Jaký vysavač koupit?

20807
6.5.12 13:25

jaký vysavač koupit?

Ahoj holky,

včera se náš stoletý vysavač odebral do věčných lovišť :,(
Od včerejšího večera si s drahým marně lámeme hlavu jaký vysavač koupit.
Takže potřebujeme radu a kde jinde se zeptat jak na e-mimču, že jo? ;) :mrgreen:

Nemáme koberce, jen dlažbu a dřevo na zemi, máme labradora z kterého opadá denně víc chlupů než sám váží :mrgreen: a kocoura, který sice nenadělá tolika chlupů jako labrouš, ale občas s něj nějaký chuchvalec odlítne.
Máme 3 měsíční mimčo, takže za pár měsíců nám bude lítat po kolenou.
Chtěli bychom něco výkonnějšího. Vysáváme denně… mnohdy i dvakrát.
Prosím poraďte, jaký typ koupit… jde hlavně o ty psí a kočičí chlupiska :zed:

Moc děkuju :kytka: :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
36009
6.5.12 13:33

Roombu a bude vysavat za tebe :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3678
6.5.12 13:36

My sice nemami ani psika ani mimco, nicmene vysavac jsme porizovali tak, aby slo vysavat hladke povrchy a byl vykonny. Nakonec jsme si poridili poloprumyslovy Karcher, je sice krapet vetsi, ale je hodne dobry a kam se hrabou super extra vykonne a predrazene vysavace od ety, rowenty a dalsich znacek…Je to jednoduchy zarizeni bez zbytecnych kravin a funguje vice nez dobre :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1313
6.5.12 14:27

Teď propagujou s cylindrem, nemá už pytlík.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
437
6.5.12 14:31

teď jsme koupili elektrolux utra one, máme ho od středy a zatím spokojenost.
Má obrovský cuc :mrgreen: a lze ho nastavit na 4 stupně. Má nástavce a krásně jezdí…
Zvířectvo máme ve stejném počtu jako vy, takže jsem vybírala i z toho důvodu výkonný kus :lol: myslím že bude ok, pytlíky k sehnání v pohodě a cena cca 4000,–.
papa M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4029
6.5.12 14:50

Já mám Miele, pořizovala jsem ho kvůli psům…mám ho už 6 let a nemůžu si stěžovat, je skvělej! A že já jsem náročná, páč co ,,nerve parkety" podle mě ani nevysává :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2494
6.5.12 16:00
@pikola píše:
Roombu a bude vysavat za tebe :-)

soihlasim!
mame bigla, kocoura a pulrocni prte. a Roomba tomu tady veli a zvlada to bravurne. nechapu, jak sem bez ni mohla byt :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4387
6.5.12 18:48

Odporucam Elektrolux Ultra One je vykonny a hlavne je tichy…co ja teda velmi ocenujem :D
Povodne som si chcela objednat Electrolux Z 8810 Ultra One za cca. 3500Kc, ale nemali ho na sklade a tak mi za cenu 3 700Kc dali novy model „Electrolux Z 8822GP“ , ktory normalne predavaju za skoro 5000Kc :pankac:
Kupovala som to cez Eshop http://www.elektromedia.cz/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20807
6.5.12 21:53

Holky, moc děkuju za tipy :hug:

@llucija
Luci, jakou značku toho Miele máte? já koukala taky na nějaký, vyloženě doporučovaný na zvířecí chlupy, ale pak jsem tu stránku zavřela a už ho nenašla :zed:

nad robotickým jsme se taky zamýšleli… ale vzhledem k našemu tupému psíkovi, který by se ho, jak předpokládáme, snažil zadržet, jsme to zavrhli :lol:
Krom toho u nás luxuje výhradně drahý, takže na co já potřebuju robotický, že jo? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
549
6.5.12 22:14

Ahoj tak ,když vezmu poslední dva yvsavače(atˇse nerozepisuju o těch,co jsem kdy už měla)Tak ten předposlední byl tento:http://vysavace.heureka.cz/…specifikace/#…
Před dvěma lety stám ještě asi o 1000víc.Byl těžký(běhám s vysavačem po schodech) hlučný a pořád vysypávat tu nádobu bylo utrpení.Vydržel přesně 2r a 1m.takže po záruce se přehrál ,přestal sát a oprava by stála tolik,co další vysavač.Koupily jsme ho i tchánům a dopadli stejně :lol:
Pak jsme si řekly ,že nebudemu už investovat pořád do drahých vysavčů.Tedˇmáme tento:http://www.obchodni-dum.cz/…dry/z144077/#…
Je lehký, tichý(tižší než ten Elektrolux)Je sáčkový i bezsáčkový takže,když dojdou sáčky vložíš nádobu a vysáváš dál :-) má naklepávač koberců,sedačky nebo i na matrace ho používám.Má prachovou hubici na žaluzky nebo třeba police,úzkou nadstavbu na bordel pod sedačkou kam nedosáhnu stím tlustým koncem a ještě jeden přímo na sedačky.takovej placatej ;) I kdybych si za dva roky koupila další nebude mi tolik líto.Máme ho zatím půl roku. :potlesk:
Trochu to vypadá jak reklama,co?Ale jsem fakt nadšená ještě dnes vysávám dvakrát denně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4029
7.5.12 08:27
@Mína13 píše:
Holky, moc děkuju za tipy :hug:

@llucija
Luci, jakou značku toho Miele máte? já koukala taky na nějaký, vyloženě doporučovaný na zvířecí chlupy, ale pak jsem tu stránku zavřela a už ho nenašla :zed:

nad robotickým jsme se taky zamýšleli… ale vzhledem k našemu tupému psíkovi, který by se ho, jak předpokládáme, snažil zadržet, jsme to zavrhli :lol:
Krom toho u nás luxuje výhradně drahý, takže na co já potřebuju robotický, že jo? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

No on není vyloženě, na zvířecí chlupy, ale má super tah, takže chlupy nemají šanci, kor když nemáte plovoučku. Já mám 6 let starý Miele S 4210. Je malý, skladný, super se ovládá, ty novější typy už mají zapínání a regulaci přímo v rukojeti…
http://vysavace.heureka.cz/…210-ecoline/?… ale jak vidím, tak už se nedělá a jsou novější…koukni na tu recenzi ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4029
7.5.12 08:32

A jak se dívám, tak Miele stojí stejně jako před těmi 6ti lety…já ho kupovala za 6000,– a stojí tak pořád.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6534
14.6.18 11:40

Ahoj. Rozhodla jsem se ke koupi vysavače s mokrým vytíráním. Úklid z celýho srdce nenávidím, tam bych si ráda aspoň trochu ulehčila práci. Denně několikrát zametám a vysávám v kuchyni :? Neustále jsou tam drobky. A mě to vytáčí do nepříčetna. Lepí se to na šlapky a pak se to roztahá všude po bytě :zed: Za pár měsíců se budu vracet do práce a neděláms i iluze, že by čurbesu ubylo.
Vybrala jsem ruční Karcher FC5 a robotický Tesla robostar t30
Prvně jsem chtěla ten ruční, přece jen člověk to udělá víc pořádně. Jenže po přečtění recenzí váhám. Prý se musí předtím ještě aspoň zamést :think: Navíc se s ním nedostanu pod postele. No a pak jsem teda našla ten robotickej vysavač. Ten se mi zalíbil hlavně proto, že mi vysaje, když budu v práci. Ale nemá pamět, takže jezdí random. Je teda možný, že na některá místa ani nezajede. I když v tom našem krcálku… Recenze jsou trochu lepší, ale je jich míň. V ložnici máme parkety, podlaha je tedy nerovná. Takže s vytíráním bude dle recenzí problém.
Já bych samozřejmě vždycky o víkendu vysála klasickým vysavačem a vytřela pořádně mopem. Beru to spíš jako pomocníka na rychlej úklid podlahy, ne jako náhradu. Jsem spíš pro ten robotickej vysavač, ale ráda bych znala i vaše názory a postřehy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
14.6.18 11:50

@Tableta přesne ten karcher mame. Musím říci, ze je prima. Mame tři kočky, dům průchozí na terasu, dvě děti = nonstop bordel. Ze zacatku jsem před každým použitím zametala, pak jsem zlenivela a ejhle - v pohodě :mrgreen: takže teď to dělám tak, ze zametu jen místa, kde je fakt echt bordel a zbytek beru rovnou tím karcherem. Robota s vytiranim apod planuji do budoucna, ale určitě to chce ten s paměti, ať to ma nějaký poradny efekt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5185
14.6.18 11:52

A co proboha několikrát denně zametáš a luxuješ? :nevim: Podle mě stačí robotický vysavač na každonnení zběžný úklid a o víkendu pořádně i s mopem. Já mám robotický Hombot od LG a je super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí