Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Ahoj všem, chtěla jsem se zeptat, jak oblékáte kojence do fusaku? Mám synka 4m a někdy si nevím rady, aby mu nebyla zima nebo naopak. Díky za rady ![]()
Holky mají kousek pres 3m. Maji bodycko a leginky, chlupatou kombinézu a podzimní fusak+ dekl na kocar a jsou vždy krásně teple ![]()
Náš pětidenní
má body, oteplené dupačky, chlupatou kombinézu, fusak bez zimní vložky (Lodger) a dekl na kočárku a je spokojenej, pěkně v teple ![]()
Já zatím do hlubokého kočárku fusak nedala jinak na kratší procházky dávám malému (11 týdnů) na domácí oblečení chlupaté botičky, mikinu, čepičku a teplejší rukavičky a když jdeme na dýl tak má chlupatou kombinézu. Jinak má v kočáru plyšovou deku a dekl na kočár a ještě mi nezmrzl ale stejně v půlce procházky skončí v šátku protože se mi nechce tlačit do kopce těžký kočár ![]()
Já jsem v tuhle dobu asi už měla vytažený normální fusak a do něj jsem kluka šupla v punčochách, bodýčku a nějaké mikče, protože vytahoval ruce. Dala jsem vršek od kočáru a to bylo vše.
8m - body s dl.ruk. + tílko nebo tričko s dl.ruk., punčocháčky, teplé ponožky, flísová kombinézka s kapucí, čepice a zimní fusak.
@Dřevák minulý rok - kluk body kr. rukáv, polodupačky, chlupatý overal (kombinéza - nevim, jak to nazvat, spíš overal, materiál fleece), s tim do fusaku. Jo a čepice. nic víc..
Děkuji všem za rady. Já mám vždycky strach, aby mu nebyla zima, já jsem strašnej zimomřivec
. Synek bude asi po taťkovi, vidí oblečení a už se kroutí a oblečený ječí a je hned zpocený.
Zatím dávám jen boy, tepláky, lehkou kombinézu, čepici a zakryji měkkou dekou. Na fusak mi přijde ještě brzo. Když ho pak doma rozepnu je pěkně horký ![]()