Kozačky na malou postavu

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
68
15.11.15 20:24

Kozačky na malou postavu

Prosím o radu. Mám 156 cm, všechny kozačky jsou příliš vysoké, takže je mám až na koleno a většinou je mám i úzké, i přesto že nemám lýtka extra široká. Noha se mi rozšiřuje totiž níž než vyšší ženě, takže dole jsou úzké a nahoře odstávají.
Nemáte některá zkušenost, kde koupit kozačky pro prcka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4140
15.11.15 20:41

Mám 159 cm a taky krátké nohy. Prochodila jsme minulý měsíc x obchodů s obuví a nakonec jsem sehnala pěkné kozačky v Deichmannu. Já si tedy kupuju kozačky na podpadku, jinak v nich vypadám jako kocour v botách..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9935
15.11.15 20:45

Co vím, tak širší jsou Icebug kozačky, ale jsou hodně sportovní :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2325
15.11.15 21:11

@fachy Záleží i na velikosti nohy, kamarádka má 37 a všechny kozačky má z dětskýho oddělení a kdo to neví těžko by v tom hledal botu pro dítě :lol:

Já kupovala Mustangy a vydrželi ani ne jednu sezonu takže nikdy více, ale už mám tak tři roky z deichmanu za 700Kč, nahoře se to dá na boku stáhnout páskem a i výška parádní :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
15.11.15 21:29

Já bych právě nejraději kožené na vyšším podpatku. Toužím po nich už x let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jjelena
15.11.15 21:31

Ahoj holky, díky za tuto diskuzi a za tip na Deichmanna. Dnes jsme shánběly kozačky pro dceru - 9,5 roku, velikost nohy 37-38, výška 142cm. Problém má úplně stejný, vše nad kolena a do půlky lýtek ona nechce :zed:. Hned zítra tam vyrazíme :palec:

• Citovat
  • Upravit
15407
15.11.15 21:42
@jjelena píše:
Ahoj holky, díky za tuto diskuzi a za tip na Deichmanna. Dnes jsme shánběly kozačky pro dceru - 9,5 roku, velikost nohy 37-38, výška 142cm. Problém má úplně stejný, vše nad kolena a do půlky lýtek ona nechce :zed:. Hned zítra tam vyrazíme :palec:

To znám, shánět boty 38 pro dítě je lahůdka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jjelena
15.11.15 21:53
@ivašot. píše:
To znám, shánět boty 38 pro dítě je lahůdka.

Když to nemá podpatek, má to flitry, když ne flitry, tak zlatý zipy, jak pro kolotočáře. Pro dítě absolutně nevhodný :nevim:

• Citovat
  • Upravit
2155
15.11.15 22:09

Ahoj, já mám 153 cm a nohu 36/37 akozačky mám Ara. Myslím, že mívají u různé šířky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková