Jak oblékat kojence do fusaku

22
3.11.15 18:07

jak oblékat kojence do fusaku

Ahoj všem, chtěla jsem se zeptat, jak oblékáte kojence do fusaku? Mám synka 4m a někdy si nevím rady, aby mu nebyla zima nebo naopak. Díky za rady :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5667
3.11.15 18:11

Holky mají kousek pres 3m. Maji bodycko a leginky, chlupatou kombinézu a podzimní fusak+ dekl na kocar a jsou vždy krásně teple ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14030
3.11.15 18:16

Náš pětidenní :mrgreen: má body, oteplené dupačky, chlupatou kombinézu, fusak bez zimní vložky (Lodger) a dekl na kočárku a je spokojenej, pěkně v teple :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6650
3.11.15 18:21

Já zatím do hlubokého kočárku fusak nedala jinak na kratší procházky dávám malému (11 týdnů) na domácí oblečení chlupaté botičky, mikinu, čepičku a teplejší rukavičky a když jdeme na dýl tak má chlupatou kombinézu. Jinak má v kočáru plyšovou deku a dekl na kočár a ještě mi nezmrzl ale stejně v půlce procházky skončí v šátku protože se mi nechce tlačit do kopce těžký kočár :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
brko
3.11.15 18:28

Mám dobrej fusak, takže jen termo pončošky

• Citovat
  • Upravit
5667
3.11.15 18:49

@kerrankin presne, taky jen mikcu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
3.11.15 19:25

Já jsem v tuhle dobu asi už měla vytažený normální fusak a do něj jsem kluka šupla v punčochách, bodýčku a nějaké mikče, protože vytahoval ruce. Dala jsem vršek od kočáru a to bylo vše.

• Citovat
  • Upravit
Lizzi
3.11.15 19:42

8m - body s dl.ruk. + tílko nebo tričko s dl.ruk., punčocháčky, teplé ponožky, flísová kombinézka s kapucí, čepice a zimní fusak.

• Citovat
  • Upravit
72725
4.11.15 07:58

@Dřevák minulý rok - kluk body kr. rukáv, polodupačky, chlupatý overal (kombinéza - nevim, jak to nazvat, spíš overal, materiál fleece), s tim do fusaku. Jo a čepice. nic víc..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
4.11.15 08:52

Děkuji všem za rady. Já mám vždycky strach, aby mu nebyla zima, já jsem strašnej zimomřivec :D. Synek bude asi po taťkovi, vidí oblečení a už se kroutí a oblečený ječí a je hned zpocený.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1231
4.11.15 08:59

Zatím dávám jen boy, tepláky, lehkou kombinézu, čepici a zakryji měkkou dekou. Na fusak mi přijde ještě brzo. Když ho pak doma rozepnu je pěkně horký :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková