Zastřihovač vousů?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Zastřihovač vousů?
Poraďte někdo kvalitní, ale cenově dostupný zastřihovač na vousy… Manža projevil přání nosit bradku a já bych mu chtěla dát zastřihovač, ale jsem ochotna jít na max. 800,– Kč. Máte s něčím dobré zkušenosti? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ahoj. Kamarádovi jsme teď pořizovali tento http://www.alza.cz/…-d186398.htm a je moc spokojený.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky, já koupila manželovi v Rossmanu je to značka IDEEN WELT a je narosto spokojený a stříhal s ním i syna a vše v pořádku. A stál okolo 300,–kč ![]()
Je tam nástavec, olejíček, strojek, nabíječka, baterky, hřeben, nůžky, štěteček a já nevím co ještě. Opravdu je s ním moc spokojený ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@petula.bir píše:
Ahojky, já koupila manželovi v Rossmanu je to značka IDEEN WELT a je narosto spokojený a stříhal s ním i syna a vše v pořádku. A stál okolo 300,–kč
Je tam nástavec, olejíček, strojek, nabíječka, baterky, hřeben, nůžky, štěteček a já nevím co ještě. Opravdu je s ním moc spokojený
My právě na vlasy už máme, ale chtěla bych jen na vousy, přijde mi přesnější a hlavně se tak rychle neztupí. Manža se „češe“ strojkem na vlasy každou neděli.
takže na vousy bych radši něco specielnějšího.
ale děkujuuu za tip
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Štěpina píše:
Ahoj. Kamarádovi jsme teď pořizovali tento http://www.alza.cz/…-d186398.htm a je moc spokojený.
Super! Přesně tenhle jsem si vyhlídla, jen ho potřebuji otestovat. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@vesna píše:
My právě na vlasy už máme, ale chtěla bych jen na vousy, přijde mi přesnější a hlavně se tak rychle neztupí. Manža se „češe“ strojkem na vlasy každou neděli.takže na vousy bych radši něco specielnějšího.
ale děkujuuu za tip
Manža si s tím taky zastřihává vousy - má to co chce i tvůj manžel. Máme ho přes 3měsíce a manža se stříhá každý víkend ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zastřihovač vousů
Dobrý den, chtěla bych pořídit manželovi zastřihovač vousů. Můžete mi, prosím, doporučit, s kterým typem máte nejlepší zkušenosti?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kopretinka777 píše:
Dobrý den, chtěla bych pořídit manželovi zastřihovač vousů. Můžete mi, prosím, doporučit, s kterým typem máte nejlepší zkušenosti?
Co by s tim chtel zastrihavat? Nebo spis co by mela byt vysledna uprava vousu po pouziti toho nesmyslu?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit