Green pan a připalování
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Green pan a připalování
Mám doma green pan cca rok a půl a vše, co na ní dělám se začíná přichytávat k pánvi, ikdyž používám olej nebo máslo. Docela mě to štve, nebyla levná a rok a půl je sakra málo na životnost pánve. Máte někdo stejný problém?? Myslíte, že bych uspěla s reklamací??
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ahoj, my jí máme asi tak stejně dlouho a mám pocit, že to dělá od začátku. Už jsem tady o tom někde psala. Dostali jsme jí jako svatební dar, ale vypláznout za ní ty peníze, tak budu pěkně zuřit
Je drahá a k ničemu!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, myslím, že takhle tyhle pánvičky fungují, jak je člověk zvyklý na teflon, tohle je chytlavější, tak je z toho rozčarovaný. Máme dvě, ta starší už má trochu poškozenou tu vrstvu a začala přichytávat mnohem víc a hlavně jsem nevěděla, že se nesmí rozehřívat na sucho a tím jsem si jí podle mě zničila a taky jsme do toho párkrát dloubli něčím ostrým. Na druhou už dávám většího majzla a je furt dobrá už asi rok. Hlavně by se měla lehce potřít olejem po umytí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No tak to je „moje téma“ taky se po cca 1,5roce začalo všechno přichytávat. Používám (používala jsem ji ale denně, někdy i 2×) tak myslím, že skončila životnost. Další rozhodně nekoupím a nikomu nedoporučím. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Njn, to je koukám se všema značkama ker. pánví.
Já začínala nejdřív s noname, po roce letěla, pak nějakou trochu lepší, ta letěla po roce a půl, teď mám 6 měsíců Monetu a už se pomalu začíná blbě čistit, tzn zas poletí
Ještěže jsem si nekoupila tu Greenpan, koukám, že kvalita je všude stejná
Je fakt, že se snažím ji nestrkat do myčky, nasucho taky nerozpaluju, no nějaká ta vidlička tam teda zařádila, ale aby byla OK, to bych na ní asi nesměla vařit ![]()
Ale reklamovat to běž, za to nic nedáš, v nejhorším tě pošlou do zadele, no. Nějaký pětikilo za rok bych byla líná řešit
, ale Green pan snad stála přes litr, ne? To už by mě zvedlo ze židle. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já jsem zatím spokojená,používám od Vánoc skoro denně
Tak škodí jí to rozehřívání na sucho,mytí drsnou stranou houbičky,myčka…tak uvidíme,jak dlouho vydrží…Reklamaci zkuste,za to nic nedáte,jestli jste ji používala správně…Držím palce ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Moje Green pan byla myslím za 1300 a ostré nástroje jsem nepoužila a v myčce nebyla nikdy.
Koupila jsem si teď Tefalku na indukci a lezou mi oči z důlku že se na ni nepřichytí vůůůbec nic. To je tedy změna. Ale jak jsem napsala, já jsem ji používala furt.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Tamaris píše:
Moje Green pan byla myslím za 1300 a ostré nástroje jsem nepoužila a v myčce nebyla nikdy.
Koupila jsem si teď Tefalku na indukci a lezou mi oči z důlku že se na ni nepřichytí vůůůbec nic. To je tedy změna. Ale jak jsem napsala, já jsem ji používala furt.
A ta Tefalka je teda taky keramická nebo teflon? Já chci pánev, co vydrží drsné zacházení
a nebude se připalovat. Bohužel takovou nevyráběj, páč by neměli kšefty ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Je to tato: http://www.tefal.cz/…eference.htm
já tedy s kovovými předměty obracet nebudu, nic se nechytá tak proč taky. Ale podle popisu by to měla snést. Bude to nějaká směska. Určitě teflon s něčím… hledala jsem i podle ceny (ty indukční jsou dražší) prostě 1300 za pánev ne, už jsem poučená ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Takovou,co vydrží drsné zacházení, sháním taky
Nevím proč,teflonky i titanovou mám brzo vypouklé,máme sklokeramiku
GreenPan teda zatím vydržela nejvíc
,ale je fakt,že ty ostatní jsem občas do myčky šoupla,tak že by to bylo tím…Asi si koupím poctivou těžkou lkitinovpou a tyhle drahé nechám jen na lehce připálitelné věci ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ta Tefal preference co píšu výš nemáš šanci "vypouknouů jestli je tím myšleno nerovnost dna. Je těžká a masivní. Stejně nebo podobně jak ta Green
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Tamaris píše:
Je to tato: http://www.tefal.cz/…eference.htmjá tedy s kovovými předměty obracet nebudu, nic se nechytá tak proč taky. Ale podle popisu by to měla snést. Bude to nějaká směska. Určitě teflon s něčím… hledala jsem i podle ceny (ty indukční jsou dražší) prostě 1300 za pánev ne, už jsem poučená
Je tam i „složení“ Nepřilnavý vnitřní povrch Prometal Pro s tvrdou keramickou bází, vyztužený safírem pro mimořádnou trvanlivost. Možnost používání kovového kuchyňského náčiní.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
díky za odpovědi. Já jsem jí v myčce niky nemyla, obracím umělohmotnýma a míchám dřevěnýma. Párkrát jsem použila umělohmotnou drátěnku, musím se mrknout pořádně, zda je ten povrch poškrábaný. mám druhou tefal mnohem dýl a ta je bez problémů. Ale fakt mě to štve, za tu cenu bych si představovala lepší kvalitu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Asi tak. Příjde mi, že i přes vzorné zacházení se z ní dostal pryč ten nepřilnavý povrch. Šrábance viditelné tam nemám. Nemají být z čeho. Hleděla jsem i na ekologii, tak jsem vzala Green. Teď půjde k likvidaci a je z ní hyper neekologická záležitost. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj,
my máme pánev Green pan asi 2 roky a také se uprostřed začíná vše přichytávat. Dostali jsme ji jako dárek, ale popravdě - jsme z ní zklamaní. Za ty peníze bych čekala, že vydrží víc ![]()
Jinak před asi 3/4 rokem jsme si koupili ještě pánev Tefal Pro Series a ta je absolutně špičková. Je sice těžší, protože je z nerezu a má třívrstvé dno (mám indukci), ale jinak jí nemám co vytknout. Vařím na ní ráda a často, nic se nepřichytává, snadná údržba, vypadá stále jako úplně nová. Tady investovaných peněz rozhodně nelituji, je to zatím nejlepší pánev, jako jsem kdy měla a koupila bych ji znova ![]()
Dívala jsem se, že Tefal tuto řadu už nemá na webu, asi ji nahradila řada Talent(???). Já ji kupovala tady:
http://www.mall.cz/…ies-e9450472
- načítám...
- Citovat
- Zmínit