Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
http://www.ezoocentrum.cz/…y-moser-rex/
máme 10 let, stříhá 3 psy. Je dražší.
Já mám tento už 4 roky a stříhám tím psa i chlapa. ![]()
Zatím jsem ho ani jednou nenechala nabrousit, ale už by to asi chtělo.
Nemůžu si ztěžovat, mě vyhovuje i ty nůžky stříhají dobře.
http://www.strihaci-strojky.cz/moser-1400/
Nase airedaly striham strojkem Oster A5, hodne zalezi na nabrouseni samozrejme ale spokojenost.
@Kkukačka taky mame moser max 45, je lepsi nez oester, protoze ten se pri dlouhem strihani prehriva…a sedi na nej i oester hlavy. U nas je akorat problem s brousenim hlav…malo kdo to dela…kdyby mel nekdo tip kde je brousi za dobrou cenu, byla bych rada ![]()
@silnice píše:
@Kkukačka taky mame moser max 45, je lepsi nez oester, protoze ten se pri dlouhem strihani prehriva…a sedi na nej i oester hlavy. U nas je akorat problem s brousenim hlav…malo kdo to dela…kdyby mel nekdo tip kde je brousi za dobrou cenu, byla bych rada
Jo s tím broušením je problém, nechali jsme takto nabrousit strojek na stříhání vlasů a přestal brousit úplně.
Toho mousera jsme ještě brousit nemuseli, stále krásně bere. ![]()
@Kkukačka nám už prave hlava skoro nestriha a vubec nevim kam ji dam nabrousit :-/ ale strojek je to super, dostala jsem na nej tip v jednom salonu pro psy, kde teda strihaji hodne pejsku…
@silnice píše:
@Kkukačka nám už prave hlava skoro nestriha a vubec nevim kam ji dam nabrousit :-/ ale strojek je to super, dostala jsem na nej tip v jednom salonu pro psy, kde teda strihaji hodne pejsku…
a nedá se ta hlava koupit jako náhradní díl.
Nám brousili strojek na vlasy a dopadlo blbě. :-/ Ten moser toho už ostříhal, je dávno zaplacený a stále krásně bere a je fakt super. ![]()
Urcite da, nejlevnejsi, alespon co sem hledala nedavno vysla oester, ale i tak to byla 500,– za hlavu…a vzhledem k timu, ze nestrihame jen ciste a vykoupane psy dost rychle je zase tupa :-/ ale asi nic jineho mi nezbyde…
Ja mam hlavy asi tri a ostrihat dva airedaly dvakrat za rok znamenalo je kazdej rok posilat nekam brousit.
Holky, všem díky za příspěvky a díky za odkazy, něco se určo vybere
Já má právě třetím rokem Karlie Maxima 2 a už jde do háje, broušený taky byl, ale už je to v háji a šíleně se poslední dobou zahřívá. Kupovala jsem ho za 1200,– přímo ve zverimexu tenkrát. Jako posloužil dobře, ale už je na prd.
Tak dík za typy
![]()
A mazes brity? Staci par kapek oleje na kola ale jsou potreba.
V salonu mám vždy v provozu dvě planžety a minimálně čtyři strojky se silným výkonem, Andis, Oster, Moser a Thrive - ten stál skoro deset tisíc, perfektně ostříhá velkého psa s hustou srstí a pomalu i koně. Pro všechny mašiny mám vyměnitelné hlavy a nástavce, nemůžu si dovolit, aby mi vynechal strojek např. v polovině rozdělaného psa. Zakladatelko, diskuze už je sice stará, ale doufám, že jsi koupila něco kvalitnějšího, ono ne nadarmo se říká, že laciná věc je drahá.
@Shreya Tak já to mám na stříhání jenom dvou malých psů, teda spíš jen jednoho a toho druhého tím jenom upravuju. Nemůžu si dovolit strojek za deset tisíc ![]()
Koupila jsem za trojku a zdá se být dobrý. ![]()
Zdravím, můžete mi někdo doporučit nějaký stojek na stříhání psů? Ten můj už dodělává, potřebuju nový, tak že bych dala rovnou typ Ježíškovi. Na ceně mi až tam moc nezáleží, potřebuju kvalitní. Díky