Spotřebiče MORA - kvalita?
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Spotřebiče MORA - kvalita?
Dobrý večer, děláme novou kuchyň a uvažujeme o vestavěných spotřebičích MORA. Máte s těmito spotřebiči zkušenost? Děkuji ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Mám varnou plynovou desku a troubu. Uvařím, upeču bez problému. Prakticky jsem v životě na jiné značce nevařila.
Příspěvek upraven 09.11.16 v 13:27
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mám vestavěnou el. troubu a plynovou varnou desku (skleněnou) a velká spokojenost. Mohu doporučit. A to se u nás vaří a peče hodně
Jiné spotřebiče - nevím. Myčku máme Siemens.
- Citovat
- Upravit
V minulé kuchyni jsem měla sklokeramickou varnou desku a troubu, teď mám plynovou pětiplotýnkovou varnou desku s wok hořákem a troubu a jsem pořád spokojená… jo vlastně a máme ještě takový ten vysouvací odsavač… jen u myčky zůstávám věrná Whirpoolu…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já mám sporák volně stojící a mamka taky. Naprosto bez problémů. Už několik let. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Regi a není ten vysouvací odsávač hlučný? Troubu máte vestavěnou? Typ? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@danyk píše:
Mám varnou plynovou desku a troubu. Uvařím, upeču bez problému. Prakticky jsem v životě na jiné značce nevařila.
Také tak a OK.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Teď ten velký (90 cm) je u té nejvyšší rychlosti hlučnější, ale zase odsává více m3 vzduchu za minutu, je to podle velikosti kuchyně a tu máme tentokrát hodně velkou… jinak ten klasický 60 cm do panelákové kuchyně je stejně hlučný jako všechny ostatní…
Troubu máme tuhle… http://pecici-trouby.heureka.cz/…specifikace/#…
Předtím jsme měli lepší, ale ta byla k setu s varnou deskou, měla ovládání i té desky, teď k plynové ji nedělají, takže jsme museli vybírat… nakonec jsem slevila z požadavků a vybrala si tuhle, je o kousek větší a peče dobře… i když ta předchozí vypadala lépe… a měla i komplet digitální ovládání a dvířka nerezová, ne v kombinaci s tou černou… ale dělala se jen k té desce, bohužel, jinak bych ji chtěla i nyní… akorát už ji ani nemají v nabídce, přece jen je to pět let zpátky…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
http://plynove-varne-desky.elektromedia.cz/…vd-4232-1002#…
troubu jsem nenašla, mám MBO 74 22 FW
Příspěvek upraven 09.11.16 v 13:28
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já měla v paneláku klasický sporák se sklokeramickou deskou a digestoř a v pohodě. Teď mám indukční desku a vestavěnou troubu, vybrala jsem opět moru a jsem spokojená. Já jen doporučuji. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mam elektrickou troubu a plynovy sporak a spokojenost velka, jine spotrebice neporadim, mam kazdy jinou znacku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, mame od Mory skoro vsechny spotrebice - plynovou varnou desku (sklenenou), odsavac par, vestavnou troubu i vestavnou mikrovlnku a jsme spokojeni.
Kuchyn mame skoro 6 let a vse funguje skvele. Typy spotrebicu psat nebudu, protoze, vzhledem k jejich stari, jiz na trhu nejsou ![]()
Preji stastnou ruky pri vyberu!!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit