Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Pralinkazbelgie Kdyz byla dcera ve školce, všechny holky měly, dlouhé vlasy a učitelka je po spaní česala. Někdy si dala práci i s copánky apod. Byla na účesy šikovnější než já
Nenapadlo by mě holčičku ostříhat kvůli školce. Rano bych ji udělala culík, nebo cop, případně čelenku.
Já měla dvě malé princezny - jednu Lociku (vlasy do pasu, rovné) a druhou takovou Rebelku (kudrnaté, v nejdelší fázi někam pod lopatky) - u obou se mi ve školkovém věku nejvíc osvědčily dva culíčky z předních vlasů místo sponek. Používala jsem na to takové ty malé gumičky, co se z nich dělají náramky - dají se koupit v balíčcích po stovkách, různé barvy. Culíčky od rána vydržely klidně do večera a večer jsem gumičky přetrhla, nesnažila jsem se je z vlasů vymotat. Zbytek vlasů byl buď rozpuštěný, nebo copánky, nebo culík či „bambule“ - podle nálady a počasí.
Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?
Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.
PDF ke stažení a tisku zdarma.
Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.