Nakreslí někdo psa podle fotky?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Nakrestlí někdo psa podle fotky
Dobrý den, nenašel by se tady někdo kdo umí kreslit? Chtěla bych k Vánocům darovat kreslený obraz naší fenky. Vím, že je už málo času, ale pokud tu někdo tak šikovný je prosím ozvěte se a domluvili bychom se podrobněji. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Nekoukalas na fleru? Ja jsem si tam nechavala malovat naseho psa
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@BZ89 mě kdysi dávno (jsou tomu asi 4 roky) kreslila portrét obou kocourů Nikol Rydvalová. Snad to nebude bráno jako reklama, když sem na ní hodím kontakt. Zkus jí napsat a domluvit se. Otázkou je, jestli toho nebude mít moc a jestli to v tak krátkém čase stihne i odeslat. Popřípadě napiš, odkud jsi, jestli se nenajde někdo z okolí, aby sis to mohla vyzvednout osobně. Zde je kontakt na fleru. Teď koukám, že se i vdala ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ještě tu je jedna uživatelka - odkaz na její fotoalbum a nahoře jsou odkazy na její stránky https://www.emimino.cz/…nicko-10744/ ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lazy_cat
Já znám jen tuhle. Namalovala mi kocoury tužkou tak, že to vypadá, jako by měli z toho obrazu každou chvilkou vylézt
Opravdu krásné, proto klidně doporučuji. Ale myslím si, že bude mít asi zakázek dost
Pravdou je, že ty dva obrazy tužkou namalovala snad za 3 dny. Fakt rychle. Já myslela, že se s tím bude crcat tak měsíc
a to vše z fotek, co jsem jí poslala mailem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit