Jaký vybrat kočárek - golfky?

• Fotoalbum (9)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2969
2.5.12 10:39

Jaký vybrat kočárek-golfky

Ahojky,

potřebuji pomoct vybrat golfové hole. Už jsem slevila z velké priority a to spojené madlo,jelikož jsem přišla na to,že jich není na trhu tolik a pokud ano,vždy mě něčím odradily,např.vysoká cena,případně design apod.
Nyní mám v hledáčku kočárky podobné Cybexu příp.i Cybex. Jenže se nemohu rozhodnout. Cenu bych brala tak do 5 tisíc. Nechci zase nějaké levné rachtáky,ale to ostatně člověk podle ceny dnes nepozná. Pište jaké máte zkušenosti,příp.jaký by jste vybraly vy. A ještě je u Cybexu také ta sluneční stříška nabo ji má jen Callisto?

Moc díky.

1.babypoint picaso
2.coletto aigo
3.coto baby milano
4.cybex onyx
5.espiro metro
6.mutsy easyrider-jen mi vadí madlo,ale dá se sehnat za 2 tis.st.kolekce
7.cybex topaz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
29436
2.5.12 11:05

Příspěvek upraven 16.05.16 v 14:33

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2969
2.5.12 11:09

Gabi,díky. Já právě bez té clony nechci,my teď máme Solu M&P a tam ji sklopím a prcek je v pohodě,přinejhorším otočím sedačku proti směru jízdy. Deštníky jsou na prd. Topaz je pěkný,i tahle barvička by mi seděla-i když moonlight byla také krásná. No asi do něj půjdu,ale nesmím zase moc přemýšlet,pak je člověk nerozhodný. Je mi jasné,že kolečka nepojedou jako nafukovačky,ale kdysi jsem měla pro holku obyč.golfáče a to byl teprve mazec.

P.S. A nevíte někdo aký je vlastně rozdíl Topaze a Onyxu-krom ceny? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
2.5.12 12:02

@1024 Onyx je snad celkově menší - sedák je o něco užší, ty kolečka má menší a myslím, že tam nemá u těch pásů ten polštářek jako Topaz a Callisto, ale to si nejsem úplně jistá. A je teda o něco málo lehčí. Já jsem se do něj tenkrát zamilovala, ani jsem ho neviděla nikde naživo a riskla jsem to. Objednala jsem přes net a čekala jsem, co přijde. :mrgreen: Mě se hrozně líbila ta starší 2010 kolekce, co měla bílý podvozek a kolečka, ale bohužel už není ji možné sehnat, tak jsem nakonec vybrala ten Lipstick z 2011 a modlila jsem se, aby se mi barevně líbil. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2851
2.5.12 12:05

ahoj.ja mam objednany cybex onyx.u nej je docela dlouha objednaci doba.me rekli 2-3 tydny a doufam,ze mi tedy pristi tyden dorazi.
jinak se od topaze lisi tim,ze ma mensi kolecka,je o neco lehci(0,6kg),snad by mel mit o trochu uzsi sezeni,neda se nastavit vyska rukojeti.ale jinak vlastnosti stejne-polohovani,boudicka se da rozepnout a prodlouzit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2969
2.5.12 12:10
@gabi.design píše:
@1024 Onyx je snad celkově menší - sedák je o něco užší, ty kolečka má menší a myslím, že tam nemá u těch pásů ten polštářek jako Topaz a Callisto, ale to si nejsem úplně jistá. A je teda o něco málo lehčí. Já jsem se do něj tenkrát zamilovala, ani jsem ho neviděla nikde naživo a riskla jsem to. Objednala jsem přes net a čekala jsem, co přijde. :mrgreen: Mě se hrozně líbila ta starší 2010 kolekce, co měla bílý podvozek a kolečka, ale bohužel už není ji možné sehnat, tak jsem nakonec vybrala ten Lipstick z 2011 a modlila jsem se, aby se mi barevně líbil. :lol:

Toho se právě také bojím,ony ty barvy jsou na PC uplně jiné než v realu,aby pak nepřišla nějaká hrůza.

@Marti89 Díky za osvětlení,tak to bych radši vzala Topaze,jsem vysoká a rukojeti bych se bála.

Jen proč jsou ty kočárky tak drahé :zed:. Nejdřív jsem chtěla Callisto,ale říkám si,že když už je to pro dvouleťáka,tak to asi nemá cenu,spíš něco lehčího,tak uvidím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2851
2.5.12 12:16

ja tedy barvu taky vybirala jen na netu :lol: a nasla jsem,ze rukojet ma nastavitelnou od 110 do 112 cm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2969
2.5.12 14:39
@Marti89 píše:
ja tedy barvu taky vybirala jen na netu :lol: a nasla jsem,ze rukojet ma nastavitelnou od 110 do 112 cm
:lol:tak uvidíš,lepší kdyby byla co
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
918
2.5.12 14:50

ahojky,
ja mam onyx a super. Jsme moc spokojeni. Je hodně prostorny, velka zadova opěrka, pervektně se ovlada mednou rukou. Slunečni střiška je k nezaplaceni.
Jedine rozdily ,ktere jsem zaznamenala mezi topazem a onyxem je velikost kol, topah ma větši a taky ms to polstrovani pod hlavičkou jako callisto. No a samozřejme cena :-)
Jak tady někdo psal s tou objednaci lhutou, ja přišla do obchodu, vzala kočar a hned s nim odjela :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
2.5.12 14:53
@1024 píše:
A ještě je u Cybexu také ta sluneční stříška nabo ji má jen Callisto?

stejnou boudu mají všechny Cybexy, vč. Onyxe, dokonce i Ruby, a to od kol 2011.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
2.5.12 15:00
@1024 píše:
P.S. A nevíte někdo aký je vlastně rozdíl Topaze a Onyxu-krom ceny? :nevim:

velikost kol, váha kočáru a polstrování sedačky, u starších kol. madlo před dítětem.

topaz má větší kola (průměr 17cm), je těžší, asi o 0.5kg, a má polstrování sedáku jako callisto, sedák je vlastně stejný.. vč. polštářku.
onyx v kol. 2011 nemá madlo, to je až od 2012.
plus mi přijde, že topaz má lepší odpružení kol. dřív měl onyx odpružení jen zadní, topaz oboje, ale od 2011 už má i onyx oboje, jen myslím, že je to tvrdší..

pro dvouleté dítě si myslím, že onyx je vhodná volba.

cybex je kvalitní značka, kočáry jsou homologované do 22kg cirka,
a pak jsou kompatibilní s cybex aton, což je bezpečná autosedačka, pokud to budeš ještě potřebovat.

plus pro mě nezanedbatelná věc, majitel cybexu je Čech ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2969
2.5.12 15:04

@Nataša moc díky,čekala jsem jestli přijdeš :lol: a zhodnotíš. No já vybrala Topaze 2012 Water…snad se mi barva bude líbit. U mě je právě priorita to přední madlo,jelikož nenosíme pásy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
918
2.5.12 18:14

water- to je ta modro-černa? Nejsem u PC tak si ti nemužu vyhledat :-)
Viděla jsem ji na živo a mě se teda vubec nelibila. Taky jsem kupovala novy kočar kvuli madlu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
2.5.12 18:22
@Nataša píše
plus pro mě nezanedbatelná věc, majitel cybexu je Čech ;)

Fakt? Tak to jsem teda absolutně netušila. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
2.5.12 18:27
@1024 píše:
@Nataša moc díky,čekala jsem jestli přijdeš :lol: a zhodnotíš. No já vybrala Topaze 2012 Water…snad se mi barva bude líbit. U mě je právě priorita to přední madlo,jelikož nenosíme pásy.

Já myslím, že bude ve skutečnosti o dost světlejší. Aspoň ten můj Lipstick tak byl. Těm promo fotkám z obchodů vůbec barevně neodpovídal. Na fotkách byl spíš hnědý a ve skutečnosti je to bordó. Právě jsem si říkala, že to snad bude do červena, když má název Lipstick a né hnědá. A naštěstí to tak bylo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí