Jaký vysavač koupit?
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
jaký vysavač koupit?
Ahoj holky,
včera se náš stoletý vysavač odebral do věčných lovišť ![]()
Od včerejšího večera si s drahým marně lámeme hlavu jaký vysavač koupit.
Takže potřebujeme radu a kde jinde se zeptat jak na e-mimču, že jo?
![]()
Nemáme koberce, jen dlažbu a dřevo na zemi, máme labradora z kterého opadá denně víc chlupů než sám váží
a kocoura, který sice nenadělá tolika chlupů jako labrouš, ale občas s něj nějaký chuchvalec odlítne.
Máme 3 měsíční mimčo, takže za pár měsíců nám bude lítat po kolenou.
Chtěli bychom něco výkonnějšího. Vysáváme denně… mnohdy i dvakrát.
Prosím poraďte, jaký typ koupit… jde hlavně o ty psí a kočičí chlupiska ![]()
Moc děkuju
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
My sice nemami ani psika ani mimco, nicmene vysavac jsme porizovali tak, aby slo vysavat hladke povrchy a byl vykonny. Nakonec jsme si poridili poloprumyslovy Karcher, je sice krapet vetsi, ale je hodne dobry a kam se hrabou super extra vykonne a predrazene vysavace od ety, rowenty a dalsich znacek…Je to jednoduchy zarizeni bez zbytecnych kravin a funguje vice nez dobre ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
teď jsme koupili elektrolux utra one, máme ho od středy a zatím spokojenost.
Má obrovský cuc
a lze ho nastavit na 4 stupně. Má nástavce a krásně jezdí…
Zvířectvo máme ve stejném počtu jako vy, takže jsem vybírala i z toho důvodu výkonný kus
myslím že bude ok, pytlíky k sehnání v pohodě a cena cca 4000,–.
papa M.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já mám Miele, pořizovala jsem ho kvůli psům…mám ho už 6 let a nemůžu si stěžovat, je skvělej! A že já jsem náročná, páč co ,,nerve parkety" podle mě ani nevysává ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@pikola píše:
Roombu a bude vysavat za tebe
soihlasim!
mame bigla, kocoura a pulrocni prte. a Roomba tomu tady veli a zvlada to bravurne. nechapu, jak sem bez ni mohla byt ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Odporucam Elektrolux Ultra One je vykonny a hlavne je tichy…co ja teda velmi ocenujem ![]()
Povodne som si chcela objednat Electrolux Z 8810 Ultra One za cca. 3500Kc, ale nemali ho na sklade a tak mi za cenu 3 700Kc dali novy model „Electrolux Z 8822GP“ , ktory normalne predavaju za skoro 5000Kc ![]()
Kupovala som to cez Eshop http://www.elektromedia.cz/
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky, moc děkuju za tipy ![]()
@llucija
Luci, jakou značku toho Miele máte? já koukala taky na nějaký, vyloženě doporučovaný na zvířecí chlupy, ale pak jsem tu stránku zavřela a už ho nenašla ![]()
nad robotickým jsme se taky zamýšleli… ale vzhledem k našemu tupému psíkovi, který by se ho, jak předpokládáme, snažil zadržet, jsme to zavrhli ![]()
Krom toho u nás luxuje výhradně drahý, takže na co já potřebuju robotický, že jo?
