Jak obléct 3měs miminko?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
139
27.11.15 11:03

Jak obléct 3 m miminko?

Ahoj, mám takovej asi blbej dotaz, chceme jet zitra poprvé do nákupního centra s miminkem a ja pořád nevím jak ji obléct aby ji nebyla zima nebo vedro. Pojedeme taky autem asi 45min jedna cesta.. Hlubokou korbu brát nebudeme, po obchodech by byla ve vajicku…Poradíte? :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9
27.11.15 11:16

No my se oblíkáme - bodýčko s krátkým rukávem, kalhoty, svetřík, do auta na něj hodím deku a v nákupáku takto oblečen přežije
obecně se mimča nemaj balit, mají mít jednu vrstvu navíc venku, v porodnici nám řekli, že jsou pak přecitlivělí
takže doma mám 23, to má klidně s krátkým jen bodýčko a v ložnici má 20-21, tam ho zabalím do zavinovačky a lebedí si

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2064
27.11.15 11:19

@bayli v nákupních centrech bývá přetopeno, takže ji stačí obléci pouze do auta (vytopeného) o jednu vrstvu více než doma a v NC ji pak nechat oblečenou jako doma (za předpokladu, že je tam skutečně teplo, jak tomu v NC bývá - já treba jezdím do Metropole na Zličíně a tam je minimálně 24 vevnitř). Jinak já být tebou, tak korbičku vezmu - tenhle trend, kdy dítě jezdí v NC několik hodin ve vaničku, protože je to „trendy“ a pohodlné pro rodiče, je šílený - nehledě na to, že dalších několik hodin stráví zase v autě, opět bez pohybu. Vezměte korbičku, ať mà mimčo možnost „se protáhnout“ při těch nákupech ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2064
27.11.15 11:20

Vaničku = vajíčku (překlep mobilu)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
27.11.15 11:23

Souhlasím, vem korbu
v tom vejci jsou napresovaný, že si ani neuprdnou chudinkové
my jsme byli jen na rychlým nákupu v albertu, to byl ve vejci, ale pokud bychom jeli někam do centra, beru korbu
jo a jsou mu dva měsíce :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2064
27.11.15 11:23

A jak píše @Mariina - pro sichr vezměte deku na přikrytí (a použijte jen když to bude nutné na přechody mezi teplem a zimou a na přikrytí, když mimčo usne :D )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2101
27.11.15 11:26

Holky uz s oblecenim poradily, ja se taky jeste primluvim za korbu. Je to pro mimco pohodlnejsi, muzes ho dat i na brisko atd… Ja bych taky nechtela byt nekolik hodin v jedny poloze :roll: tenhle trend vozeni mimin ve vajicku je des. Mam dve deti a vajco jsme pouzivali opravdu jenom do auta.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31272
27.11.15 11:49

Já malýho vozila oblečeného běžně, jako na doma, a měla jsem takový fleesový fusak do autosedačky, takže to bych mu dala přes to. Můžeš ho rozepnout nebo zapnout dle potřeby (přechod venku, u chlaďáků).
Jinak co se týče autosedačky, záleží, jak dlouho máte v plánu nakupovat, jestli na hodinu, tak jen autosedačku, jestli čtyři, tak určitě korbu. A hlavně nezapomeň více plínek a ubrousky - je to velká prča, když „jdeš jen na chvíli“ a pak se ti dítko dvakrát za sebou pokadí a musíš narychlo kupovat pytel plen, abys ho měla do čeho přebalit :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
27.11.15 12:28

Dekuji za rady.. Je to šílený vymýšlet co obléct kdyz ten prcek neřekne jestli je mu zima a nebo teplo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3753
27.11.15 12:30

A tenkou čepičku bych vzala já na 3m mimčo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.11.15 13:48

Obléct jako na doma, nebo max + 1 tenčí lehce sundatelnou vrstvu a mít po ruce lehčí deku na přikrytí, kdyby se Ti zdálo chladněji, nebo byl průvan apod. A souhlasím s korbičkou, dá se v ní případně i přebalit a mimčo se nebude tak moc potit jako schoulené ve vajíčku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1289
16.2.19 00:17

obnovuji diskuzi. mám předčasně narozená dvojčátka, teď mají 5m bio a 3m korigo. z porodnice jsme šli domů když měly holky necelý 2kg a neuměly udrzet tělesnou teplotu, tak jsem byla zvyklá je hodně balit.listopad až do teď jsme jezdily v kočárku fusak s beránkem,legínky, ponožky, bodýčko s dlouhým rukávem, mikinka, zimní kombinéza, čepička, rukavičky a nahoru ještě tenší dečka. vždycky jsem je vytáhla z kočárku tak akorát, jenže teď už je u nás 10 st, tak jsem včera nedávala deky a i tak jsem holky vytahovala spocený. jak teď oblíkáte miminka vy? přemýšlela jsem nechat jak jsou, ale bez fusaku jenže zas nechci aby jim byla zima :roll: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
16.2.19 00:22

Ja bych dala uz jen deku bez fusaku. Hlavne aby jim bylo teplo od spoda. Popr.misto zimni kombinezy pres puncochy katata a bundicku, ale do fusaku. Zalezi taky jak dlouho s nima jste venku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1237
16.2.19 04:28

Nemáš takovou tenčí kombinézku? Já dávám do kočáru body, tepláčky, samozřejmě ponožky no a takovou jakoby plyšovou kombinézku. Pak tenčí dečku a fusak. Zpocená nebyla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3318
16.2.19 06:15

Já bych fusak nechala. U nás je taky 10 st. ale na sluníčku, ve stínu jsou tak 2. Nedala bych do fusaku zimní kombinézu, ale nějaký lehčí chlupatý overal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková