Kávovar na kapsle
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
kávovar na kapsle
Zdravím holky, manžel mi k vánocům chce koupit nějaký kávovar na kapsle. Jenže dnes mi kamarádka řekla, že ta káva není vůbec dobrá. Je to pravda? jsou všechny takové? Nebo nějaká značka, která je fakt dobrá? díky za zkušenosti.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
My máme doma už nějaký ten rok Dolce Gusto, připravovali jsme z toho kávu párkrát a teď nám to jen zavazí v kuchyni, používám to pro návstěvy na Latté a děti na čokoládu, takže za mě nekupovat!
… samozřejmě, to je můj názor, někomu to může vyhovovat, sto lidí, sto chutí
my se chystáme si koupit DeLongi, ale to už je investice podstatně větší, tak máme pokladničku a spoříme ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Máme Dolce Gusto a jede denně! Muž si dělá latté, holka čokoládu, já espresso nebo ledový čaj a všem nám moc chutná ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nespresso, what else?:-D za mě jednoznačně, to kafe je fakt dobrý;-) měla jsem před tím Tchibo a to taky není špatný… V těch kapslích je vakuovaná mletá káva, samozřejmě to není stejné jako úplně čerstvě umletá, ale to asi málokdo pozná…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky, a můžu se zeptat jako absolutně neznalá - nejsou v tom přidané nějaké srágory (teda když už pominu fakt, že je to zbytečně plast navíc, což je pro mě jako ekologa fakt šílené)?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Máme Tchibo Cafissimo a káva nám z toho moc chutná. Navíc se kapsle dají doplňovat ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Amys nemělo by tam být nic jiného než káva, je to vakuované, tím se to konzervuje.. Ad plášť navíc - Nespresso zdarma recykluje tablety, když si objednáš rozvoz kapslí tak ty spotřebované dáš řidiči;-)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mám Dolce Gusto a káva mi chutná. Děláme Latté obyč i s příchutí, čokošku, preso a s mlíkem…za mě bych neměnila ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@fifinkaa zkus obejít elektra, mívají akce s ochutnavkama. My máme dolce GUSTO a ochutnám
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@pajisek90 píše:
Máme Tchibo Cafissimo a káva nám z toho moc chutná. Navíc se kapsle dají doplňovat
to se dají i u dolce gusta, ale u tchiba je super že tam pasují i další druhy kapslí treba julius meinl
- Citovat
- Upravit
Měli jsme v práci Tschibo a velká spokojenost
,káva je všude dostupná, hodně druhá a výborná, letos jsem ho naježila rodičům
…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Máme Dolce Gusto a jel by i každý den, ale kapsle jsou celkem dost drahé, tak pro návštěvy a případně, když je chuť na něco barevnýho. Potom ale záleží, jaké kapsle budeš kupovat, jaká kávička komu chutná.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit