Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj, mám dotaz chceme pořídit kočárek/sporťák…líbí se nám Valco nebo Britax. Jaký je lepší? Jaké mají chyby? čtyřkolku? trojkolku? a co kolečka??
díky moc a omlouvám se za moc otázek, ale než koupím chci mít jistotu
![]()
@Janca.Nikca Už jsem tu někde psala, že kamarádka má Britax BM4 a je nespokojená. Polohování zádíček, jízda v terénu apod. nespokojenost. Ale měla ho s hlubokou korbou a ta byla největší kámen úrazu. Já chtěla Valco a budeme ho pořizovat jako druhý na chalupu. Takže za mě Valco ![]()
Ahoj, no já si myslím, že oba kočárky jsou kvalitní a přibližně na stejné úrovni. Máme Valco Snap 4 s gumovými koly a za jiný bych jej neměnila. Jezdím s ním již 3/4 roku a parádička ![]()
A mohu se zeptat jak se s valcem jezdí? máte čtyřkolku nebo trojkolku? a jaká kolečka? @Vend
Tak obecne Valco je „napodobenina“ Britaxu. Ja mela super dojmy z nekolika sedacek Romer, takze jsem si vybrala jasne Britax (stejna firma). Mame Agile 4 a spokojenost.
Zalezi na jak velke dite je a do jakeho terenu. Agile je spis do mesta. Pro me bylo nejdulezitejsi, ze ho uridim jednou rukou i pri plnem nalozeni (mam jeste jedno dite) a ze jde slozit jednou rukou.
Ahoj! Kamarádka má Britax Motion a stála na něj nadává. Já jsem měla Snap 4 a super. Určitě bych do něj šla znovu, ale zvolila bych gumová kola. A do trojkolky bych se asi moc nehrnula, kočárek je hodně lehký a třeba na brusle si tu trojkolku vůbec neumím představit…
![]()
@Saffiraa a vy jste měla jaká kola? a jak se s ním jezdilo? nepřevracel se když dítě spalo?
@Janca.Nikca Já jsem měla ta pěnová kola, Ona se po chvilce sjedou, ale pak drží
Jezdilo se mi s ním moc dobře, nepřevracel se, brala jsem ho na brusle i na hory. Nejvíc mi vyhovovala velká rozpínací stříška a prostorný košík na nákup, atd.
@Janca.Nikca
Ten rozdíl mezi nimi se dost podrobně řeší v tématu „Pár otázek ke sporťákům Britax a Valco“, tak tam najdete víc ![]()
@Ali-Ali Ty jo tak tak já bych zase řekla, že Britax je napodobenina Valca ![]()
@Saffiraa Kamarádka má taky BM4 a nadává na něj