolutně „zabije“ tu siluletu těch šatů, utáhlý i na volno…
Přirovnání k housence jsi zvolila sama, tak snad se neurazíš, ale ty šaty vážně nejsou na housenku…Machálková moc housenkoidní není a stejně to nevypadá dobře ![]()