Jaký šící stroj je nejlepší
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
K látkám tohle a šicí stroj, co mám tak už se nevyrábí, ale mrkni na nějáký srovnávač(já se nejlíp vyznám na heurece) a přečti si recenze ke strojům v dané cenové relaci…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Gosi děkuji, ano manžel našel na Heuréce Singer a recenze jsou super a dokonce do 2tis.+pošta zdarma ![]()
- Citovat
- Upravit
@maminka201 píše:
@Gosi děkuji, ano manžel našel na Heuréce Singer a recenze jsou super a dokonce do 2tis.+pošta zdarma
tak zrovna singer mě dneska rozčílil… ale mám ho chvíli, přede mnou ho měla pučený sestřenice a nic jí nedělal, tak doufám, že jen nemá náladu… už v jeho zájmu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nooo Singer
Měla jsem Singer a prodala jsem ho. Špatně se mi na něm šilo, byl takový..nešikovný. Dokonce i špatně seděl na stole, při rychlejším šití poskakoval, po čase přestaly fungovat nějaké stehy atak..bylo toho víc. Nevím..už bych ho nechtěla.
Koupila jsem si z druhé ruky tento
http://sici-stroje.heureka.cz/…-optima-200/
asi za 500kč, nechala seřídit a je super. Neměnila bych. Jednoduché navlékání, na stole sedí jak přibitý, prošije bez problémů i riflovinu-zipy a tak..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Do 2000,– jedině nějaký repas nebo bazar starého stroje - např. Veritas, Minerva… Ty se daly seřídit a byly věčné. Teď se vse dělá z plastu a je to běs a bída.
Sice to má milion funkcí, ale stroj po babičce budou používat ještě vnoučata. Teď si známá koupila stroj za 8000 a zašít založení záclony je nemožné. Buď je nit příliš naplá nebo povolená, nelze seřídit na akorát… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@maminka201 Přišla jsem o svou starou dobrou Ladovku při stěhování. Rodina mi koupila nový stroj Singer asi za 4000Kč k Vánocům. Bylo to asi jako když jezdíš na harley a přesedneš na baetu.Dala jsem ho tedy dceři, která chce začít šít asi jako ty a sama si pak na bazaru vyhlédla můj starý dobrý šicí stroj Lada T136.Vyšel mě na 600Kč. Tento stroj má úzké rameno, prošiješ tedy i prasklou gumičku u dětské bundy v rukávu. Nikdo nic podobného již nevyrábí.
Souhlasím teda s @nahodnykolemjdouci
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja dostala singer family a na zaklady a domaci siti staci… Latky kupuju pres fb, mimibazar nebo pres net…u nas je galanterka silena…no a doporucuju knizku Laska na pevni steh
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@smutná máma píše:
@maminka201 Přišla jsem o svou starou dobrou Ladovku při stěhování. Rodina mi koupila nový stroj Singer asi za 4000Kč k Vánocům. Bylo to asi jako když jezdíš na harley a přesedneš na baetu.Dala jsem ho tedy dceři, která chce začít šít asi jako ty a sama si pak na bazaru vyhlédla můj starý dobrý šicí stroj Lada T136.Vyšel mě na 600Kč. Tento stroj má úzké rameno, prošiješ tedy i prasklou gumičku u dětské bundy v rukávu. Nikdo nic podobného již nevyrábí.
Souhlasím teda s @nahodnykolemjdouci
Tak tak, taky mam 40 let starou poctivou Lada T137 a doufam ze mi jeste dlouho vydrzi, protoze z tech dnesnich plastovych smejdu bych nic nechtela… nastesti tyhle stary stroje se celkem dobre daji nechat opravit, takze se chystam nechat udelat generalku…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, co vše potřebuji dokoupit k šíc. stroji? určitě nitě, špendlíky a co dál? děkuji
- Citovat
- Upravit
@maminka201 kvalitní nůžky, krejčovskou křídu(já mívám růžovou-ta kreslí na všechny látky),krejč.metr.Tak jaký sis vybrala stroj nakonec?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@smutná máma děkuji
,manžel koupil Singer..našel spustu dobrých recencí
Už mám i svou pracovnu ![]()
- Citovat
- Upravit
Ahojky, tak na 10 pokus je šící troj v provozu, jsem dobrá
.
Nějaké návody pro začátečníky? děkuji ![]()
- Citovat
- Upravit
Dobrý večer, chtěla bych se naučit šít. Poradíte mi prosím někdo jaký stroj max. do 2tis.,nějaké návody se šitím, kde nakupujete látky atd. děkuji moc všem