Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Nerozsiruji, zalezi na strihu. Ja osobne je mam rada s dlouhym rukavem a na telo, jinak se mi prouzky nelibi. Jestli ti to sluselo, klidne si ho kup.
Musí slušet a nesmí vypadat jako pyžamo. Potom ok. Musíš si ho zkusit, a kdyby ti neslušelo, tak ho neber ani za 20 Kč.
Já mam proužky ráda, mam hodně triček. Vodorovné pruhy asi obecně rozšiřujou, ale záleží na střihu, materiálu, atd. takže jeslti se ti líbí a cítíš se v něm dobře, tak si ho kup ![]()
@jujingova píše:
Ahoj. V obchodu jsem objevila hezké tričko s proužky vodorovné proužky. Střídaly s tam modrá a fialová, ale jsem plnější postavy. Nevíte jak je to s proužky někdo říká, že rozšiřují někdo ne.
je to o střihu a o tom jakej má ta baba šmrnc i když má kila navíc…
Vodorovné proužky většinou kapánek rozšiřují, svislé ne-e.
Jinak já je nosím, když se mi líbí a sedí mi střih.
Me se proužky líbí, mam tricko z Lidlu s dl. rukavem a dokonce zeštíhluje a je delší.
Pokud se s nem citis dobře kup si ho
![]()
Mně se proužky líbí, ale musí být co nejtenčí. Vodorovné opravdu opticky rozšiřují, zvlášť ty silnější, takže taková trička nenosím. Ale mám ráda proužkované kalhoty - ale musí to být svislé tenké proužky.
@jujingova píše:
http://www.tchibo.cz/…0067700.html?… to je to tričko
kde máš tu fialovou?
Ahoj. V obchodu jsem objevila hezké tričko s proužky vodorovné proužky. Střídaly s tam modrá a fialová, ale jsem plnější postavy. Nevíte jak je to s proužky někdo říká, že rozšiřují někdo ne.