Jaký pásek k večerním šatům

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
459
16.1.16 21:17

Jaký pásek k večerním šatům

Ženy,
mám na ples tyto šaty.
Vypadají hezky, ale jelikož jsem rozměrnější, chtělo by to upravit.
Zepředu dobrý, ale z profilu v tom vypadám jak housenka - zadek, břicho…
Zkoušela jsem jen tak pro představu pásky a to by docela šlo.
Nemyslím, že bych se stáhla v pase, ale spustila bych volnější pásek dolů, spíše jen uvazovací s delšími konci.
Tím se ten celek docela „rozbije“, vypadá to dobře, skutečně to šatům „neubližuje“ a ztratí se tam ta moje housenkovitost :-)

Jen nevím, co by se k tomu hodilo.

Řetízek? Řetízek z černých (černozlatých) korálků?

Radši bych něco látkového, ale nevím, z jakého materiálu, co by se hodilo…
Z krajky nic neseženu a ani nejsem schopná ušít.
Co třeba satén?

Máte nápady?
Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8916
16.1.16 21:24

@Fircon Co sem hodit fotky těch pásků, které jste zkoušela? Nebo nejlépe rovnou vaši fotku v šatech s různými pásky ;-) Abych byla upřímná, podle této fotky si to nedokážu představit.. Ale šaty jsou úúúžasné :palec: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mrs.gendy
16.1.16 21:33

Bud zlaty pevny opasek, nebo hodne jemny zlaty retozek okolo pasu (nic strasoveho - ponicilo by to krajku). a latkovej pasek teda rozhodne ne. aspon si to k tomu vubec neumim predstavit :think:
Ja osobne bych tedy nevolila zadny, ale dala vyraznejsi sperky :nevim:

• Citovat
  • Upravit
3030
16.1.16 21:36

No já nevím, ale pokud máš břicho, tak bych nedávala pásek. No chtělo by to vidět s a bez.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
16.1.16 21:36

Pri cteni nadpisu jsem si rikala, ze k plesovym satum leda tak satenova stuha…ale k te krajce si nejsem uplne jista :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1598
16.1.16 21:55

Chtělo by to foto vás v šatech. Ale ke krajce bych volila možná pásek krémový, jemný, úzký…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1598
16.1.16 21:57

A určitě látkový, nebo nějaký pletený, ne kožený se sponou, to určitě ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1598
16.1.16 21:58

Nebo mně ještě napadá s nějakými kamínky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
459
16.1.16 22:00

@mrs.gendy Jen kolem pasu by mi břicho ještě zvýraznilo, potřebuji, aby to bylo spadené jakoby na boky a trochu viselo (konce pásku třeba).
@Correy Zkoušela jsem pásky, které se k tomu třeba maeriálem nehodí. Jen jsem chtěla vidět, jestli by k tomu pásek šel.

A jaké šperky? Do zlata? Vzhledem k tomu, že látka pod krajkou je béžová…
Já jsem spíš na stříbro, ale to by asi nešlo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mrs.gendy
16.1.16 22:08

@Fircon ja bych rada videla fotku, protoze pokud bych mela bricho, urcite bych tyhle saty nevolila :nevim: jinak zlaty retizkovy pasek se da sehnat lehce na netu. staci zadat do vyhledavace

sperky bych volila v barve zlata, smaragdova, stribrna (strasova)… zalezi na vkusu a barve vlasu. ta bezova, ma simulovat kuzi, takze to neni hlavni :think:

• Citovat
  • Upravit
1598
16.1.16 22:11

Taky bych šperky volila zlaté…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
16.1.16 22:20

Ahoj,

prosím neber to nijak špatně, ale jestli jsi, jak píšeš, silnější, nebrala bych si tyhle šaty. Umím si je představit jen na vysoký a štíhlý ženě. Možná se ale popisuješ zbytečně moc přísně a máš normální postavu. Ale já jsem si je představila na paní, co je spíš menší, má větší zadek i břicho a přes něj ještě pásek.. A byla by jich škoda, jsou fakt krásný. Ale pro mě nedosažitelný (měřím 165 :) A s tím páskem.. Podle mě narušíš jejich éteričnost, nebo jak to říct :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mrs.gendy
16.1.16 22:29

@Rozinka24 souhlasim. vysoka, stihla nebo sexy krivky… urcite ne pro nesoumernou postavu nebo vycnivajici brisko :think:

• Citovat
  • Upravit
26270
16.1.16 22:45

@Fircon pásek absolutně „zabije“ tu siluletu těch šatů, utáhlý i na volno…
Přirovnání k housence jsi zvolila sama, tak snad se neurazíš, ale ty šaty vážně nejsou na housenku…Machálková moc housenkoidní není a stejně to nevypadá dobře :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56276
16.1.16 22:53

@Malaga no ta má hlavně problém s tím, že má malé šaty :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie