Můžu červené boty k černým flitrovaným šatům?

Uzo
231
14.11.15 13:46

Můžu červené boty k černým flitrovaným šatům?

Šaty maji flitry (černé a stříbrné) na PD, ZD je hladký, v kratší délce a budu mít ještě sáčko, neprůhledné černé punčocháče, můžu k nim kotníkové červené boty na vysokém podpatku?
Bojím se, že to je moc provokativní, vyzývavé, asi buď jedno nebo druhé, že?
Jde o velkou oslavu pro cca 200 lidí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3767
14.11.15 13:50

Nevím, jaké budeš mít to sako. Červené boty bych si vzala jedině, pokud bych k tomu měla kabelku ve stejné barvě. Ale na můj osobní vkus by to byla příliš vyzývavá kombinace. Dovedla bych si to představit, pokud by šaty neměly flitry. :think: Ale záleží samozřejmě na tvé vkusu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uzo
231
14.11.15 13:52
@Adrasteia píše:
Nevím, jaké budeš mít to sako. Červené boty bych si vzala jedině, pokud bych k tomu měla kabelku ve stejné barvě. Ale na můj osobní vkus by to byla příliš vyzývavá kombinace. Dovedla bych si to představit, pokud by šaty neměly flitry. :think: Ale záleží samozřejmě na tvé vkusu.

Sako je celé černé. A kdyby šaty neměly flitry tak ty boty beru stopro :lol: ale je to asi moc. Škoda. Budu si muset vybrat, mezi botama a šatama :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
14.11.15 13:54

Já bych teda do toho šla. nehodíš sem foto? já osobně nosila červené lodičky k černým koktejkám, ještě nějaké líčení ala 50 léta a budeš hvězda :-)

• Citovat
  • Upravit
3767
14.11.15 13:56

@Uzo Přesně, pokud by šaty byly jednoduché černé hladké, tak by k tomu ty boty vyloženě sedly a ještě k tomu ta červená kabelka a třeba ještě drobné červené perličky nebo ozdoba na klopě, tak by to bylo super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3HE
22413
14.11.15 13:58

Mě to přijde fajn… a vzala bych si červené ozdoby na krk a do uší a do vlasů…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uzo
231
14.11.15 13:58
@Lizzi píše:
Já bych teda do toho šla. nehodíš sem foto? já osobně nosila červené lodičky k černým koktejkám, ještě nějaké líčení ala 50 léta a budeš hvězda :-)

„Problém“ je v tom, že ty boty jsou velmi sexy, opravdu. Vždy když si je vezmu, přitahují pozornost. Kotníkové, úzký vysoký černý podpatek a jsou z lakované kůže. I když si vezmu obyčejné jednoduché černé malé, vypadám jak na lovu :lol:
A ty šaty jsou v podobném stylu, nádherné, z Promod, ale musím k nim zas opatrně volit vše ostatní, ať nevypadám jak Pretty Woman.
A teď fakt nevím jestli zvítězí šaty nebo boty :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uzo
231
14.11.15 14:01
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3767
14.11.15 14:04
@Uzo píše:
Jsou to tyto boty
http://prozeny.blesk.cz/…adna-kyticka#…

Hm, mně osobně by se to zdálo překombinované. Ale je pravda, že vyznávám hodně střízlivý, elegantní styl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uzo
231
14.11.15 14:05
@Adrasteia píše:
@Uzo Přesně, pokud by šaty byly jednoduché černé hladké, tak by k tomu ty boty vyloženě sedly a ještě k tomu ta červená kabelka a třeba ještě drobné červené perličky nebo ozdoba na klopě, tak by to bylo super.

Asi jo, vezmu si jiné šaty, mám jednoduchých černých šatů dostatek :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Meha
14.11.15 14:09
@Adrasteia píše:
Nevím, jaké budeš mít to sako. Červené boty bych si vzala jedině, pokud bych k tomu měla kabelku ve stejné barvě. Ale na můj osobní vkus by to byla příliš vyzývavá kombinace. Dovedla bych si to představit, pokud by šaty neměly flitry. :think: Ale záleží samozřejmě na tvé vkusu.

Urputné ladění bot a kabelky do stejné barvy je už dávno out ;).

• Citovat
  • Upravit
Uzo
231
14.11.15 14:10
@Meha píše:
Urputné ladění bot a kabelky do stejné barvy je už dávno out ;).

Naprosto souhlasím ;) a už je to pár let…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3767
14.11.15 14:12
@Meha píše:
Urputné ladění bot a kabelky do stejné barvy je už dávno out ;).

Víš, mě moc nezajímá, co je in a co je out, řídím se tím, co je vkusné a co už není. Spousta módních doplňků a kombinací, které jsou dnes považovány za in, považuji za nevkusné. Mám svůj vlastní rozum. Na druhou stranu netvrdím, že musím vždy sladit kabelku a boty. Ale tady v této konkrétní situaci by to prostě vypadalo dobře. ;)

Příspěvek upraven 14.11.15 v 14:12

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Meha
14.11.15 14:12

@Uzo Jinak ty boty jsou zajímavé, s hladkými černými šaty to bude ladit skvěle.

• Citovat
  • Upravit
Meha
14.11.15 14:14
@Adrasteia píše:
Víš, mě moc nezajímá, co je in a co je out, řídím se tím, co je vkusné a co už není. Spousta módních doplňků a kombinací, které jsou dnes považovány za in, považuji za nevkusné. Mám svůj vlastní rozum. Na druhou stranu netvrdím, že musím vždy sladit kabelku a boty. Ale tady v této konkrétní situaci by to prostě vypadalo dobře. ;)Příspěvek upraven 14.11.15 v 14:12

Dobře, tak jinak - ladění bot a kabelky mi vkusné nepřijde a jsem ráda, že tento trend se přestal před několika lety prosazovat.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková