Whirlpool Jet Chef

227
24.4.12 20:38

Whirlpool Jet Chef

Máte někdo doma? Zajímalo by mě, jestli se v tom dá péct stejně jako v klasické troubě, nebo je to spíš vylepšená mikrovlnka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
kitto
24.4.12 21:05
@Ang_BK píše:
Máte někdo doma? Zajímalo by mě, jestli se v tom dá péct stejně jako v klasické troubě, nebo je to spíš vylepšená mikrovlnka?

Mame Jet chef a dost dlouho jsem fungovali jen s timto a myckou:) Ale buchty bych v tom asi nepekla,i kdyz na tom CD, co k tomu mame to pekne prezentuji. Maso je v tom ale moc dobre. Nejcasteji sme delali takove ruzne nudlicky nalozene v koreni na funkci Crisp na tom specialnim taliri.

• Citovat
  • Upravit
8940
24.4.12 21:07

No vidíš, a já v tom peču hlavně buchty a na Vánoce všechno cukroví :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kitto
24.4.12 21:09

Ja tusim, ze ta mikrovlnka toho umi mnohem vci, nez se mi kdy podarilo odhalit. I do toho delani masa v ni se pustil manzel:) ted mam supr troubu, takze si uzivam peceni v ni. Ale jen tak pro zajimavost, jak to v tom peces?

• Citovat
  • Upravit
karolínka12
24.4.12 21:11

my jí máme doma; koupili jsme jako náhradu trouby, která se nám do bytu nevešla; dá se v ní péct cukroví, koláče, kuře, kachna a v podstatě cokoli…
jen třeba u cukroví je ten problém, že můžeš udělat jen jeden plech, takže postupně a tím se pečení dost protáhne; každopádně výsledek je jako z normální trouby - jsem spokojená

• Citovat
  • Upravit
8940
24.4.12 21:12

Nastavím si horkovzduch a peču to na plechu, který k tomu bych přibalený a fakt super :palec:
Jinak používám i vaření v páře - nahážu tam dohromady zeleninu, maso a brambory a super a taky tam vařím rýži a těstoviny :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
227
24.4.12 22:09

Tak to zní dobře ;) potřebuji si ji doma nějak prosadit, pokud to umí píct i buchty, tak by mi to snad mohlo projít :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6043
24.4.12 22:18

my spíš jako mikrowlnku, u nás to nic neupeče :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8940
24.4.12 22:21
@KvetinkaL píše:
my spíš jako mikrowlnku, u nás to nic neupeče :(

Ale tak to bude spíš rukama, ne? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6043
24.4.12 22:25

Hele nevím, ale dám tam péct maso do horkovzduchu a neupeče. Tchýně má stejný typ a také ne. to asi rukama nebude.
Přijde mi, že tam ta teplota hooodně lítá, neudrží to…
Jen už je asi po záruce :(
Ale gril tam je skvělý či pak rychlé dopékání houstiček, ale na delší pečení prostě :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
683
24.4.12 22:34

taky ji máme a je super, peču v ní úplně všechno, maso, buchty, perfektní je funkce crisp a nikdy se mi v ní nepodařilo nic připálit, já doporučuji :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí