Jaký vyrobit dárek pro kamarády pětileté dcery do školky?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Jaký vyrobit dárek pro kamarády do školky?
Ahoj holky. Dcera (5) má vyrobit vánoční dárek pro dvě kamarádky ze školky. Mě vůbec nic nenapadá, máte nějaké nápady, odkazy..? Děkuji ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Co nějaké náramky z korálků…??? Něco co budou moc nosit…na tenkou gumičku (klobouková guma v galanterii, tam seženeš i korálky)
- Citovat
- Upravit
Jestli máš FB, koukni tady na fotky…prolez všechna alba…nejen to Vánoční…je tam hodně inspirace i k rukovýrobě…s Tvojí pomocí něco zvládnete… ![]()
https://www.facebook.com/…174480558394?…
- Citovat
- Upravit
@sayen malé holčičky jsou parádnice, takže něco na ozdobu - jak už bylo psané - náramky, korálky a pod ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Vykrajet mydla vanocnima vykrajovatkama z mydlovych platu a hezky abalit do celofanovych balicku?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Krabička na tajné věci, korálky, náramky, obrázky, domácí pralinky
- Citovat
- Upravit
@Oudrey píše:
Vykrajet mydla vanocnima vykrajovatkama z mydlovych platu a hezky abalit do celofanovych balicku?
Ale to je dobrej nápad.
Každé holčičce mýdlo jiné barvy a zabalit, každé jinou stužkou ozdobit.To by se líbilo i mě jak jsem dospělá.
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mýdla jsou dobrý nápad a bylo by to i nejmíň pracné
jen objednat nestíhám, mají to přinést už na čtvrtek
Asi vyhrají ty náramky z korálků. A na tom facebooku jsou taky krásný věci, už mám uloženo v oblíbených
Díky všem za nápady ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anna766 píše:
Ale to je dobrej nápad.![]()
Každé holčičce mýdlo jiné barvy a zabalit, každé jinou stužkou ozdobit.To by se líbilo i mě jak jsem dospělá.
![]()
mne taky, ale desim se dne, kdy budu muset s dcerou neco vyrabet, pac jsem naprosty antitalent…posledne jsem male namalovala zajicka a pritel byl hrozne nadseny, ze mala(16m) uz umi kreslit
![]()
- Citovat
- Upravit
- Citovat
- Upravit
Já osobně teda z dárků šedivým, protože každý chce 3-4 kamarádům/kám dát dárek, Šimon všem spolužákům (je v deváté) plus učitelky ve škole (4 plus ředitelka) a ve školce (3 3 učitelky a dvě pomocné síly-uklizečka a kuchařka)
tj celkem cca 30 dárků do školy/školky
![]()
- Citovat
- Upravit