Jaký repelent pro 10měsíčního prcka?

35
5.5.13 17:15

Jaký repelent pro 10měsíčního prcka?

Ahojky Maminky. Chtěla bych se zeptat jaký mám pořídit repelent pro 10m chlapečka. Bylo by nejlepší, aby byl jak proti komárům a klíšťatům tak i mouchám a podobně.
Napište mi prosím Vaše typy.
Děkuju ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4661
5.5.13 17:25

Měli jsme Diffusil baby a spokojenost :palec:
http://www.lekarna.cz/…-baby-100ml/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17019
5.5.13 17:25

Žádný. Na takhle malé prtě bych nic nepatlala, je to všechno chemie :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
5.5.13 17:34

My měly Predator junior - cákala jsem to na kraje dek na trávníku a na oblečení.. A i na ruce a nohy - když lezla trávou.. Asi funguje, byly jsme celé léto na chatě u Orlický přehrady (tam je klíšťat fakt dost) a nikdy neměla ani štípanec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2647
5.5.13 17:48

Ja ted byla s malym na 8mi mesicni kontrole a mela jsem stejny dotaz - dostala jsem doporuceni na ExoPic Kids…sice je to pry pro deti od jednoho roku, ale nemusim se pry bat pouzit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7226
5.5.13 17:55

@araw To bylo první co mně napadlo, jen jsem neměla odvahu to napsat :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.5.13 17:58

Používáme EFFITAN :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13770
5.5.13 19:06
@araw píše: Žádný. Na takhle malé prtě bych nic nepatlala, je to všechno chemie :nevim:

tak furt lepší ho napatlat chemií, než chytnout něco od klíšťat :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17019
5.5.13 19:36
@panenka87 píše:
tak furt lepší ho napatlat chemií, než chytnout něco od klíšťat :nevim:

No dítě do roka určitě nikde ve vysoké trávě neběhá. To já zas radši takové mrně budu chránit jinak, než ho patlat chemií. Ale každého věc, ale píšu svůj názor, takového prcka ničím :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
5.5.13 19:39

Moje běhalo :jazyk: Já mám z klíšťat strach, soused měl encefalitidu a než se na to přišlo, tak prostě blbnul, zmateně mumlal - no děs. Pak ležel v nemocnici, nesměl se ani hnout, číst, koukat na TV, jen ležet jak placka. Já vím, že děti to prý snášejí daleko lépe, ale i tak se bojím. A očkovat nehodlám ani náhodou! To bude mít raději nastříkaný kotníky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jemys
5.5.13 22:54

PREDATOR BABY. Dá se používat od 3 měsíců a myslím, že funguje. Používali jsme od téhle značky i repelent pro dospělé, když jsme jeli na vodu nebo čundr a vždy v pohodě

• Citovat
  • Upravit
9217
21.5.13 15:19

Ahojte, neviete o nejakom prirodnom repelente? zevraj pomaha lenandula, dokonca aj levandulovy krem, ale nenasla som este ziaden s vysokou koncentraciou..

nasla som sice jeden prirodny, bez konzevracnych a chemickych latok, ale je to pre zvieratka :lol: neviete, ci je nieco podobne aj pre ludi, dakujem
 http://www.baron.cz/…X000706.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast