Jaký vybrat kuchyňský robot?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
43035
1.3.21 06:37
@Sysel-v-tísni píše:
Ahoj,
oživuji diskusi - máte někdo zkušenost s robotem Bosch MUM4657? Mám poukázky do Datartu a robota bych uvítala, tenhle se zdá být - dle recenzí - ucházející… Nebo poraďte něco podobného, do cca 4000 Kč. Díky.

mam už druhej, má plastové převody a první odešel krátce po záruce. Měla jsem ale nakoupený mlýnek na maso a lis na ovoce, který by mi k jinému nešel. Takže jsem koupila základní sadu. Druhý je ještě v záruce.
jinak si na něj nemohu stěžovat, ani jsem nezlomila ten nažloutlý kousek, co se každému lime dávají k tomu jen jeden. Jen ho prostě používám tak často a asi i na moc těžké práce, že to nedal. šikovná malá věcička. jen ten plast :cert: :cert: :cert: ti, co stejný kus kopili před 10 lety za dvojnásobnou cenu, ho mají stále. To je fenomém dnešní doby.

doporučuji koupit někde, kde ti dají prodlouženou záruku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6654
1.3.21 10:37
@Sysel-v-tísni píše:
@Ernais
Tak to mi nějak uniklo. Plast asi nebrat, co?@Anix
Fakt tenhle typ a tak dlouho? To zní dobře.

Ja bych si s plastovymi prevody nikdy nekoupila, protoze nejsem tak bohata, abych si mohla kupovat levne veci. Navic pokud ho budes pouzivat casto a budes v nem michat tuha testa (pizza, chleba, atd), tak ti dlouho zit nebude, pokud to vubec umicha. Zalezi na tom, jak casto a na co ho budes pouzivat, jestli jednou za uherak, tak je to asi fuk, pokud ti ma ale jet nekolikrat tydne, tak fakt nesetri. Ja pecu 3× tydne chleba, takze u me bxl jasnou volbou kvalitni Kenwood, ale taky stal 10tis no

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56300
1.3.21 13:00

Sencor dela kovoveho robota, stoji kolem 5000 tis. Mam ho nekolik let, nepouzivam teda denne. A slape. Nasleha snih i z jednoho bilku. Letos mi teda zasmradl u zadelavani testa na cukrovi, svihla jsem tam ingredience na dve davky :mrgreen: Bylo to na nej moc, vypadal, ze umrel, ale elektrikar ho vymenou jedne soucastky zase vzkrisil. A funguje :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sysel-v-tísni
1.3.21 18:55

Tak teď jsem trochu na vahách, robot by byl používaný tak jednou týdně (plus mínus, těsto na pizzu dělám v pekárně, chleba taky pekárně), chtěla bych něco, co trochu vydrží, ale na Kenwood nebo KitchenAid fakt nemám a ani bych to nedala, to bych musela být zapálená kuchařinka. Nějaké jiné prověřené tipy na robota do cca 4, 4 a půl tisíc?
Jinak díky všem @Moise @Ernais @Pudloslava za komenty :hug:

• Citovat
  • Upravit
56300
1.3.21 18:58

@Sysel-v-tísni

https://www.mall.cz/…r-stm-6357gg?…

Koukni. Maji vic barev nebo neutral

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6654
1.3.21 19:17
@Moise píše:
@Sysel-v-tísni

https://www.mall.cz/…r-stm-6357gg?…

Koukni. Maji vic barev nebo neutral

Tenhle mi doporucoval kolega taky, ze je s nim moc spokojeny a ta cena uz by pro @Sysel-v-tísni mohla byt zajimavejsi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56300
1.3.21 20:04

@Ernais ja jsem taky spokojena. Mam starsi verzi bez mixeru. Coz mne mrzi, protoze bych ho taky brala :mrgreen:
Funguje dobre, jen asi neni dobre mu dat namichat dvojitou davku testa na pernicky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43035
2.3.21 09:21

@Sysel-v-tísni ja si teď koupila levny sici stroj s tim, ze moc sit nebudu. Ale 1× tydne se mi zda jako docela caste pouziti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43035
2.3.21 09:23

Nedels Bosh take poradnou verzi? Umi dat plech navrch, jestli v zom. oplechovanem nejsou i lepdi utroby. Teda na rovinu, 10 000 za robota asi neni moc, cena penez dost klesla. Spotrebice máme extremne levne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sysel-v-tísni
3.3.21 19:16

@Pudloslava @Moise @Ernais
Díky za názory i za tipy. Ten Sencor nevypadá špatně, asi by mě naštvalo koupit si něco, co se během krátké doby poškodí a dneska je plastové prakticky všechno.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí

Roborock S5 Max