Jaký tyčový vysavač?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Tak tohle mě taky zajímá, počkám si na radu..mám doma stejný problém
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Doporučuju Vorwerk, je sice drahý, ale já ho miluju. ![]()
Má brutální tah, vysaje psí chlupy, všechno, je protialergický, nerozviřuje prach.. Prostě paráda, je to nejlepší vysavač, co znám.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já ho potřebuju jen jako druhý na to pošmrdlání, aby to trochu vypadalo
Hlavní mám pořádnej, ale právě se mi nechce tahat šňůru a hledat zásuvky. Potřebuju, abych ho chytla vysála a strčila zpět
Jinak díky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Vorwerk je super, ale jak píšu, hlavní vysavač nesháním. Chci opravdu aku tyčový vysavač na takové to rychlé pošmrdlání po dětech a psovi, když se válí po chodbě chuchvalce. Na ty není potřeba ani extra super tah, ty jsou lehké.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky,
prosím o názor.. Jsme nově přestěhovaní a sháním nějaký dobrý tyčový vysavač. Máme plovoucí podlahy a dlaždičky.. Zaujal mě Eta Praktico, že bych mohla vysát a potom hned vyleštit podlahy.. https://www.mall.cz/…o-0440-90000?… nemáte s ním prosím někdo zkušenosti?? díky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, meli jsme Elektrolux, typ uz bohuzel nevim, nastesti se potrech letech rozbil. Jednou byl na oprave v zarucni dobe. Ja tedy tento typ rozhodne nedoporucuji. Pro me byl tezky, spatne se s nim manipulovalo, vysavat pod stolem, sedacku nebo ve skvirach byl opruz, protoze sice sla nandat hadice, ale jak lezel na zemi a nemel kolecka, tak to bylo nanic. Mozna bych tento typ prezila jako druhy vysavac na rychlejsi a ne moc peclivy uklid…kazdemu ale vyhovuje neco jineho…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já rozhodně doporučuju Vorwerk. Nově se dají dokonce koupit bez příslušenství - které člověk často nevyužil, takže cenově už se to dá. Vydrží desítky let a vysávají úžasně! ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Keďže vidím že všetky príspevky sú staré chcem zistiť súčasné možnosti, na trhu ktorý vysavač by bol dobrý. Mám plávajucu podlahu ale nie s vrúbkami, dlaždice a dva menšie koberce. Nechcem klasický vysavač a nemal by byť ani akumulátorový. Jaký máte prehlad
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tyčový vysavač
Ahoj chtěla bych si pořídit akumulátorový tyčový vysavač, který ale vysaje i koberce, hodně taky píšete že jsou obecně na koberce na nic, dívala jsem se na tento Concept VP 4210 Wet and Dry 3v1 REAL FORCE, má někdo zkušenost, nebo nějaký co ty koberce vzládne? Děkuji.
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mame Philips a vysavam s nim vse.Jsem spokojená, lepsi nez tahat za sebou snuru.Je to pohodlnejsi.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já mám od Ety a za mě kauf století
Netahám kabel, je lehký, hned po ruce i na koberec v dětském pokoji dobrý. Díky němu vysávám opravdu každý den i několikrát, když je třeba.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tycový akumulátorový vysavač
Zeptám se ještě jednou k vysavači, je lepší si koupit samostatný tyčový akumulátorový vysavač, nebo 2v1 ( s vyjmutím ručního), nebo 3v1 ( s vyjmutím ručního i zároveň s mopem). Jaké máte zkušenosti, jaká je pro Vás top značka a jaký přesně tip. Děkuji za Vaše odpovědi, nevím abych neudělala chybu a pak mně tu vysavač nestál v koutě. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tyčový vysavač 3v1 nebo 2v1
Ahoj, zvažuju, jestli koupit bezdrátový tyčový vysavač 2v1 nebo 3v1. Je nějaký 3v1 schnopný nahradit vytírání s mopem nebo lepší případně koupit zvlášť? Moc díky!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mám philips power pro aqua ten lepší výkon, a teda za ty prachy žádná hitparáda, mamky sencor za 2tis vysává mnohem lépe, má lepší filtr, Philips má jen molitanovy který se rychle zanese takže neustále se musí čistit aby to trochu vysavalo :-/ vytiraci nastavec už jsem reklamovala jelikož se odtrhavaji ty suché zipy, člověk musí vždycky ten hadrik oddelat aby ho umyl, tak se to rychle ochodi. Nikdy více
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@mimousek3 @vvver zdravím
jaké vysavace jste vybrali a jak jste s nimi spokojeni?
Já koupila Rowenta dual force a teda nic moc. Nezvládá vysát u zdi, v rohu ani ve spárách na dlažbě a díky tomu super světýlku vidím kolik bordelu všude zbyde
vlasy jsou namotaný na kartáči jak na natacku a musím je odstřihavat, ale to by ani nevadilo, kdyby nenechával ten bordel.
Uvažuju nad reklamací/vrácením, ale za co ho vyměnit? Zase mi vyhovuje, že je lehký, bez kabelu si s ním dojedu kamkoli a supsup vyluxuju drobky po dítěti a jak už zmiňuje někdo výše, není problém ho vytáhnout denně…
Mimochodem jsem toto napsala do recenze a nezveřejnili ji ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit