Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Šaty maji flitry (černé a stříbrné) na PD, ZD je hladký, v kratší délce a budu mít ještě sáčko, neprůhledné černé punčocháče, můžu k nim kotníkové červené boty na vysokém podpatku?
Bojím se, že to je moc provokativní, vyzývavé, asi buď jedno nebo druhé, že?
Jde o velkou oslavu pro cca 200 lidí.
Nevím, jaké budeš mít to sako. Červené boty bych si vzala jedině, pokud bych k tomu měla kabelku ve stejné barvě. Ale na můj osobní vkus by to byla příliš vyzývavá kombinace. Dovedla bych si to představit, pokud by šaty neměly flitry.
Ale záleží samozřejmě na tvé vkusu.
@Adrasteia píše:
Nevím, jaké budeš mít to sako. Červené boty bych si vzala jedině, pokud bych k tomu měla kabelku ve stejné barvě. Ale na můj osobní vkus by to byla příliš vyzývavá kombinace. Dovedla bych si to představit, pokud by šaty neměly flitry.Ale záleží samozřejmě na tvé vkusu.
Sako je celé černé. A kdyby šaty neměly flitry tak ty boty beru stopro
ale je to asi moc. Škoda. Budu si muset vybrat, mezi botama a šatama ![]()
Já bych teda do toho šla. nehodíš sem foto? já osobně nosila červené lodičky k černým koktejkám, ještě nějaké líčení ala 50 léta a budeš hvězda ![]()
@Uzo Přesně, pokud by šaty byly jednoduché černé hladké, tak by k tomu ty boty vyloženě sedly a ještě k tomu ta červená kabelka a třeba ještě drobné červené perličky nebo ozdoba na klopě, tak by to bylo super.
Mě to přijde fajn… a vzala bych si červené ozdoby na krk a do uší a do vlasů…
@Lizzi píše:
Já bych teda do toho šla. nehodíš sem foto? já osobně nosila červené lodičky k černým koktejkám, ještě nějaké líčení ala 50 léta a budeš hvězda
„Problém“ je v tom, že ty boty jsou velmi sexy, opravdu. Vždy když si je vezmu, přitahují pozornost. Kotníkové, úzký vysoký černý podpatek a jsou z lakované kůže. I když si vezmu obyčejné jednoduché černé malé, vypadám jak na lovu ![]()
A ty šaty jsou v podobném stylu, nádherné, z Promod, ale musím k nim zas opatrně volit vše ostatní, ať nevypadám jak Pretty Woman.
A teď fakt nevím jestli zvítězí šaty nebo boty ![]()
@Uzo píše:
Jsou to tyto boty
http://prozeny.blesk.cz/…adna-kyticka#…
Hm, mně osobně by se to zdálo překombinované. Ale je pravda, že vyznávám hodně střízlivý, elegantní styl.
@Adrasteia píše:
@Uzo Přesně, pokud by šaty byly jednoduché černé hladké, tak by k tomu ty boty vyloženě sedly a ještě k tomu ta červená kabelka a třeba ještě drobné červené perličky nebo ozdoba na klopě, tak by to bylo super.
Asi jo, vezmu si jiné šaty, mám jednoduchých černých šatů dostatek ![]()
@Adrasteia píše:
Nevím, jaké budeš mít to sako. Červené boty bych si vzala jedině, pokud bych k tomu měla kabelku ve stejné barvě. Ale na můj osobní vkus by to byla příliš vyzývavá kombinace. Dovedla bych si to představit, pokud by šaty neměly flitry.Ale záleží samozřejmě na tvé vkusu.
Urputné ladění bot a kabelky do stejné barvy je už dávno out
.
@Meha píše:
Urputné ladění bot a kabelky do stejné barvy je už dávno out.
Naprosto souhlasím
a už je to pár let…
@Meha píše:
Urputné ladění bot a kabelky do stejné barvy je už dávno out.
Víš, mě moc nezajímá, co je in a co je out, řídím se tím, co je vkusné a co už není. Spousta módních doplňků a kombinací, které jsou dnes považovány za in, považuji za nevkusné. Mám svůj vlastní rozum. Na druhou stranu netvrdím, že musím vždy sladit kabelku a boty. Ale tady v této konkrétní situaci by to prostě vypadalo dobře. ![]()
Příspěvek upraven 14.11.15 v 14:12
@Uzo Jinak ty boty jsou zajímavé, s hladkými černými šaty to bude ladit skvěle.
@Adrasteia píše:
Víš, mě moc nezajímá, co je in a co je out, řídím se tím, co je vkusné a co už není. Spousta módních doplňků a kombinací, které jsou dnes považovány za in, považuji za nevkusné. Mám svůj vlastní rozum. Na druhou stranu netvrdím, že musím vždy sladit kabelku a boty. Ale tady v této konkrétní situaci by to prostě vypadalo dobře.Příspěvek upraven 14.11.15 v 14:12
Dobře, tak jinak - ladění bot a kabelky mi vkusné nepřijde a jsem ráda, že tento trend se přestal před několika lety prosazovat.