Skleněné střevíčky
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Skleněné střevíčky
Dcerka si vymyslela, že na maškarní chce za Popelku, a já musím vyrobit skleněné střevíčky. A trochu nevím, jak na to. Pinterest poradil olepit botu skleněnými střípky a začistit hrany. Nápad sice fajn, ale dost nebezpečný… nenapadá vás, čím nahradit to sklo? pet lahev je pruhledná, takže by byla vidět bota, rozlamané CD bude mít taky ostré hrany, a to nechci. Nějak jsem uvízla…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
A co je koupit, nevim jek je dcerka stara ale pred nejakou dobou jsem videla plastove strevicky co byli pruhledne takze to vypadalo jako to sklo…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A co třeba potřít botu lepidlem a posypat nějakýma třpytkama, které by trochu imitovaly sklo. Nebo třeba jak jsou taková ta flitrová kolečka na našívání na oblečení? Jsou i pruhlédná, mléčná atd…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mladá má tři, kupovat zatím nechci… moje osobní úchylka věci na maškarní nekupovat, ale vyrábět. Navíc nemám moc čas, do příštího pátku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Tate flitry, vidíš, to mě nenapadlo, to je dobrý nápad, děkuju
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@neschopná mamka píše:
Mladá má tři, kupovat zatím nechci… moje osobní úchylka věci na maškarní nekupovat, ale vyrábět. Navíc nemám moc čas, do příštího pátku.
Tak v tom případě bych jako @Tate použila flitry,, myslím, že malá to ani nepozná ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@neschopná mamka Rádo se stalo. Doufám, že bude malá spokojená ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nebo nejake kamínky koupit… Ale ty by mohli padat. Filtry jsou podle mě nejlepší volba
nebo existují různé barvy, spreje… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Myslím, že po akci skleněné střevíčky budeš muset změnit nick na velice schopná matka…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@suricata ale houbeles, pokud bych si povýšení za něco zasloužila, tak za loňskou Fridu a Salvatora Daliho ![]()
@Šarlota4 pásku myslíš izolačku z elektra? taky zajímavý nápad…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Taciras alobal mě taky napadl, a nahoru ještě nějakou tu vrstvu potravinářské folie… jednoduché a laciné…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@neschopná mamka píše:
@suricata ale houbeles, pokud bych si povýšení za něco zasloužila, tak za loňskou Fridu a Salvatora Daliho@Šarlota4 pásku myslíš izolačku z elektra? taky zajímavý nápad…
nemáš fotku? prosíííím
- načítám...
- Citovat
- Zmínit