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj tak ,když vezmu poslední dva yvsavače(atˇse nerozepisuju o těch,co jsem kdy už měla)Tak ten předposlední byl tento:http://vysavace.heureka.cz/…specifikace/#…
Před dvěma lety stám ještě asi o 1000víc.Byl těžký(běhám s vysavačem po schodech) hlučný a pořád vysypávat tu nádobu bylo utrpení.Vydržel přesně 2r a 1m.takže po záruce se přehrál ,přestal sát a oprava by stála tolik,co další vysavač.Koupily jsme ho i tchánům a dopadli stejně ![]()
Pak jsme si řekly ,že nebudemu už investovat pořád do drahých vysavčů.Tedˇmáme tento:http://www.obchodni-dum.cz/…dry/z144077/#…
Je lehký, tichý(tižší než ten Elektrolux)Je sáčkový i bezsáčkový takže,když dojdou sáčky vložíš nádobu a vysáváš dál
má naklepávač koberců,sedačky nebo i na matrace ho používám.Má prachovou hubici na žaluzky nebo třeba police,úzkou nadstavbu na bordel pod sedačkou kam nedosáhnu stím tlustým koncem a ještě jeden přímo na sedačky.takovej placatej
I kdybych si za dva roky koupila další nebude mi tolik líto.Máme ho zatím půl roku. ![]()
Trochu to vypadá jak reklama,co?Ale jsem fakt nadšená ještě dnes vysávám dvakrát denně
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Mína13 píše:
Holky, moc děkuju za tipy![]()
@llucija
nad robotickým jsme se taky zamýšleli… ale vzhledem k našemu tupému psíkovi, který by se ho, jak předpokládáme, snažil zadržet, jsme to zavrhli
Luci, jakou značku toho Miele máte? já koukala taky na nějaký, vyloženě doporučovaný na zvířecí chlupy, ale pak jsem tu stránku zavřela a už ho nenašla
Krom toho u nás luxuje výhradně drahý, takže na co já potřebuju robotický, že jo?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
No on není vyloženě, na zvířecí chlupy, ale má super tah, takže chlupy nemají šanci, kor když nemáte plovoučku. Já mám 6 let starý Miele S 4210. Je malý, skladný, super se ovládá, ty novější typy už mají zapínání a regulaci přímo v rukojeti…
http://vysavace.heureka.cz/…210-ecoline/?… ale jak vidím, tak už se nedělá a jsou novější…koukni na tu recenzi ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A jak se dívám, tak Miele stojí stejně jako před těmi 6ti lety…já ho kupovala za 6000,– a stojí tak pořád.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj. Rozhodla jsem se ke koupi vysavače s mokrým vytíráním. Úklid z celýho srdce nenávidím, tam bych si ráda aspoň trochu ulehčila práci. Denně několikrát zametám a vysávám v kuchyni
Neustále jsou tam drobky. A mě to vytáčí do nepříčetna. Lepí se to na šlapky a pak se to roztahá všude po bytě
Za pár měsíců se budu vracet do práce a neděláms i iluze, že by čurbesu ubylo.
Vybrala jsem ruční Karcher FC5 a robotický Tesla robostar t30
Prvně jsem chtěla ten ruční, přece jen člověk to udělá víc pořádně. Jenže po přečtění recenzí váhám. Prý se musí předtím ještě aspoň zamést
Navíc se s ním nedostanu pod postele. No a pak jsem teda našla ten robotickej vysavač. Ten se mi zalíbil hlavně proto, že mi vysaje, když budu v práci. Ale nemá pamět, takže jezdí random. Je teda možný, že na některá místa ani nezajede. I když v tom našem krcálku… Recenze jsou trochu lepší, ale je jich míň. V ložnici máme parkety, podlaha je tedy nerovná. Takže s vytíráním bude dle recenzí problém.
Já bych samozřejmě vždycky o víkendu vysála klasickým vysavačem a vytřela pořádně mopem. Beru to spíš jako pomocníka na rychlej úklid podlahy, ne jako náhradu. Jsem spíš pro ten robotickej vysavač, ale ráda bych znala i vaše názory a postřehy.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Tableta přesne ten karcher mame. Musím říci, ze je prima. Mame tři kočky, dům průchozí na terasu, dvě děti = nonstop bordel. Ze zacatku jsem před každým použitím zametala, pak jsem zlenivela a ejhle - v pohodě
takže teď to dělám tak, ze zametu jen místa, kde je fakt echt bordel a zbytek beru rovnou tím karcherem. Robota s vytiranim apod planuji do budoucna, ale určitě to chce ten s paměti, ať to ma nějaký poradny efekt.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A co proboha několikrát denně zametáš a luxuješ?
Podle mě stačí robotický vysavač na každonnení zběžný úklid a o víkendu pořádně i s mopem. Já mám robotický Hombot od LG a je super.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit