Jaký vybrat kuchyňský robot?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Sysel-v-tísni píše:
Ahoj,
oživuji diskusi - máte někdo zkušenost s robotem Bosch MUM4657? Mám poukázky do Datartu a robota bych uvítala, tenhle se zdá být - dle recenzí - ucházející… Nebo poraďte něco podobného, do cca 4000 Kč. Díky.
mam už druhej, má plastové převody a první odešel krátce po záruce. Měla jsem ale nakoupený mlýnek na maso a lis na ovoce, který by mi k jinému nešel. Takže jsem koupila základní sadu. Druhý je ještě v záruce.
jinak si na něj nemohu stěžovat, ani jsem nezlomila ten nažloutlý kousek, co se každému lime dávají k tomu jen jeden. Jen ho prostě používám tak často a asi i na moc těžké práce, že to nedal. šikovná malá věcička. jen ten plast
ti, co stejný kus kopili před 10 lety za dvojnásobnou cenu, ho mají stále. To je fenomém dnešní doby.
doporučuji koupit někde, kde ti dají prodlouženou záruku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Sysel-v-tísni píše:
@Ernais
Tak to mi nějak uniklo. Plast asi nebrat, co?@Anix
Fakt tenhle typ a tak dlouho? To zní dobře.
Ja bych si s plastovymi prevody nikdy nekoupila, protoze nejsem tak bohata, abych si mohla kupovat levne veci. Navic pokud ho budes pouzivat casto a budes v nem michat tuha testa (pizza, chleba, atd), tak ti dlouho zit nebude, pokud to vubec umicha. Zalezi na tom, jak casto a na co ho budes pouzivat, jestli jednou za uherak, tak je to asi fuk, pokud ti ma ale jet nekolikrat tydne, tak fakt nesetri. Ja pecu 3× tydne chleba, takze u me bxl jasnou volbou kvalitni Kenwood, ale taky stal 10tis no
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Sencor dela kovoveho robota, stoji kolem 5000 tis. Mam ho nekolik let, nepouzivam teda denne. A slape. Nasleha snih i z jednoho bilku. Letos mi teda zasmradl u zadelavani testa na cukrovi, svihla jsem tam ingredience na dve davky
Bylo to na nej moc, vypadal, ze umrel, ale elektrikar ho vymenou jedne soucastky zase vzkrisil. A funguje ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak teď jsem trochu na vahách, robot by byl používaný tak jednou týdně (plus mínus, těsto na pizzu dělám v pekárně, chleba taky pekárně), chtěla bych něco, co trochu vydrží, ale na Kenwood nebo KitchenAid fakt nemám a ani bych to nedala, to bych musela být zapálená kuchařinka. Nějaké jiné prověřené tipy na robota do cca 4, 4 a půl tisíc?
Jinak díky všem @Moise @Ernais @Pudloslava za komenty ![]()
- Citovat
- Upravit
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Moise píše:
@Sysel-v-tísni Koukni. Maji vic barev nebo neutral
Tenhle mi doporucoval kolega taky, ze je s nim moc spokojeny a ta cena uz by pro @Sysel-v-tísni mohla byt zajimavejsi
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ernais ja jsem taky spokojena. Mam starsi verzi bez mixeru. Coz mne mrzi, protoze bych ho taky brala ![]()
Funguje dobre, jen asi neni dobre mu dat namichat dvojitou davku testa na pernicky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Sysel-v-tísni ja si teď koupila levny sici stroj s tim, ze moc sit nebudu. Ale 1× tydne se mi zda jako docela caste pouziti.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nedels Bosh take poradnou verzi? Umi dat plech navrch, jestli v zom. oplechovanem nejsou i lepdi utroby. Teda na rovinu, 10 000 za robota asi neni moc, cena penez dost klesla. Spotrebice máme extremne levne.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Pudloslava @Moise @Ernais
Díky za názory i za tipy. Ten Sencor nevypadá špatně, asi by mě naštvalo koupit si něco, co se během krátké doby poškodí a dneska je plastové prakticky všechno.
- Citovat
- Upravit